icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

yennn
27. aug 2017

@91monika dnes je nedela, uz to asi od utorka preslo, vsak? Predpokladam ze si dostala lieky...
Drzim palce, velakrat to dobre dopadne ❤

marcopollo
27. aug 2017

ja mam chuť na sladke tak si pečiem kokosove ježe🤰

yennn
27. aug 2017

@marcopollo ja praveze na slane! 😲😎

janinamojka
27. aug 2017

@91monika ja som v pondelok zacala spinit silno,velmi som sa bala..dr.mi predpisal Duphaston .Preslo to,baba je v poriadku..5.9.mam poradnu..len keby mi tak zle nebolo v kuse...

heregova
27. aug 2017

Ja tiez nevraciam,ale je mi zle cely den,dokonca ma aj dolu boli cele brucho..ja som tiez krvacala a nasiel mi aj cystu,mam duphaston..7.9.idem na vsetky odbery a vysetrenie,mne na prvom spravil sono,pomeral,tlak mi odmeral,vsetko pekne vysvetlil...v 10tt bude brat krv a bude to velke sono..uz nech je prvy trimester za nami,fujha,ledva existujem

janinamojka
27. aug 2017

@heregova Aj ja mam celodennu nevolnost..rano sa zobudim s tym ze mi je zle a vecer si tak liham spat..zima mi je stale,hroza.nech uz to prejde..😲

marcopollo
27. aug 2017

baby mne dr. povedala že si mam vkladať progesteron ked mi je zle od nich tak za spodu mam vkladať ale ja mam strach že či mi niečo nepoškodí ale asi pre istotu jej zase zavolam a spytam sa jej😒

martinkamm
27. aug 2017

@jannyr ja som bola v pondelok...urobil sono,pomeral babo,tlak zmeral,nasiel cystu,vystavil mi tehu knizku a idem na krv a dalsie sono 11.9

jannyr
28. aug 2017

@martinkamm ja som zvedavá na štvrtok, či sa konečne na mna aj poriadne pozrie. Dnes ráno mi je nejako až príliš dobre, nebolí ma žalúdok ani mi nie je zle, až sa bojim ci je vsetko Ok.

heregova
28. aug 2017

@jannyr mne sa takto ulavilo na dva dni a potom sa to zase vratilo,bleh

jannyr
28. aug 2017

@heregova
Takže nemám stresovať. 😊

janinamojka
28. aug 2017

Aj ja som.sa rano zobudila s tym ze mi je celkom fajn..kym som sa neposadila na postel😖

heregova
28. aug 2017

@jannyr pokial mas tlak v prsiach,alebo ta bolia,tak je to ok..neboj

yennn
28. aug 2017

@marcopollo nemusis volat, progesteron si vkladam aj ja. Aj baby po ivf si vkladaju az do ukonceneho 12tt
Nicoho sa neboj. Dokonca mi kedysi vraveli , ze je to zospodu ucinnejsie, zapit iba vo vynimocnych pripadoch (ak to hygien.podmienky nedovoluju)

spajky
28. aug 2017

ahojte aj ja sa kvam pripajam k lekarke mam ist az 12.9 som nervozna aj ked mi uz je zle a testy ozitivne uz je to moje tretie tehu

janinamojka
28. aug 2017

@spajky a uz si bola u lekara?Ake velke mas uz deticky?

spajky
29. aug 2017

@janinamojka som objednana 1x az 12.9 menila som lekarku som teraz nejaky 6tt termin vychadza okolo 25.4 mam 7rocnu dcerku a 5rocneho syna 🙂

janinamojka
29. aug 2017

@spajky ja mam jeden termin 4.4'a podla ms 15.4.A o tyzden mam poradnu,tretie tehu.Tak sme na tom podobne..😉

spajky
29. aug 2017

@janinamojka moj druhy mal razstep chrbtice tak som trocha nervna nech je vsetko ok....

91monika
29. aug 2017

Dievčata cele zle ... včera som bola na pohotovosti, pretože už týžden krvácam a včera sa to zosililo a na pohotovosti mi dr povedal že babo stale nieje na sono vidieť (vraj by už malo, pretože začínam 7 tt)Vidno len ten vačik a ten je velkostne na 5+4tt takže to bude pravdepodobne potrat ... na kontrolu mám isť až 7.9. no dovtedy sa asi zbláznim či je všetko v poriadku alebo nie ...

spajky
29. aug 2017

@91monika drzim palce nech to je len iny termin pocatia ako podla ms .... ☹

janinamojka
29. aug 2017

@spajky Ja som mala prve ok vsetko,vtedy sa este nerobili tieto testy co teraz.A pri druhom mi vyskocili zle hodnoty najprv 1:100,podozrenie na razstep..opakovali mi testy a vyslo 1:10'To bol koniec,tak som sa bala..ten strach cele tehu ..a nakoniec sa mi narodil zdravy chlapisko 4.400.Je to tazke urcite,ale ten strach ti nerobi dobre.Sila myslienky je velmi silna a tak si ani nepripustaj ze by to malo byt inak.Si zdrava a babika tiez,vsetko je v poriadku.Uvidis dobre to bude.🙂

91monika
29. aug 2017

Ďakujem dufam že to bude ok ...

janinamojka
29. aug 2017

@91monika drzim.palce.

spajky
29. aug 2017

@janinamojka ja som bola pripad ze vsetky testy ok sona ultrazvuky a zistil sa razstep az ked sa maly narodil .... takze tymto testom ja vobec neverim

janinamojka
29. aug 2017

@spajky Tak potom.na co su tie testy?iba co stresuju maminy zbytocne..Ale neboj sa,drzim.palce,bude to dobre.

spajky
29. aug 2017

@janinamojka snazim sa a verim ze bude vsetko ok 😀

heregova
29. aug 2017

@91monika to ma velmi mrzi:((to je skoro dvojtyzdnovy rozdiel v meraniach a babatku by malo bit sediecko a vidiet hlava a telo..ale nezufaj,naozaj mohlo prist k oplodneniu v iny den,kolke baby pocnu napriklad na MS,kazda ma iny den ovulaciu..bohuzial tu uz treba len cakat a velmi ti drzime palce..a to krvacanie stale je?

91monika
29. aug 2017

@heregova ano krvacam už týždeň ... dr mi povedal že ak budem krvácať ako z točky tak potom mam prísť inak mám čakať... tak neviem či sa mam s tým zmieriť alebo ako si mam udržať chladnú hlavu..

janinamojka
29. aug 2017

@91monika a nedali ti nejake lieky??Jedna kocka slabo krvacala v 6 tt a nechali si ju v nemocnici na infuzkach..