icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

91monika
29. aug 2017

@janinamojka uzivam progesterone, vitamín E a kyselinu listovu vraj ine lieky mi dať nemôžu

janinamojka
29. aug 2017

@91monika Ja som slabo zakrvacala a potom som zacala mat spinenie pred dvomi tyzdnami..ale lekar mi hned predpisal duphaston a nejake lieky na vkladanie a je tov ok,preslo to..Preto sa pytam..neprezila si nejaku psychicku alebo fyzicku zataz?mne sa to stalo po narocnej 18 hod.ceste do zahranicia..povedali mi ze to mohlo byt z toho,ze praskla nejaka cievka oslabena..ale baby bolo v poriadku aj srdiecko sme mu poculi..Ale je zvlastne ze si doma a nenechali ta lezat na pozorovani..

heregova
29. aug 2017

@91monika a nedostala si duphaston?lebo ja som zakrvacala minulu sobotu,bola som na pohotovosti a hned mi dali duphaston,ale to bolo len 1 den,najskor cerstva krv a potom len spinenie a na druhy den nic,som prekvapena,ze ti nic nedali a hlavne,ze si ta tam nenechali

heregova
29. aug 2017

@91monika aha,az teraz som si precitala tvoju odpoved😂No progesteron je duphaston aj,takze mas,ale je mi naozaj zvlastne,ze si ta nenechali v nemocnici..mne nakoniec nasli este aj cystu,takze aj ta moze krvacat,aj nejaka prasknuta cieva ci velke prekrvenie..no skor ma trapi viac ta velkost plodu..a vies cca kedy si mala ovulaciu?

janinamojka
29. aug 2017

@heregova tiez sa cudujem ze ju nechaju iba tak cakat a nic..mala ostat lezkat v nemocnici..Ale ta velkost plodu..mozno len zle vypocitane tyzdne,nie?'.

heregova
29. aug 2017

@janinamojka je to velmi zvlastne,naozaj bud ovulka bola velmi posunuta,ale pochybujem,ze ultrazvuk by to zle nameral a nezachytil srdce..ak by to bol ten tyzden,co jej odhadli,tak je pravda,ze by nemuselo byt este nic vidiet..

@91monika kedy si mala poslednu MS?

janinamojka
29. aug 2017

Mne je cudny pristup lekara ze ta nenechali v nemocnici..

heregova
29. aug 2017

@91monika noo,pises,ze zacinas 7tt,to je 6+00 a odhad je 5+4tt,co je rozdiel 3 dni..takze tam nie je taky velky problem..este naozaj nemusi byt nic vidiet..podla mna nestracaj nadej,vsetko bude v poriadku,len ber ten progesteron,poznam baby,co krvacali cele prvy trimester a deticky maju zdrave a su tu..takze ziadna panika,mysli pozitivne a o tyzden uz bude malicke isto vidiet a aj mu bude bit srdiecko..navyse ja by som zajtra volala svojmu gynekologovi,nech ta okamzite vezme a skontroluje

janinamojka
29. aug 2017

@91monika presne tak,nenechaj sa odbit ze mas cakat..zajtra tam volaj alebo nacupitaj a nestresuj sa,to ti robi iba horsie..

91monika
29. aug 2017

Ďakujem baby za podporu 😉 zajtra idem určite k svojmu gynekológ ovi ...
Neviem či to s tym súvisí ale svagrina zodtala tehu a potratila (prestalo biť srdiečko) a do toho sme prišli mi s manželom že som tehu a ona to dosť zle prijala a mala somz toho dosť výčitky, tak neviem či sa to nepodpisalo na babatku ..

janinamojka
30. aug 2017

@91monika to si nemozes vycitat ty.Drzim palce,nech ti povie iba dobre spravy.

heregova
30. aug 2017

@91monika nemysli na take veci,len pozitivne,drz sa a daj vediet,ako si dnes dopadla

miirka25
30. aug 2017

ahojte baby, pripájam sa k aprílovkám ale až koncovým alebo teda možno až 1.mája. Mám už dve deti - dvojičky 9 ročné a teraz čakám s novým partnerom babo. Inak priznám sa Vám, že mám aj strach aby neboli dalšie dvojičky lebo 5.8 sme sa snažili a 16.8 mi už test ukázal dve čiarky a na clearblue 1-2 a to som mala cca 6 dní pre MS :D

heregova
30. aug 2017

@miirka25 jeeej,gratulujem,no pri dvojickach je vraj vyssie hcg😂Takze ta moznost tam isto je😂😂no som zvedava

miirka25
30. aug 2017

@heregova no vieš čo aj ja... poviem to asi takto: s ex partnerom mám jednovaječné dvojičky..

Teraz čo mám priateľa ten je z jednovaječných dvojičiek - tak som zvedavá, lekár ešte nevidel nič :D idem 8.9 na sono .. sama som zvedava :D

heregova
30. aug 2017

@miirka25 hahaha,tak toto je sila,no drzim palce😊

zuicy
30. aug 2017

Ahojte, pripajam sa do debaty, som 7+1, na kontrolu idem 5.9,tak dufam,ze uz bude aj srdiecko. Minuly rok som potratila, boli to trojicky, takze teraz ma strach asi zo vsetkeho. Po vynechani MS som sla k lekarovi, ktory mi povedal,ze tehotna nie som, ale ze mam velku cystu. Dal mi vyvolavacku s tym,ze ak mi menzes nepride,tak 24.8 mam prist na kontrolu....menzes neprisiel a lekar mi potvrdil,ze cysta sa zmensila, vraj videl nejaku vyliatu tekutinu a cyste by sa uz nevenoval a tehotna som. To som bola 6+2 ale srdiecko mi este nepotvrdil (aj ked na sono fotke je napisane heart rate+ , tak neviem). Som objednana na 5.9,kde uz srdiecko bude musiet byt pocut, tak dufam,ze tentokrat vsetko dobre dopadne. Po vyvolavacke som par dni spinila (len na toaletaku hnedy vytok), potom to prestalo a teraz sa to zas objavilo....lekar vravel,ze dovod na paniku je az pri riadnom krvacani....vam, ktore mate cystu, nevravel lekar,ze moze sposobit spinenie? Taktiez ma sem tam picha raz v jednom boku,raz v druhom....prilis sa pozorujem,viem to :D bolieva aj vas brucho alebo krize? ...sem tam ma napne, zaludok mam ako na vode, plus ked ma manzel chyti za prsia,tak by som mu dala facku :D a mam nenormalnu chut na chlieb s vajickami a solou :D

heregova
30. aug 2017

@zuicy vsetky tieto priznaky mam aj ja,neboj..velmi ti drzim palce,aby to tentokrat vyslo..mne nasiel 4 cm cystu na lavom vajecniku,no len sa bude pozorovat,jediny problem by bol,keby praskla v 1.trimestei,vtedy je operacia riskantna..inak sa s nou nic nerobi,moze sa sama vstrebat,alebo potom ju operovat,ale to najlepsie az po porode..mna bolia krize a brucho cele dni,zaludok mam stale obrateny naruby,aj v noci,takze je to bleh..ale snad to nejak vydrzime🙂

miirka25
30. aug 2017

@heregova uvidíme čo z toho bude :D

heregova
31. aug 2017

@91monika ahoj,ako si dopadla u lekara?

marcopollo
31. aug 2017

ahojte ja mam bolesti zubov a neviem či mam isť k zubarke mam jej to oznamiť že som tehu?

yennn
31. aug 2017

@marcopollo urcite chod, zuby treba opravit hned. A ano - povedz jej ze si tehu. Aj ja som objednana na opravu kazu, lokalna anestezia by nemala byt problem. S rtg opatrne - tam treba obzvlast dat pozor na spravne ulozenu vestu

yennn
31. aug 2017

Baby ja som uplne hotova - som hrozne nervna, strasne zlu naladu mam alebo som uplne bez nalady, podrazdena, vsetko a vsetci mi lezu na nervy, pre nikoho nemam pekne slovo len stekam. Zavriet ma na opusteny ostrov by bolo malo, aj tam by som sa hadala s kokosmi asi.
Nie je to prvy den, citim sa tak uz par dni, nie je mi to prijemne, pomoooc.
Citite sa niekto podobne? Mesiac trvajuce PMS ?

janinamojka
31. aug 2017

@yennn ja som bola taka ,,milucka,,prve tyzdne tehu.:wink

heregova
31. aug 2017

@yennn to su len hormony,prejde to,neboj🙂

jannyr
31. aug 2017

Ahojte. Tak dnes som bola u dr. povedal, ze nevidí žiadny gyn. problém a ze bábätko zodpovedá 9 tt. Trosku ma rozladil, ze mi napísal gen. testy s ani sa nespýtal, ci súhlasím .... myslím si, že amniocentéza je dosť nebezpečná a hlavne keď je možnosť 4D a neviem aké D sona, čo nahrádza toto vyšetrenie.... Tak neviem....

janinamojka
31. aug 2017

@jannyr ved prave..tiez som to tu riesila..nie je to to naj..

jannyr
31. aug 2017

@janinamojka no vobec sa mi nepáči takýto prístup.... v pondelok mu volám, ze sa idem objednať na to 4D sono.

heregova
31. aug 2017

@jannyr pockaj a aky je problem,ked je vsetko v poriadku?ved prve testy sa robia az v 10tt,nerozumiem

jannyr
31. aug 2017

@heregova no ja uz mam 35 rokov a vtedy sa robi amnio automaticky. Objednaná som 25.9. čo bude 12+2 tt...