Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
Caute baby asi sa pridám ku vám. Sice podľa ms by mal byť termín 21.11 no podľa ovu 5.12. Všimla som si ze takmer všetci su druhorodicky 🙂
tak uz som vysnorila na nete ten cinsky kalendar.mne vychadza druhy chlapec 🙂 uvidime,lebo som pozerala a aj maly sedi podla toho kalendara
@emode a cez aku kalkulacku si to pocitala? Mozes mi prosim poslat link? Daaakujem 😉
@jaja018 ja budem prvorodicka! 😉
@pragmaticka ako zatiaľ zvladas tehu?
@jaja018 uuuplne hrozne..skusali sme vyse roka a teraz namiesto toho aby sme sa tesili, sa len ja osobne stale stresujem koli spineniu, koli lietaniu, koli tomu co mozem a nemozem jest ci celkovo koli zdraviu dietatka a ci sa udrzi...ach jaj, to tehu je take komplikovane... 😒 a ty??
@pragmaticka tak toto bude moje druhé babo a zatiaľ všetko ok tiež okrem stresu či je všetko ako ma byť . U dr som ešte nebola chystala som sa sice zajtra no spravili mi škrt cez rozpočet. A začínajú ma trápiť nevoľnosti ale ked sa hneď ráno najem tak je to ok. Neboj sa ten stres prejde a budeš si o pár mesiacov užívať kopanceky 🙂
@emode dlhá zima tak sa nudime a robíme babatka 😀 Ja mávam ráno pocit na zvracanie ale ked sa hneď najem tak je to ok. Mňa tiež občas cez deň chytí hlad. Aj teraz už iba čakám kedy sa mi konečne dopece kuriatko 🙂 Podbrusko ma pobolieva a aj ked sa pre niečo natiahnem tak dosť boli. A dneska ma dosť pichalo na pravej strane. Snáď to nebude mimomaternicove. Este som nebola u dr. Ty si už bola?
@gorka aj to ze bolo vela ale ked mali rozbehnutu temu tak som sa uz nezaradila :(..mne zle nie je vobec,ziadna zmena u mna..pri prvom som tda vobec nemohla kavu,ale tiez mi nic nebolo,ukazkove tehu to bolo..ale co pocuvam tak zle byva pri dievcatach 🙂 tak ja by som aj chcela aby mi bolo zle 😀 chcela by som dievca.ale vsak hlavne nech je to zdrave..
@bokroska ja som studovala tiez ten cinsky kalendar a vychadza chlapec,ale ja moc tomu neverim.teda v nasej rodine su sami chlapci ale tak ja som neotehotnela na prvy krat ked by vychadzalo dievca 😖 takze to nechavam tak...
vy te toho napiiisali 🙂 ja som u nasich s malym a nejak netham cez den PC zapnut 🙂 ale ked budem doma tak budem citat priebezne 🙂 citam ktora mate ake problemy a ja nic,az mi je to divne ale tak to bolo aj u maleho..keb neratlo brusko ani neviem ze som tehu..teraz mam akurat stale nafuknute brucho,pri malom som prirala 18kg a teraz sa chcem tomu vyvarovat..
Ahojte,veru ste popisali.my sme sa boli hrat s malou v materskom centre a este sme bojovali vo vani s vlaskami.zacalo m
a trochu pobolievat brusko,inac v pohode.
Ked ste spominali tie terminy,ja som mala pri malej prvy termin 5.9 a druhy 27.8. a mala sa narodila 1.9.takze zlaty stred.a pribrala som 9kg.
Tak ja som pocas prveho tehu tiez pribrala hrozitanskych 18kg a dodnes (13 mesiacov od porodu) som na mile vzdialena od povodnej predporodnej vahy, takze toto tehu si nemozem dovolit pribrat tolko ako pri prvom, ak nechcem byt zita obezita 😒
A k tomu jarnemu plodeniu - nedavno v telke hovorili, ze v tomto obdobi maju muzi najkvalitnejsie spermie 😀 😀 😀
tak ja som tiez pribrala 18kg a davam si zaväzok ze teraz uz tak nenarastiem..a termin som mala 8.1. a maly sa narodil 11.1. ale teda porod mi vyvolavali a malemu hned klesali ozvi tak som mala urgentnu sekciu..a bola som rada,aj ked to niektore odsudzuju,ale ja sa teda dot bojim,aj u zubarky si davam injekciu.. 😖 tak snad nejak odrodim teraz..
@naja94 o tych spermiach som to aj ja pocula,ze na jar su nejake zdravsie 😀. mne este ostali 4 kilka po porode a ani za svet mwa nechcu opustit.takze sa musim snazit pribrat co najmenej.sice pri poletovaani za malou to mozno ani nnebude problem.uz nech je teplo a mozme byt vonku,lebo nas uz chyta depka z tohto pocasia.

@naja94 mne vyšiel chlapec 🙂