Dátum pôrodu marec 2015
Ktora mate termin porodu v marci 2015 sem sa 🙂
@zuzuzuzu13 no ja som pri malej tiez zvracala do 14tt, a v 16tt osm chytila nejaku vyirozu tak som zvracala opat :D , zatial mam len obcas tak edivne stavy okolo zaludka, a co sa tyka vahy ja mam 73kg, a chcela by osm pribrat max 6kg, vraj ked priberies malo ale ma babo z teba co cerpat tak vraj je to ok, pri prvej som mala pociatocnu vahu tiez vysoku 74kg, a isla som na 85kg :/
@zuzuzuzu13 co sa tyka pohlavia je mi to jedno, viem, ze pre chlapa je asi syn vzdy taky vysnivany, a skutocne mi je to jedno,len co sa chlapcenskeho mena tyka nemam fakt sajnu :D
@soffi moja tak to sme na tom rovnako ani ja chlapčenské meno vôbec neviem o bambuľke mám predstavu úplne jasnú 😀 😀 😀 😀 no a čo sa týka váhy, tak pri babách som pribrala pri jednej aj pri druhej po 40kg 😀 😀 😀 😀 ked som išla rodiť mala som 99,9kg 😀 😀 😀 😀 pri chlapcoch som pribrala len akokolo 25kg ale tiež som mala plán, že nepôjdem nad 70kg, ale nevyšlo 😀 a bum 85kg, aj teraz mám plán že max.10kg, takže chcem ísť rodiť max.70kg-ale to mi podľa mňa sotva výjde 😀 😀 😀 😀 😀 ale tak len nech sme zdravý a kilá zhodím 😉 ved koniec koncov v tehu je všetko dovolené a treba si ho užiť 😝
@zuzuzuzu13 no ano to je pravda, podstatne je nech su zdrave, ale tak na druhej strane je super mat zdrave dietatko a k tomu vyzerat super nie ? 🙂
@soffi Tak to hej 😀 😀 😀 😀 Tak snáď to dáme a nepriberieme viac ako 6-7kg 😉 😉 😉
Ja som pri malom pribrala 10 kg, ako celkom fajn, z porodnice som isla este s 3 kg navyse, cizd 7kg ostalo v porodnici, kym som kojila vaha sa drzala s tymi plus 3kg a ako som dokojila ked mal maly rok tak odvtedy vaha pomalicky ide hore a terajsie tehotenstvo zacinam na vahe na akej som bola ked som isla do porodnice pred tromi rokmi 😖 tak dufam ze teraz to bude tiez max 10 kg, a potom to vsetko dam aj dole... len teraz mi brutalne chuti jest, pazrava som.
@mimi_33 ja mam tiez divne chute, vcera som si musela urobit piskoty namocene v teplom mlieku, to som nejedla snad 15rokov....ale snazim sa nejest blbosti, najma sladke, aj ked vcera osm si dala napr. malu kinder cokoladku, a ked mam chut na sladke snazim sa skor banan alebo tak....mam kamosku ktora nepribrala absolutne nic v tehotenstve, ale kedze mala nadvahu tak si dietatko asi bralo z nej a ona vlastne schudla, a pritom jej mala mala vahu cez 3kg, takze ziadna podvyziva, och tak toto je moj sen :D
tak baby pridavam sa k vam 🙂 vcera som si robila test slabuliiiinke plusko ze sme ho skoro ani nevideli... a dnes rano hned utekala robit test a krasne plus 🙂
@palinkova87 gratulka, vitaj medzi nami 🙂
@soffi mne nastastie vobec nechuti sladke, cokolady, napolitanky vobec, obcas nejaky cukrik... skor mam potrebu sa poriadne najest... bezne som vecer jedavala len jogurt s ovsennymi vlockami, a teraz veceriam najlepsie nejake masko s ryzou ci zemiakmi.... proste musi byt vecera!
@mimi_33 dakujem.. 🙂 no už len objendat k dr.. 🙂 a tod v pondelok ale to ma objedna až o nekaje 4týždne aby bolo už srdiečko asik počut.. :P a ty kedy ideš ku gyn.?
@palinkova87 jacaz 24.7., to by mal byt nejaky 8tt.
Kocky ja mam normálne zapchaty nos, vôbec nemôžem dýchať nosom, funim ako lokomotíva. Dúfam, ze nebudem chora!!! Vy nemáte problém s dýchaním?
Ináč ja zas som si dala na raňajky aj 3male chlebiky a teraz zjem len jeden a je mi ťažko, síce potom po 1-2 dojem druhý chlebík lebo mi je zle, ale tiež ledva ledva, teraz som si dala kúsok piskotovej torty a je mi ťažko 😝
@palinkova87 vitaj
@besnota diky🙂
Ahojte 🙂 ja som podla Ms a dlzky cyklu v 6tt+3dni, k dokimu idem v utorok co bude 6tt+5dni,ale mrcha bude meskat len 9 dni vtedy,predpokladam teda,ze bude vidno len gestacny vak, vsak?
baby ja som dnes 40 DC (mešká asi 10 dni), podľa kalkulačky som 5+4 dni a na testíku mám stále palice ako hrom 😀 a jesť? nemám chuť na nič...niečo čokoládové som nejedla už vyše týždňa a to ja som na sladkosti zaťažená 😉 a mám pocit, že zachvíľu sa ma to budú všetci pýtať, lebo to bruško mám ako slon ☹ a na prsiach sa mi objavili riadne modré žiliská (a to podotýkam, že ja mám malé prsia 😀 )
a čo by som chcela? je to moje prvé bábo, takže je to viacmenej jedno, ale ako každá žena asi radšej dievčatko 😀
no upchaty nos je bezny, mne sa tazko dycha rano, ale to brucho baby.....ved ja som dnes vecer ako slon, a to som nejako nejedla, pri prvej som mala velike brucho ale teraz ho budem mat asi este vacsie ty kokso, prsia tiez bolia riadne,
@palinkova87 Ahoj vitaj medzi nami 🙂
No ja som dnes ráno išla do kostola a normálne mi po ceste začalo byť divne od žalúdka, keby som asi nebola vonku na vzduchu a nepredýchala to, tak sa asi normálne potyčkujem 😲 😲 😲 😕 a v kostole sa mi pri vstávaní zakrútila hlava, čo som pred tým vôbec pri tehu nepoznala 😀 😀 😀 😀 no ja neviem, toto bude asi úplne iné 😅
Baby a brucho vas stale boli ako na menzes?lebo mna od vcera rakmer vzdy,to je ok?
@zuzuzuzu13 hihi... mne byva len trochu... aaaaaaaaaale hrozne mi je teplo a urobim iba krok a uz sa potim hihi... :D
@soffi je to normalne🙂
inak baby s tym jedlom aj ja nemozem vela jest... pri 3roch tehu som bola hladna ten vlci hlad.. a teraz ee...
Ahojte tehulky, mna dnes boli hlava 😠 teplo je , uz aby bol vecer a islo sa spat!
Kedy zacinate oznamovat rodine a znamym ze ste tehotne. Ja by som sa uz aj pochvalila, ale sme sa dohodli s muzom ze pockame do toho 24.7. ked idem na gyndu a ak bude vsetko ok tak rodine to uz oznamime.
ahojte, dnes som bola u lekára, a videl gestačný vak, povedal, že podľa veľkosti to vyzerá na 5 až 6 týžden. aj sa trafil 🙂 podľa kalkulačky som 5+5 dni. ale tehu mi potvrdil. Predpísal mi duphaston a femibion a 15.7. idem znova na sono, vraj už vtedy musí niečo vidieť...tak dúfam,že všetko bude v poriadku 😉
zatiaľ nechcem nič oznamovať, i keď mamina vie,že sme sa snažili a že sa nám nedarilo (čakali sme 18 mesiacov 😉 ), tak som strašne šťastná, že to už vyšlo. Povedala som to len svojej najlepšej kamarátke a chlapovi samozrejme 🙂

@soffi Tak ja zatiaľ len blesť hlavy, ale v podstate na jednej strane som aj rada, lebo ja ked som čakala dievčatká tak som zvracala bez prestávky pri prvej dcérke do 17.t.t to som aj schudla skoro 10kg, neudržala som v sebe ani vodu, už som zvracala len žlč, lebo som už v sebe nič nemala a pri druhej dcére do 13t.t....aj ked je pravda, že by som veľmi chcela dievčatko, takže tak trochu sa aj obávam, že asi to bude chalan 😀 😀 😀 ked zatiaľ nič, ale zase na druhej strane, len nech je bábo ok, či už baba alebo chalan 😉 a čo by ste chceli Vy????už viete 🙂 🙂 🙂 🙂 ????