Dátum pôrodu marec 2015
Ktora mate termin porodu v marci 2015 sem sa 🙂
@mimi_33 moje prvé, a priateľ už má 2 deti 😉 ale aj on sa veľmi teší 🙂
tak dnes sa z krvi potvrdilo tehu v stredu na kontrolne sono nase prve bio dieta po 11 rokov manzelstva asi zazrak alebo co 😀
ahojte,
inak baby ja som si dnes kupila test na potvrdenie 😀 a su tam kolajnice 😀
mala som taku potrebu si to overit este
a veeeeelmi tuzime po dievcatku kedze mame 2 chlapcov 😅
@rybecka ja som tak isto 🙂))) este silnejsie plusko jak vcera :D ja by som chcela este jedno dievcatko 🙂 mame dvoch chlopv a jedno dievcatko ... tak nech ma segru🙂)) hihi
@majka2 toho sa aj ja bojim... ale zase keby bolo mimomaternicove tak by sa vytratili vsetky priznaky tehotenstva, lebo tam by plod nemal sancu vyvyjat sa a telo prestane produkovat hcg a tym ziadne priznaky. Kym sa citime nafuknute, unavene, nevolnosti atd tak je to aj dobre.
@palinkova87 jéj tak Ty už čakáš štvrté bábo???? 🙂 super ináč je to super mať veľa detí, ja si to neviem vynachváliť a ináč ja mám tiež Lilly 🙂
Baby a ja som mala ísť včera na krv, ale normálne nestííham🙂 a vidím, to tak, že ani dnes sa tam nedostanem 😀 😀 😀
@zuzuzuzu13 Noooo stvrte veru;) tak nahodne sa to podarilo,ze sme tutu mutu iba raz min. mesiac a je s toho babo;) s rodiny su neni nadseny, ale kasleme na nich,,,
@palinkova87 hlavne, že sa vy tešíte 😉 čo tam po rodine 🙂
@palinkova87 z toho si nič nerob aj u nás sa na štvrt nikto netešil ☹ ale neriešili sme to 😉
@zuzuzuzu13 ja pochádzam z 5tich súrodencov.. som si myslela, že u nás to bude v pohode... a moja segra, však ste už nechceli dalšie.. a ked som jej napísala, že však to bola nahoda... tak mi napísala, či si to idem nehat.. tak som jej na to odpísala, či to mam dat zabit? že po tomto si už dám danu.. tak pochopila, že si ho idem nehat.. a napísala, že ona keby bola na mojom mieste tak by to riešila inač.. ach.. nemám slov.. 🙄 ale ved to je ich názor.. my sa tešíme.. deti tiež.. som sa pýtala chlapcov, čo chcu či bračeka,alebo sestričku vyhrala sestrička 😀 😀 😀 😀 a inak som objednana 4.augusta:-) boli sme v nemocnici s Tobuliatkom na očnom tak jednym šupom.. moja gyn.ma dovolenku tak koli tomu tak neskoro.. nechceli sme inakšiu bola aj pri Nicovi aj pri Lilly mojou gyn. tu v NL.. tak ku inej nechcem.. lebo ked ju nahodov niekto zastupoval, tak u nich všetko bolo zle ma stresovali a potom prišla ona a všetko dobre v norme.. sto doktorov sto názorov hahah 😝
@palinkova87 ahoj gratulujem my sme spolu uz boli v jednej teme a nebolo to ani tak davno 🙂
Ahojte prave som si urobila test a je pozitivny. Som len 4+3tt 🙂
@eliza333 hii.. žeby 2013???
@eliza333 ahoj vitaaaaaaaaaaaaaj🙂
@zuzuzuzu13 dakujem 🙂 deje sa nieco v skupine marcovky alebo kecate tu?
aaaaaaaaaaaaaa.. dnes slaba ciarka na teste.. presne na druhe dcerkine narodky MOZNO bude surodenec.. 🙂 termin by vychadzal na den presne.. 🙂)) zdravim marcovky 2013 🙂))
@dius222 super blahoželáááááááááááááááááááááme🙂
Baby ja som sa dnes rán zobudila na to, že mám žalúdok ak na morskej hladine 🙄 🙄 🙄 n a pri tej doktorke som samozrejme ešte nebola 😀 😀 😀 včera sa na mňa pýtala-je to totiž švagrinina najlepšia kamarátka, že kde som, že som mala po dovolenke dôjsťna krv aj sono a mňa nikde 😀 😀 😀 no sľubujem, že zajtra najneskôr v piatok tam pôjdem 😀 😀 😀 😎
@zuzuzuzu13 :D :D no veru uz chod 🙂 chi...
@dius222 hej hej na pláne by to už bolo len kedy????? Prerábame kuchyňu a maľujeme celý dom a jednoducho robotníci si u nás podávajú kľučky, tak kedy ísť???? 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzuzuzu13 poznam, robime elektriku, predavam byt, prerabame dom,riesim kataster a papiere, kupujeme dom pre krsneho.. ja som preto ani neratala ze v tychto stresoch co mam v posledne dni mozem otehotniet 🙂
@zuzuzuzu13
@dius222 dievcata tak sa pridavam k buducim mamickam ktore prerabaju :D. nas o mesiac caka prerabka jadra a to je teda riadna fuska vsetko vybehat 😀 takze si to tehu asi riadne "uzijeme" 😅

@1aduliatko1 super ze je vsetko ok,a teda po 18mes verim ze mate velku radost. Vase prve?