Dátum pôrodu marec 2015
Ktora mate termin porodu v marci 2015 sem sa 🙂
baby a my staviame dom 🙂 🙂 svojpomocne...teda už dorábame vo vnútri, aby sme sa mohli v septembri presťahovať, takže aj my to máme veselé 🙂 😉
Aj ja sa pridavam a tiez prerabame dom, ale najneskor v oktobri by malo byt vsetko hotovo.
@dius222 presne to ani ja, v podstate nám buchlo v kuchyni potrubie-odpad a začalo zháňanie vodárov na to trebalo robiť novú elektriku, potom stierky podlahu na linku čakáme 6-8 týždňov takže sa potkýňame o hrnčeky a veci z kuchyne...no proste brutál na to sme sa ešte rozhodli pre stierku na chodbu nové dvere a zárubne a to ani nehovorím že prehadzujeme detské a obývačku...takže sila 😝
@dius222
@zuzuzuzu13
@nikitaf my tiež prerábame :D ale už dlhšie.. :DDDDDD snad to už teraz všetko dokončíííí
ale aspoň budú mať naše bábätka pekné nové príbytky 😉 🙂
chi mame to viacere veseléééé ale co tam po domoch len aby tí krpci boli zdraví .-)))
🙂 05.03 2015 by sme mali byť už traja 🙂 Prvé, vytúžené, milované 🙂 🙂 🙂 🙂 Poznáte ten pocit šťastia? Prežívam to prvý krát a je to pre mňa obrovksý dar od Pána.Takže malý Maxim alebo malá Marína nám už rastie v mojom brušku, oficiálne na papieri od doktorky, zajtra začíname 7 týždeň 🙂 😲 takže Gratulujem aj Vám všetkým a naozaj sa s Vami teším!
@zlatusa24 gratulujem;)
AHOJTE,
vy ste uz vsetky boli u lekara si to potvrdiť??? lebo na buduci tyz. mam dovolenku a rozmyslam ci skocit alebo pockat do augusta tiez mam dovolenku od 6.8.
lebo ja pocas prace neodskocim cez dovolenku mam uplne ine plany az na august mi to vychadza
a od septembra planujem aj marodku lebo tlak v praci nezvladam su to velke stresy a chcem aby nase babatko malo klud 😉
inak ja zatial ziadne chute nic este aj kava mi chuti som zvedava do kedy 😅 len mam prsia bolia nic viac
Ahojte,dievcata.Som tu nova a pridavam sa medzi Vas.Som v 6tt tehotenstva a vcera som bola na prvom USG 🙂 Termin porodu mame 10.3.2015 😉
Ahojte tak ak nam to tento mesiac vyslo co dufam ze uz ano tak tiez termin 30.3.2015 no dufam ze uz nebude sklamanie.ja som sice este cakatelka na dve ciarky tak snad sa aj ja dockam.vam tehulkam vsetkym moc gratulujem a krasne bezproblemove tehu prajem.
bABUľKY TAK JA SOM SA K TEJ MOJEJ DOKTORKE DNES NAKONIEC DOSTALA, KRV MI NEBRALA robila len ultrazvuk takže zatiaľ všetko ok, ale samozrejme videla len gestačný vak vraj som 5+1 podľa jej meraní, takže mám dôjsť 22.7 a to by už malo byť vidieť aj srdiečko 🙂 Tak sa budem modliť nech je všetko ok 😅 a teda teraz mi neostáva nič iné len čakať
Nové babuľky čakateľky vitajte medzi nami 😝 😎 😎 😎 😎 😉
Ináč čo sa týka mien, tak v dievčenskom mám 100% jasno a manžel to bude musieť jednoducho len stráviť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale chlapčenské ani len netuším, takže musí byť bambuľka 😀 😀 😀 😀 😀
@palinkova87 Dakujemeeee 😀 🙂
@zuzuzuzu13 A ako by sa mala bambulka volat? 🙂
🙂
@zuzuzuzu13 super ze vsetko v poriadku zatial.
Babulky s kamoskou co sa pozname tak tiez caka babatko zaciatkom marca tak sme zalozili sukromu temu marcove babatka 2015. Kto by sa chcel pridat do sukromky tak piste.... je lepsie kecat v sukromi, nemusi nikto cudzi citat.

@nikitaf uzijete 🙂 ale zas ja pevne verim ze mne uz hektice obdobie konci lebo som mala napr min tyzden dni kedy som bez mobilu na uchu nebola viac ako 15minut.na kataster pre nejake papiere som behala 3xtyzdenne,sud ani nehovorim banky detto..malu som veru cely tyzden nevidela..pevne verim ze tento tyzden to uz dotiahneme s kupnou zmluvou a potom uz budeme ,,len,, pomaly prerabat nas dom 😀