takze mamicky a deticky sem sa!! 😉
@sveva no ja som uz kupila 3knihy co Saska chcela, potom mala takeho psa co chodi ale pokazil sa tak takeho som kupila.Kupim aj tu plastelinu - s tym rada robi.Len tie ostatne hracky...Tiez som jej dala vsetky mozne letaky od dracika po All toys a ona si tam vybera petshopakov, my little pony a vsetko s konmi.Ale tych koni mame doma tolko a ani sa s nimi poriadne nehrava.
Este na narodky sme chceli bicykel ale neviem ci ho nakoniec teraz kupime
S babikami sa velmi nehra a jedine barbie s konmi ju zaujima alebo este tie babiky snehulienka, popoluska atd...tak uvidime.
Ale asi to co sa mne zda blbost je pre nich super hracka a naopak.
Inak my mae tu spolocenksu hru Chobotnicu ale velmi sa s tym nehraju , takze tento rok ziadna spolocenska hra
Masinka+rodinka gratulujeme k babatku 🙂) nech je malinka zdrava.
U nas naj darcek bude nieco kreativne, takze vyriesim az budem niekde v obchode ;)
u nas dost fici oblecenie, musi mat tricka s obrazkami 🙂 mickey mouse, minnie ... 🙂 a saty, lesky na pery, takze neni co riesit a ete nejake puzzle - tie ma rada a aspon 1 barbie, aj ked sa s nimi nejak nehra
no a Maxim ten je jasny 😀 sadu auticok 🙂 on s nimi aj zaspava
ahojte babulky ja teda netuším čo na narodeniny mám malemu kupiť, máme finančnu krizu dosť veľku takže bude to tento rok poskromne torta bude vybralsi speidermanovu a rozmýšlali sme nad kreativnou supravou (maluje vystrihuje lepí) na vianoce sme rozmýšlali nad autodráhou ved uvidme ale na meninky dostal od babky take kladivko a pribija si doštičky klinekami a tvori obrázok- maju to v dráčikovi. malemu ked ukazujem katalogy všetko chce hlavne ked bežia reklami vravi maminka kupiš kupiš... ale pravdepodobne ešte dostane knižky 🙂
No nas Maxim tiez fici na autickach a na vlacikoch takze pre neho nemame problem kupit.To uz ma vlacik Tomasa a taku drevenu drahu s vlacikom
Saska to je iny oriesok.Tiez by vsetko chcela co vidi v reklame.Tam to aj tak lakavo vyzera.
No ale tiez kupime nejake oblecko- to ju potesi vzdy
No a na narodky asi nejakeho kona + barbie? a toru budem robit ja 😅 🙂
ahojte baby!
vidim, uz sa velmi v teme nestretavate. ani ja nemam velmi cas.
blizi sa cas oslav, sviatkov, bude to parada! 😵
zajtra ma moja hviezda oslavu, ze 5 rokov! fakt nestiiiiham 😕
gratulujem baby k novym prirastok, adetka - krasny datum! 🙂
😀 to tretice vsetko dobre ze...... 😀
vsetkym Katkam prejeme k dnesnym meninam vsetko naj naj naj! 🙂
Ahojte, neviem ci si ma pamatate tie starsie c osme zacinali pred 5 timi rokmi 😅 ale ja som sem zavitala vidim tu par znamych tvari .
Ten cas uteka velmi rychlo .
vsetky Vas pozdravujem Matejko ma na tyz.5 rokov a frcime spiderman. 😀
tak krasne sviatky vela zdravicka pre vsetky deti a ich mamicky a samozrejme vsetko dobre k narodeninkam decembrovym 2006 😉
Ahojte 🙂 gratulujem k novým babatkám v partii a všetkým decembrovým srdiečkam všetko najsamlepšie k narodeninkám prajeme 🙂 Miško fičí na katastrofách 😀 tak to neviem čo bude pod stromčekom :D uplne zbožňuje burky a tornáda asi z neho bude lovec búrok :D tak snáď 24 bude aspoň snehová búrka :D ježiško mu určite donesie smetiarske auto Stinky lebo je z neho uplne hotový lebo prdí a hovorí ty brďo (naše najoblúbenejšie slovo donesené zo škôlky) :D
Ahojte
Mne kamoska poradila nech vravim malej, ze v reklamach davaju len hracky ktore nikto nechce. Preto ich ukazuju 😝 Nic.. mame doma reklamny hit Ospalu babiku 😅
Inak sme sviatky aj oslavy zvladli. Sasul mala aj meniny, takze vycerpala vsetkych a dufam skoro vsetko co si priala. Vy ste ako posviatkovali?
Adamko tiez fici na autach. Jeho prve slovo v 8mes.bolo AUTO. Co tam po mama, tata.. 😉 Ted ale ideme na McQueenovi a Nemo.. ale sem tam ho zaujme aj princezna v telke 😀
Danii ahooj, ako sa mate? bola som v Sokolvni.. nostalgia velika 😵
ahojte aj ked sa tu dlho nepisalo ako zvládate horučavy?
😎
baby, ahoooojte 😎 😎
vidim, nikde-nikto 😀
ahojte. Blahoželám k princeznám 🙂
Eliška sa tiež veľmi teší do školy, už teraz sa chce učiť počítať a písať. Tlačenými písmenami už vie a najnovšie sa chce učiť počítať. 😅 K logopedičke chodí rovno do škôlky a tiež má problém s "R". Síce ho povie aj normálne, ale občas jej to nevyjde a nevie vôbec rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Koncom júna pôjdu do školy v prírode, tak už o tom spieva. Bude to dlhý týždeň. 😅
Citam staru komunikaciu a celkom sa bavim 😀 Pozdravujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@olianko tak ja budem kupovať aj z tých vecí čo chcú. Dala som im leták z Dráčika a začali mi ukazovať čo chcú, pri niektorých hračkách som povedala dobre a pri niektorých som hovorila, že Ježiško nemôže až toľko hračiek doniesť, alebo že sú pre Ježiška drahé. 😝 😅 Takže to bude Barbie, plastelinová súprava zmrzlináreň, čajová súprava, obliečky na posteľ Barbie + nejaké oblečenie a spoločenská hra (elefun). Na narodeniny dostane knihy, lebo ich veľmi chce, puzzle, korunku do vlasov a ešte niečo vymyslíme.