icon

Decembrovčiatka 2015

moncicip
7. apr 2015

Ahojte. Je tu uz niekto s terminom december 2015?

katallinka
14. apr 2015

verím, že sa k Vám môžem pridať aj ja a všetko bude v poriadku a čiarka bude silnieť 🙂

moncicip
autor
14. apr 2015

@katallinka Drzim prsty nech to aj vy dvaja :dobojujete do uspesneho konca.

katallinka
14. apr 2015

@moncicip ďakujem, tú radosť z // čiarok strieda strach, či bude všetko v poriadku, či ms sa náhodou ešte nedostavi ach jaj, dnes som 30 DC a v sobotu som dobrala duphaston, tak len verím a dúfam, že budeme mať zdravé a krásne detičky 🙂 u lekára si už bola?

moncicip
autor
14. apr 2015

@katallinka Ano bola som minuly tyzden vo stvertok, zatial je vsetko v proiadku, v maji mam prvu poradnu.

zofiac
14. apr 2015

Ja mám veľkú dilemu, ako to poriešiť v práci, keďže robím v labáku - asi sa hodím na PN, kým to nepoviem šéfovi. Je to ešte veľmi zavčasu zveriť sa s tým v práci 😖

katusa16
14. apr 2015

@bebe87 ako si na to prišla že odišlo KEĎ SI EšTE NEBOLA U dr?

bebe87
14. apr 2015

@katusa16 merala som si bt, mala pozitivne testy,,, strasne ma zabolelo brucho a zacala som spinit,,, a teraz mam ms,,, taku ze mi nestacia ani nocne vlozky...

majjka1985
14. apr 2015

@zofiac Blahoželám 🙂 My sme to oznámili včera, mojím rodičom, aj svokrovcom, aj mojej sestre. Samozrejme som to povedala aj vedúcej sestre v práci a jednej kolegyni, ktorá si to nechá len pre seba. Ostatným to poviem, až keď to bude na mne vidno, inak budem zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať 😀

janka8261
14. apr 2015

dnes som bola u lekarky zatial tam nic vedela, postrasila ma ze to moze byt mimomaternicove tehotenstvo ze mam vlavo nejaku citu a v maternici sa sice nieco crta ale ze je to velmi malinke. Tak mi drzte prsteky nech je vsetko v poriadku, ked pojdem na kontrolu o tyzden.

zuzu571
14. apr 2015

@janka8261 ja som mojej vcera volala a rovno mi povedala ze aby som radsej prisla az koncom budúceho týždňa aby sme videli co treba .. podla mojich vypoctov to uz bude sted 7 tyzdna tak snad aj srdiečko uz bude vidieť 🙂

cathy77
15. apr 2015

@janka8261 ja som bola na tom minulý týžden presne ako ty. Ešte ani to "niečo malé" sa nečrtalo, ale to som bola len v 4.tt. Na usg idem dnes o 13.00, akurát končím 5.tt a mám obavy, či tam niečo uvidí. aspoň malinký gestačný vak, lebo tá ma tiež len straší s kdečím. apropo a na pravom vaječníku mám 2 cysty, ktoré tiež na kľude nepridávajú, aj ma pobolievajú, tak žiaden prudký pohyb pri vstávaní atd..

moncicip
autor
15. apr 2015

@cathy77 @janka8261 Ja som bola v 4+0tt ale tiez nic nebolo vidno, doktor mi vtedy povdal ze to tam vyzera ako u tehotnej ale ze by sa aj cudoval keby bolo nieco vidno. Potom som bola v 5+3tt a uz bolo jasne vidno ze je vsetko tam kde ma byt 🙂

adulienka92
15. apr 2015

Zienkyyy patrime k vam len tak tak 🙂 tp 1.12.2015

janka8261
15. apr 2015

@moncicip @cathy77 baby dakujem za povzbudenie dufam ze o tyzden uz bude vsetko v poriadku.

fraules18
15. apr 2015

Ahoj dnešným dňom patrím ku vám decembrovkam po 6 mesiacoch to predsa vyšlo som 5t3den a dúfam že to tu spoločne dotiahneme do nádherného konca a tým najkrajším darčekom pod stromček 🙂))

pinuska19
15. apr 2015

Ahojte babenky, mate aj dake nevolnosti? Ja som len velmi unavena a mam pocit stale nafuknuteho brucha.

moncicip
autor
15. apr 2015

@pinuska19 Ja by som tiez spala kade chodim 🙂 nastastie ine problemy ziadne.

pinuska19
15. apr 2015

@moncicip ja neviem ci mam zastavene vetry ci co, alebo len nafuknute brucho mam, neboli ma.

fraules18
15. apr 2015

@pinuska19 to isté mám ja a taký tlak v ňom.. Nevoľnosti žiadne 🙂

zuzu571
15. apr 2015

@pinuska19 ja vôbec, len ma pobolieva bruško, vraj kvôli rozťahovaniu maternice a tiež bývam kúsok unavená ... a v posledných dňoch mi všetko smrdí 🙂

moncicip
autor
15. apr 2015

@pinuska19 Ja si pa atam ze pri prvom som to mala a uzivala som kadjeake sirupy prirodne a kadeco len aby sa mi ulavilo ale ňie velmi to pomahalo. Soom zvedava ci a kedy to pride teraz.

pinuska19
15. apr 2015

@fraules18
@zuzu571
@moncicip no babule kvoli nasim pokladom asi vsetko pretrpime vsak?

duda82
15. apr 2015

Baby ahojte,pridavam sa k Vam, mala som 2 pozit testy,zajtra idem ku mudr tak drzte palce,strasne sa bojiiiiiiiiiiim ☹

moncicip
autor
15. apr 2015

@pinuska19 Presne ako hovoris 🙂

moncicip
autor
15. apr 2015

@duda82 Treba mysliet pozitivne. Viem o com hovorim. Robim na novorodeneckom oddeleni pre predcasne narodene deticky a veru videla som tam uz kadejake pripady. Keby si to mam pripustat asi by som sa scvokla. Aj pri prvom synovi aj teraz som nejak tak od zaciatku nastavena ze inak ako dobre to ani dopadnut nemoze. Takze hlavu hore a mysli pozitivne, co sa ma stat to sa stane 🙂

duda82
15. apr 2015

@moncicip mam sice uz krasnu dcerku o mesiac 2,5 rocnu ale mam za sebou 3 potraty a strasne sa bojim ako dopadnem zajtra a dalej ako to bude pokracovat,viem vela robi psychika,ale zaciatok je velmi tazky a potom cele tehotenstvo je urcity strach

pinuska19
15. apr 2015

@duda82 ja mam skoro uz 3 rocnu dcerku a v decembri som mala savovolny potrat, viem ako sa citis, prezivam to iste a aky dovod ti udali kvoli potratom?

majjka1985
15. apr 2015

@pinuska19 Ahoj, keby som nemala tu virozu tak som uplne ok. Nie je mi absolutne nic, mozno som trosku unavena, ale mam pocit, ze som unavena z tej choroby a z toho, ze nechodim do prace, a moja 3,5 ročná dcéruška ma totálne vyčerpáva 😀

majjka1985
15. apr 2015

@moncicip a ty robíš na JISke, či na patologickýcn novorodencoch? Dokedy budeš robiť nočné?

zofiac
15. apr 2015

@pinuska19 nevoľnosť? čo to je? nezažila som to ani raz, vďaka bohu. ja mám skôr iný problém - zožrala by som koňa-vola 😅 😅