Decembrovčiatka 2015
Ahojte. Je tu uz niekto s terminom december 2015?
@majjka1985 Na patilogickych, na jisku nechem ist, mne sa u nas paci. A anocne neviem, predtym som robila do polky piateho mesiaca .
pinuska19/mola hydatidosa, poviem ti to po svojom ako strapec hrozna co poziera plod ked si nato kliknes precitas si to odborne ☹ strasne sa bojim co ked budem mat nizke hcg ako som dosla domov hned som testovala a dala som dva naraz a su silnejsie hrozne,co si musime vytrpiet pre ratolesti ☹
@pinuska19 duda82 /mola hydatidosa, poviem ti to po svojom ako strapec hrozna co poziera plod ked si nato kliknes precitas si to odborne emoticon strasne sa bojim co ked budem mat nizke hcg ako som dosla domov hned som testovala a dala som dva naraz a su silnejsie hrozne,co si musime vytrpiet pre ratolesti emoticon
Ahojte,tak už aj ja som mala dve čiarky na teste ,budeme mať druhé bábo,juch ❤️❤️❤️
Baby, už máte nejaké príznaky, nevoľnosti a tak? Ja som len unavená, padám do postele o deviatej 😉
@fraules18 Fuuu, tak to je 😝 Ja som mala takú prácu pri druhom tehu, vydržala som to do asi 12 týždňa, potom so to povedala, presunuli ma na inú robotu, ale aj tak som išla na PN. Teraz mám dilemu čo a ako, lebo som v labáku, povedať to v práci ešte nechcem, ale ani ísť do labáku nie ... Navyše na budúci týždeň ideme robiť rozbor takých hnusných látok, tak asi pôjdem na PN na 2 týždne a potom musím s pravdou von 😒
dievcence ako sa citite? Mna uz prestalo boliet podbrusko, sem tam ma zapicha raz nalovo a raz napravo, len sa citim hlavne poobede neskutocne unavena, ale vecer sa mi spat nechce. V pondelok sa chystam k lekarovi, to uz budem 36 DC, dufam, ze vsetko bude v poriadku, kedze som tehotna prvykrat, tak stale tym // ciarkam na 4 testoch nedokazem uverit. 🙂 drzim kazdej jednej prsteky 🙂
Ahojte babule,prvé tehu som vracala až do 4.m a inak nič,teraz mna bolí podbruško,kríže a prsia ...zle mi zatiaľ nie je, ťuk ťuk
@veronicenkaaaa ja som pri prvom nevracala ani raz a prestali mi migreny tak sa tesim ze som sa ich aspon na 9 mesiacov zbavila, dufam ze ani toto tehotenstvo nebudem vracat sice mi je niekedy rano ako po opici ale doobeda to prejde
baby boli ste u lekara a nic nebolo vidiet?testy mam pozitivne hcg taktiez o tyzden mam kontrolu
@duda82 Ahoj,ja som bola v 6tt a nič nevidel a teraz v utorok som 7tt bola a už sme veselo búchali srdiečkom 😉 netreba sa ničoho obávať 🙂
Žienky??? ide niektorá 12.5. na poradňu??? 🙂
@adulienka92 nic nebolo vidiet ani gestacny? zvacsena sliznica? ja sa strasne obavam ci to nebude mimomaternicove.
@duda82 no gestačný bolo vidieť,ale bábenko ešte nie
Ja som objednaná 24.4. ,tak som zvedavá 🙂) ešte ,aby dve neboli 🙂 v rodine máme viac dvojčiat 😂😂😂
@veronicenkaaaa Heh ved uvidis. Moj otec je z jednovajecnych dvojciat a zatial nikto z rodiny dvojcata nema.

Baby, občas mám taký hnedastý výtok. Spomínala som to Dr., vôbec to neriešila, urobila sono, všetko je v poriadku a hotovo. Môže to byť preto, že mám virózu? Lebo ako čítam na nete, že to môže byť začiatok potratu, tak sa začínam báť ☹ Nemáte skúsenosti?