Decembrovčiatka 2015
Ahojte. Je tu uz niekto s terminom december 2015?
Tak babulky dnes som stastna ako blcha hcg vysoke podla sona 4-5 tt bublinka je zatial sice bez srdiecka a termin mam 26.12.2015
@babatenko aj ja by som si prosila byť v skupine 🙂
Baby včera som bola u Dr. som v 6 tyzdni a všetko bolo ok, dnes som.začala spinit. Mám duphaston a len ležať. Zbláznim sa, bojím sa veľmi
Ahoj dievcata mozem sa prida? Tak my sme v 7tt mame aj srdiecko 🙂 a termin 19.12
Žienky mám dôležitú otázku,schudla niektorá z vás od začiatku tehu? ak tak koľko? alebo máte s tým skúsenosti?
@adulienka92 ja som -5kg od zaciatku aprila, sice je mi zle, obcas zvraciam, ale inak sa snazim jest, teda nutim sa, nic mi nechuti
@ettie Ahoj,ja som -6,5 kg ,v pondelok som dostala asi virózu a tak som vracala aj hnačkovala,týždeň predtým som mala taký,že som pomaly nič nejedla,lebo mi bolo stále nevoľno,ale nevracala som.....teraz zjem tak rožok a v polovici sa musím do neho doslova tlačiť 🙂 chcela by som vedieť do kedyyyy :(
@adulienka92 @ettie @adulienka92 Ja mam skor opcn problem ...... ale neriesim ako ma byt tak bude. Ja som uz tusim 2,5kg pribrala ale to preto ze to male si pyta pravidelne jest. Som zistila ze mne je zle ked som hladna. Ale co narobim ......
@moncicip to som zistila aj ja,koncom týždňa sme aj papkali,ale potom tá hnusná viróza....dneska ráno sme si dali 1 rožok s maslom a rajčinkou a bolo mi fakt divne...papala som aj ovocie aj zeleninku a prd z toho,postavím sa na váhu a 6,5 kg dole ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Ahoj kocky ja som sa od stredy dala vypisat.Stale je mi zle ci sa najem,alebo nie.Zatial som sice nevracala,ale cele dni mi je nanic.Neviem ci by sa mi ulavilo aspon trocha keby sa vyzvrackam,alebo ani nie.Mam doma uz aj hroznovy cukor hoc co som skusala a ziadna pomoc.Mate na to niektora nieco odskusane?
Ahojte toto isté mám aj ja absolútne nič nedostanem do seba najem sa je mi ťažko keď sa nejem tiež stále sa snažím aspoň kus niečoho aj to nasilu,ale je mi veľmi ťažko s toho našťastie nezvraciam...zatiaľ som nič nepribrala ale ani neschudla,dúfam to čoskoro prejde
Tak my sa tiez pridavame ;) vyzera to na datum okolo 8 decembra, prve poriadne testy ma ale cakaju az o 2 tyzdne.Zijem v Anglicku ale aj tak mi je to trosku divne ze ma na prve sono a krvne testy objednali az 4 tyzdne po potvrdeni tehotenstva.Kedy ste isli na prve testy vy?
@evana11 ja som podla interntovych tabuliek v 6tt, v pondelok som volala doktorke a ta povedala, ze mam prist najskor o 3 tyzdne.. mne sa to dako nezda, ale hadam vie co robi🙂 ze prvy krat pridem asi tak v 8tt-9tt.. ze pokial nebudem mat ziaden problem, tak je to v poriadku, a potom hned aj sono spravi a tak.. takze sa uz neviem dockat, a len dufam, ze vsetko bude OK.. drzim palce🙂
@sweeti ahoj. ja som na tom podobne, nevracala som este, ale od rana do vecera ma boli zaludok. tuto noc som dokonca ani spat nemohla, lebo som mala brucho ako plne kamenov🙂 ja vtedy pijem len cajiky, a cakam ze to prejde.. niekedy ma zase chyti taky hlad, ze ked si do 10 min. nieco nedam, tak sa bojim, ze odpadnem.. nad vypisanim som este tak realne neuvazovala, ale ak to takto bude stale, tak pri mojej stresovej robote od 7:30- 17:30 to dlho nevydrzim..
@allyk1611
@sweeti baby, mne je zase veľmi fajn 🙂 , dnes som bola na lešení a pomáhala som manželovi s omietkou 🤐 🤐 . Zjem všetko, čo nezje mňa 😒 , akurát mám alergiu a som z toho dosť nervózna .... kažká to prežívame ináč. Moja mamina bola na infúziach pri všetkých tehotenstvách a tie moje bezproblémové nechápe 🙂
Ahojte,ak sa mozem k vam pridat ... my mame termin 23.12. 🙂 .. sice na pn a s liekmi duphaston,koli spineniu.. ale dufam a verim ze vsetko bude ok 🙂

@babatenko pridala by si pls aj mna do sukromky, vdaka 🙂