Decembrovčiatka 2015
Ahojte. Je tu uz niekto s terminom december 2015?
Baby, ako prijal vas partner spravu ze cakate babatko?? Ten moj bol v soku a tehotensky test nepustil asi pol hodiny. Bolo to uplne necakane, prave sme planovali ze pojdeme od septembra na pol roka cestovat...aa bum 😝
My sme sa snazili uz vyse roka, ale ked prislo co k comu, tak bol vyskereny od ucha po ucho a stale rypal ze ci si robim z neho srandu 🙂
Ja na rehabilitacii, som maserka ake v skutocnosti robim vsetko ako fyzioterapeut okrem cviceni. My sme s manzelom planovali, ale nevedeli sme ze to bude az tak skoro pozitivne. Reagoval velmi pozitivne lebo dostal darcek na 30-tku.
Jej, baby blahoželám vám, nech to úspešne dotiahnete až do samého konca.
Ja som z decembroviek 2014 😉
ahojte 🙂
@evana11 my mame 14m krpca na ktoreho sme si pockali pekne dlho...snazili sme sa 5rokov a 5mesiacov....teraz sme si povedali ze ideme nato,keby sme dlho cakali aby nebol velky rozdiel a buuum druhy pokus a je to tam 😀 som v 9tt,mm to este asi nepredychal ani teraz,bol v riadnom šoku 😀
baby citili ste sa v 6 tt ako pred porodom nafuknute a mali ste pocit ako keby vam tvrdlo brucho?ci to mam len ja take pocity?
Jaj baby tak vám všetkým prajem zdravé bábätka. Ja už týždeň spinim a sem tam po wc aj krvacam
Mám tabletky a Kľudovy režim
Idem sa zblaznit čo bude ďalej
V decembri som už potratila
jaaaj prve sono za mnou, takze som v 8 tyzdni oficialne, srdiecko bije ostosest a mame 1.89cm 😉
@pinuska19 držím palce 🙂) určite to dobre dopadne,ja tiež špiním ,bola som na sone 5+4tt srdiečko nebolo vidno,dúfam,že to nasledujúce sono už bude všetko ok 👍🙏
@veronicenkaaaa zlatko nedopadlo to dobre. Čakám na kyretaz
@pinuska19 je mi to uprimne luto :( prajem Ti vela sil a skore zotavenie a posielam silne objatie a srdiecko 🙂
Ďakujem babenky, už mám po, najbližší rok chcem maximálny kľud, pôjdeme na dovolenku...V priebehu pol roka 2 potraty..
Ešte treba nájsť príčinu
@pinuska19 ☹ neboj bud ju najdu alebo povedia ze je to somovolny potrat,netreba to uponahlat a pride to samo,ja som prezila 3 potraty potom som to proste vyriesila tak ze som chcela byt sama a rozisli sme sa po 5 rokoch na 3 mesiace,dlho sme to nevydrzali 🙂 a po 3 mesiacoch som aj otehotnela a teraz to prislo ako necakany zazrak:netreba nato mysliet odreaguj sa vypni a pride to samo
Ahojte babenky, tak ja som december stihla len tak tak. Termín mam 30 decembra. U zenskej som bola v utorok, tehotenstvo potvrdila a o týžden idem zasa. Tak sa len modlím nech je všetko v poriadku lebo už mam tiež par potratov za sebou.
@pinuska19 to ma strašne mrzí,hlavu hore :(( ja som dnes začala krvácať,boli dme na pohotovosti-bábo sa zatiaľ drží,dostala som lieky na udržanie,uvidíme :(
prosím pridať do skupiny
Ahojte tehulky, poprosim pridat do sukromnej skupiny.
@veronicenkaaaa zlatusik ďakujem Za podporu, je to ťažké, dva potraty za 5 mesiacov... A tebe už lepšie je? Krvácanie ako?

...no baby, ja uz som doma od stredy tohto tyzdna....a na nicom lepsom sme sa s doktorkou asi ani nemohli dohodnut...mala som strasne stavy od bolesti podbruska,vracania, hnackovanie, navalov tepla, busenia a stavov na odpadnutie atd...a este ta moja robota a denno denna praca s pacientami a pri magnetoch...no proste som doma aaaa pocitam, ze aspon do konca prveho trimestra budem... pospim, pochodim, napapam, ziaden stres... drzme sa a tesme 🙂