icon

Decembrovčiatka 2015

moncicip
7. apr 2015

Ahojte. Je tu uz niekto s terminom december 2015?

lenusa20
25. apr 2015

...no baby, ja uz som doma od stredy tohto tyzdna....a na nicom lepsom sme sa s doktorkou asi ani nemohli dohodnut...mala som strasne stavy od bolesti podbruska,vracania, hnackovanie, navalov tepla, busenia a stavov na odpadnutie atd...a este ta moja robota a denno denna praca s pacientami a pri magnetoch...no proste som doma aaaa pocitam, ze aspon do konca prveho trimestra budem... pospim, pochodim, napapam, ziaden stres... drzme sa a tesme 🙂

evana11
25. apr 2015

Baby, ako prijal vas partner spravu ze cakate babatko?? Ten moj bol v soku a tehotensky test nepustil asi pol hodiny. Bolo to uplne necakane, prave sme planovali ze pojdeme od septembra na pol roka cestovat...aa bum 😝

moncicip
autor
25. apr 2015

@lenusa20 A kde prcujes? Ja robim tiez v nemocnici ale zatial pohoda.

moncicip
autor
25. apr 2015

@evana11 Moj muz na to tiez kukal jak puk (digi test) ale potom sa samozrejme tesil 🙂

zofiac
26. apr 2015

@evana11 tešil sa, my sme to plánovali 😉

majkagtx
26. apr 2015

My sme sa snazili uz vyse roka, ale ked prislo co k comu, tak bol vyskereny od ucha po ucho a stale rypal ze ci si robim z neho srandu 🙂

lenusa20
26. apr 2015

Ja na rehabilitacii, som maserka ake v skutocnosti robim vsetko ako fyzioterapeut okrem cviceni. My sme s manzelom planovali, ale nevedeli sme ze to bude az tak skoro pozitivne. Reagoval velmi pozitivne lebo dostal darcek na 30-tku.

veronka
26. apr 2015

Jej, baby blahoželám vám, nech to úspešne dotiahnete až do samého konca.
Ja som z decembroviek 2014 😉

cukrik580
27. apr 2015

ahojte 🙂

cukrik580
27. apr 2015

@evana11 my mame 14m krpca na ktoreho sme si pockali pekne dlho...snazili sme sa 5rokov a 5mesiacov....teraz sme si povedali ze ideme nato,keby sme dlho cakali aby nebol velky rozdiel a buuum druhy pokus a je to tam 😀 som v 9tt,mm to este asi nepredychal ani teraz,bol v riadnom šoku 😀

duda82
28. apr 2015

baby citili ste sa v 6 tt ako pred porodom nafuknute a mali ste pocit ako keby vam tvrdlo brucho?ci to mam len ja take pocity?

kajusinka
29. apr 2015

@babatenko poprosim pridat do sukromky 🙂 zacala som 10. tyzden, malinke ma 2,4 cm, dostala som dnes uz tehotensku knizku

pinuska19
29. apr 2015

Jaj baby tak vám všetkým prajem zdravé bábätka. Ja už týždeň spinim a sem tam po wc aj krvacam
Mám tabletky a Kľudovy režim
Idem sa zblaznit čo bude ďalej
V decembri som už potratila

evana11
29. apr 2015

jaaaj prve sono za mnou, takze som v 8 tyzdni oficialne, srdiecko bije ostosest a mame 1.89cm 😉

veronicenkaaaa
30. apr 2015

@pinuska19 držím palce 🙂) určite to dobre dopadne,ja tiež špiním ,bola som na sone 5+4tt srdiečko nebolo vidno,dúfam,že to nasledujúce sono už bude všetko ok 👍🙏

pinuska19
30. apr 2015

@veronicenkaaaa zlatko nedopadlo to dobre. Čakám na kyretaz

gabi89
30. apr 2015

@duda82 ahoj ja som v piatom tyzdni a posledne dni som mala tiez pocit ze mam tvrde podbrusko a pichalo ma vnom. dnes mi je prvy den zatial fajn.

moncicip
autor
30. apr 2015

@pinuska19 :( Drz sa a dufa ze sa cum skor das do poriadku a budes sa moct do toho pustiti znova.

majkagtx
30. apr 2015

@pinuska19 drzime palceky

katallinka
30. apr 2015

@pinuska19 je mi to uprimne luto :( prajem Ti vela sil a skore zotavenie a posielam silne objatie a srdiecko 🙂

duda82
30. apr 2015

@gabi89 tak to sa mozem pochvalit aj ja dnes,ze mi je uz fajn prezila som 4 dni ako matoha,len som lezala bolo mi zle strasne ani postavit som sa nevladala pri malej som taketo stavy vobec nemavala,hrozne. ☹

duda82
30. apr 2015

@pinuska19 je mi to luto,neboj bude dobre 😉 ja som to mala 3 krat po sebe a potom uz bola krasna certica 🙂

pinuska19
30. apr 2015

Ďakujem babenky, už mám po, najbližší rok chcem maximálny kľud, pôjdeme na dovolenku...V priebehu pol roka 2 potraty..
Ešte treba nájsť príčinu

duda82
30. apr 2015

@pinuska19 ☹ neboj bud ju najdu alebo povedia ze je to somovolny potrat,netreba to uponahlat a pride to samo,ja som prezila 3 potraty potom som to proste vyriesila tak ze som chcela byt sama a rozisli sme sa po 5 rokoch na 3 mesiace,dlho sme to nevydrzali 🙂 a po 3 mesiacoch som aj otehotnela a teraz to prislo ako necakany zazrak:netreba nato mysliet odreaguj sa vypni a pride to samo

minusko
30. apr 2015

Ahojte babenky, tak ja som december stihla len tak tak. Termín mam 30 decembra. U zenskej som bola v utorok, tehotenstvo potvrdila a o týžden idem zasa. Tak sa len modlím nech je všetko v poriadku lebo už mam tiež par potratov za sebou.

veronicenkaaaa
30. apr 2015

@pinuska19 to ma strašne mrzí,hlavu hore :(( ja som dnes začala krvácať,boli dme na pohotovosti-bábo sa zatiaľ drží,dostala som lieky na udržanie,uvidíme :(

macino22
1. máj 2015

prosím pridať do skupiny

kubanka
1. máj 2015

Ahojte tehulky, poprosim pridat do sukromnej skupiny.

zuzlik4
1. máj 2015

@babatenko prosim pridat do sukromky.

pinuska19
1. máj 2015

@veronicenkaaaa zlatusik ďakujem Za podporu, je to ťažké, dva potraty za 5 mesiacov... A tebe už lepšie je? Krvácanie ako?