Epidurál v Lučenci

emiliars
26. okt 2014

Ahojte,
prosím, napíšte mi Vaše skúsenosti s podávaním epidurálky v pôrodnici v Lučenci (príp. aj skúsenosti s touto pôrodnicou, lekármi a personálom). Termín pôrodu mám o 3 týždne, rodiť budem v tejto pôrodnici a zvažujem v prípade potreby epidurálku.
Vopred ďakujem

marikago
26. okt 2014

Ja som rodila v lucenci pristup je tam dobry, epidural som si nedala ale je dobre ked pojdete uz do nemocnoce do poradni tak povedat doktorovi ze chcete epidural a tam povedia co treba.lebo ja som mala dlhy porod a bolestivy a chcela som to na poslednu chvylu povedala mi sestricka ze to treba pripravu na to daka konzultacia z lekarom neviem ani co ale proste nedali mi to...stoji to 100€ a ked otec pri porode tak 30€ ...a este jedna sestricka mi to neodporucala a odhovarala ma od toho zas pri druhom porode mi sestricka povedala ze ona by bez toho nerodila ..mala za sebou uz jeden porod a ten mala s epi ...jaaj ja uz sa tak bojim uz mam v hlave a tam vsetko biele ...prajem veeela sil a dobry lahky porod. ..a ta api no neviem

angelikaaa123
27. okt 2014

@marikago za otca pri porode sa plati 30€? To co vsetko uz ludia spoplatnia :D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre