icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

matulat
18. dec 2012

@bebel a ja som mala pocit ze cez den toho vela nezje,lebo jednej znamej mala je asi o 2 mesiace mladsia na obed zje polievku a aj druhe a my vzdy len jedno. Ale v noci som sa ju snazila oducit o mlieka co je okolo1-2hej nahradila som vodou a vypila 90ml vody a potom este aj tak mlieko 110..nechapala som to...ale taky rev spustila ze ani dudlik nechcela. Ako papate vy?

bebel
18. dec 2012

@matulat mne malá zje na raňajky veľkého miláčika, alebo 2 malé, potom na obed veľkú výživu z dmky a večer jogurt. medzitým je kojená na požiadanie. V noci ju kojím, len v čase prerezávania zúbkov, inak pri zobudení je stačí cumlík.

matulat
19. dec 2012

@bebel ja uz nekojim sice som chcela vydrzat do roka ale uz to malej nestacilo. rozpisala som najcastejsi jedalnicek vzdy za den papame 3 krat tuhu stravu a popri tom najcastejsie poobede mame palicky al. ine suche dobroty.

kkl82
19. dec 2012

@bebel a to sa mne zda, ze bubo papa malo 😉 ale zas, ked je iza kojena na poziadanie, tak si to tym mlieckom vynahradi. mne sa bubo cez den prisaje, len ked sa pomyli, uz som ho prestala nutit, lebo to nemalo zmysel. dieta teda na ranajky jedava mliecnu kasu (z MM) cca 120ml, na desiatu odsate mliecko alebo jogurt s ovocnym pyre, obed je zeleninovy prip. s masom (cca 150-200ml), olovrant tak isto a na veceru zas kasu. mlieka si este cucne pri zaspavani poobede a potom az vecer pri zaspavani. v noci sa dojci tak 2-3x. nerozmixovanu stravu mi nechce, aj ked stale pokusam stastie. zje len chlebicek a susene bio marhule, minule dal aj zemiak a kusok mrkvicky a to som uz nechapala. toto mu skusam davat pred obedom, olovrantom a vecerou, ked je uz hladny, ale mne priprava este bude chvilu trvat...

kkl82
19. dec 2012

@matulat hehe, teraz som si vsimla, ze ty este stale cakas babatko vo februari 2012. neprenasas nejak dlho??? 😀 😀 😀 😀 😀

matulat
19. dec 2012

@kkl82 mas pravdu nejak som pozabudla zmenit to...dik za upozornenie.

danka483
20. dec 2012

@kkl82 paninko a kedy akože chcú dojsť? Čakám čakám už som aj upratala aj čo to napiekla a zasa upratala ale nejako nechodíte aj s Kubkom heee? Určite vypekáš nejaké fajné torty priznaj sa 😀

kkl82
20. dec 2012

@danka483 zeno, nieze by som nechcela, ale pravdupovediac som si na to spomenula az v stredu 😒 cisto teoreticky by sme zajtra mohli, no neslubujem, lebo moje dieta slinta ostosest a nevie spinkat. zase sa nam vratilo obdobie rastu zubkov, bubovi sa podari zaspat az na 3-4x az o polnoci, celu noc trpnem, ci sa nezobudi s placom a potom som z toho k.o. cely den... zavolam ti zajtra, ze ci ano alebo nie, len mi plz posli znovu tvoje telefonne numero, bo dieta mi odpisalo mobil, takze ficim na starom a tu v ip neviem najst...

catrena
21. dec 2012

henrietka ma šiestu chorobu...mala teplotu... myslela som,že zuby... a rano brucho vyhadzané...tak som išla k dr...predpisala jej fenistil,...ale nezdá sa,že by ju to svrbelo. večer som ozdobila stromček... a rano ...mali ste vidiet tie oči 😕 😕 😕

oluska88
21. dec 2012

@catrena prajeme Henrietke skore uzdravenie.aj my sme vcera zdobili stromcek a tak sa po nas rozkrikovala stale a krutila hlavkou nie,nie.

catrena
21. dec 2012

@oluska88 dakujem 🙂 a vaneska sa ma uz lepšie? od tretej spi,ale to bude asi s toho fenistilu 😵

oluska88
21. dec 2012

@catrena praveze sa z toho nemoze nejako dostat.som z toho hotova.a by si neverila ako sa zmenila k horsiemu.

danka483
21. dec 2012

čafte tetky tak keby som už nemala čas prajeme vám krásne prvé spoločné vianoce s drobcami hlavne aby sa vám uzdravili a majte pohodičku a klídek (tabáček niéééé) 🙂

matulat
21. dec 2012

@danka483 uzasny je...aj ja zelam vam krasne sviatky vianocne....

nelinqua
21. dec 2012

@danka483 napodobne, zelame krasne sviatky🙂

oluska88
23. dec 2012

Biely sneh, na okne kvety mrazivé, všetky deti už túžia po zime. So zimou Vianoce prichádzajú, radosť do detských očí prinášajú. Prežite ich v kruhu blízkych duší, nech láska a spokojnosť zo všetkých srší. Krásne sviatky vám všetkým :D

elenka6
23. dec 2012

Veselé Vianoce Vám želame 🙂

bebel
24. dec 2012

krásne Vianoce Vám želáme 😉

elenka6
25. dec 2012

A teda konečne po piatich mesiacoch pozerania do pusy mame tretí (vianočný)zúbok spodnu dvojku 😀

oluska88
26. dec 2012

Tak a je to tu,nasa Vanes sa nam uz pusta behat.Prejde uz dobry kus.Tak sa z toho tesi.Sikulka nasa.Sa nenazdam a beha uplne sama.

nelinqua
26. dec 2012

@oluska88 nasa Lauri tiez, postavi sa a vyberie sa na druhy koniec obyvacky..uplne bez pudu sebazachovy :D tak cele dni za nou len striehneme nech sa niekde netresne a neublizi si...zacala nam aj tancovat tak sa na nej straaasne zabavame aka je pri tom zlata 🙂

oluska88
26. dec 2012

@nelinqua radosti ale aj strachu.Mne mala zacina na posteli vyskakovat aj s bratom.No keby si videla.Este sa otoci,ci sa pozerame a ked hej,tak pisti od radosti.

nelinqua
26. dec 2012

@oluska88 ja stale premyslam ako je to mozne ze su tie deti take male a uz take presibane...

oluska88
26. dec 2012

@nelinqua tak nasa mala vela opakuje po synovi.a niekedy vymysli nieco,co len pozeram.napr.prisla mi k trube a ta je z nerezu.rucku ma taku drsnejsiu a sa na nu zavesila zubami a zacala si ich tam brusit.a chodi tam tak stale.

nelinqua
26. dec 2012

@oluska88 :D podarena je Vaness herecka🙂...a to mas ozaj pravdu, ak ma starsieho surodenca po ktorom moze opakovat o zabavu je postarane🙂 my sme u svokrovcov na sviatky a manzel tu ma v svojej izbe ponalepovane take tie nalepky zo zuvaciek co kedysi frcalo....a nase dieta je vo vytrzeni...den a noc by s tymi malymi prstikmi skrabkala nalepky dole. ked sa jej podari nejaku strhnut roztrha ju na marne kusky, skryje pod vankus a potom sa strasne tesi a krici ked nadvihne vankus a akoze ich najde vsetky pokope :D

oluska88
26. dec 2012

@nelinqua nasa dnea trhala noviny.tak smr mali o zabavu a bordel postarane.a ked nieco objavi no des.sme sa radovali,ze nam k stromceku nechodi.a uz sme sa doradovali!ona je betarka.ako ste na tom zo spankom v noci a cez den?

nelinqua
26. dec 2012

@oluska88 v noci spi pekne...akurat mame problem so zaspavanim...ona si musi uplne ale ze uplne vybit baterky na 0 🙂 tak zaspava okolo 21...rano sa chce okolo 6 nakojit a vacsinou este taku 1,5 hodky pospi.. cez den je doobeda celkom rychlo unavena... Okolo 11 zahalne tak na 45 minut... Poobede ale so spankom bojuje..nechce sa ulozit a spekuluje ale do vecera zas este nevie vydrzat takze musi aspon na 30min poobede pospat..

oluska88
26. dec 2012

@nelinqua u nas je to des zi spankom.ci cez den,ci v noci.Uz nevieme ako na nu aby spala.cez den spi dokopy hodku.ale to ked si pospi tu hodinu,to je zazrak.to vacsinou vydrzi za cely den tak cca 20 minut.no a v noci je kazdu hodinu a pol hore.papat a niekedy uz nezaspi,tak mam nocnu.

nelinqua
26. dec 2012

@oluska88 och to ma mrzi, verim ze to musi byt poriadne narocne...my vecer lahame do postele s malou, nechame ju valat sa, salit, skryvat a proste musi padnut od unavy s pocitom ze sme sa dobre vyblaznili. Ked zaspi natvrdo, prelozim ju do postielky. u nas uspavanie neplati...je to len zbytocne trapenie a plac...v noci jej sem tam podam dudel ked mrnka..ale vacsinou jej to staci. A Vaneska papa pekne cez den? Ci si to chce vynahradit v noci a preto sa tak budi?

oluska88
27. dec 2012

@nelinqua ona velmi dobre papa cez den.nevieme preco sa v noci stale budi.jej brat bol taky isty.Ale preco to tak je?co uz,musime vydrzat do dvoch rokov.snad to vtedy prejde,ako aj jemu.