Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@bebel a to sa mne zda, ze bubo papa malo 😉 ale zas, ked je iza kojena na poziadanie, tak si to tym mlieckom vynahradi. mne sa bubo cez den prisaje, len ked sa pomyli, uz som ho prestala nutit, lebo to nemalo zmysel. dieta teda na ranajky jedava mliecnu kasu (z MM) cca 120ml, na desiatu odsate mliecko alebo jogurt s ovocnym pyre, obed je zeleninovy prip. s masom (cca 150-200ml), olovrant tak isto a na veceru zas kasu. mlieka si este cucne pri zaspavani poobede a potom az vecer pri zaspavani. v noci sa dojci tak 2-3x. nerozmixovanu stravu mi nechce, aj ked stale pokusam stastie. zje len chlebicek a susene bio marhule, minule dal aj zemiak a kusok mrkvicky a to som uz nechapala. toto mu skusam davat pred obedom, olovrantom a vecerou, ked je uz hladny, ale mne priprava este bude chvilu trvat...
@danka483 zeno, nieze by som nechcela, ale pravdupovediac som si na to spomenula az v stredu 😒 cisto teoreticky by sme zajtra mohli, no neslubujem, lebo moje dieta slinta ostosest a nevie spinkat. zase sa nam vratilo obdobie rastu zubkov, bubovi sa podari zaspat az na 3-4x az o polnoci, celu noc trpnem, ci sa nezobudi s placom a potom som z toho k.o. cely den... zavolam ti zajtra, ze ci ano alebo nie, len mi plz posli znovu tvoje telefonne numero, bo dieta mi odpisalo mobil, takze ficim na starom a tu v ip neviem najst...
henrietka ma šiestu chorobu...mala teplotu... myslela som,že zuby... a rano brucho vyhadzané...tak som išla k dr...predpisala jej fenistil,...ale nezdá sa,že by ju to svrbelo. večer som ozdobila stromček... a rano ...mali ste vidiet tie oči 😕 😕 😕
Biely sneh, na okne kvety mrazivé, všetky deti už túžia po zime. So zimou Vianoce prichádzajú, radosť do detských očí prinášajú. Prežite ich v kruhu blízkych duší, nech láska a spokojnosť zo všetkých srší. Krásne sviatky vám všetkým :D
A teda konečne po piatich mesiacoch pozerania do pusy mame tretí (vianočný)zúbok spodnu dvojku 😀
Tak a je to tu,nasa Vanes sa nam uz pusta behat.Prejde uz dobry kus.Tak sa z toho tesi.Sikulka nasa.Sa nenazdam a beha uplne sama.
@oluska88 :D podarena je Vaness herecka🙂...a to mas ozaj pravdu, ak ma starsieho surodenca po ktorom moze opakovat o zabavu je postarane🙂 my sme u svokrovcov na sviatky a manzel tu ma v svojej izbe ponalepovane take tie nalepky zo zuvaciek co kedysi frcalo....a nase dieta je vo vytrzeni...den a noc by s tymi malymi prstikmi skrabkala nalepky dole. ked sa jej podari nejaku strhnut roztrha ju na marne kusky, skryje pod vankus a potom sa strasne tesi a krici ked nadvihne vankus a akoze ich najde vsetky pokope :D
@oluska88 v noci spi pekne...akurat mame problem so zaspavanim...ona si musi uplne ale ze uplne vybit baterky na 0 🙂 tak zaspava okolo 21...rano sa chce okolo 6 nakojit a vacsinou este taku 1,5 hodky pospi.. cez den je doobeda celkom rychlo unavena... Okolo 11 zahalne tak na 45 minut... Poobede ale so spankom bojuje..nechce sa ulozit a spekuluje ale do vecera zas este nevie vydrzat takze musi aspon na 30min poobede pospat..
@nelinqua u nas je to des zi spankom.ci cez den,ci v noci.Uz nevieme ako na nu aby spala.cez den spi dokopy hodku.ale to ked si pospi tu hodinu,to je zazrak.to vacsinou vydrzi za cely den tak cca 20 minut.no a v noci je kazdu hodinu a pol hore.papat a niekedy uz nezaspi,tak mam nocnu.
@oluska88 och to ma mrzi, verim ze to musi byt poriadne narocne...my vecer lahame do postele s malou, nechame ju valat sa, salit, skryvat a proste musi padnut od unavy s pocitom ze sme sa dobre vyblaznili. Ked zaspi natvrdo, prelozim ju do postielky. u nas uspavanie neplati...je to len zbytocne trapenie a plac...v noci jej sem tam podam dudel ked mrnka..ale vacsinou jej to staci. A Vaneska papa pekne cez den? Ci si to chce vynahradit v noci a preto sa tak budi?

@bebel a ja som mala pocit ze cez den toho vela nezje,lebo jednej znamej mala je asi o 2 mesiace mladsia na obed zje polievku a aj druhe a my vzdy len jedno. Ale v noci som sa ju snazila oducit o mlieka co je okolo1-2hej nahradila som vodou a vypila 90ml vody a potom este aj tak mlieko 110..nechapala som to...ale taky rev spustila ze ani dudlik nechcela. Ako papate vy?