icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danka483
30. dec 2012

@kkl82 kukám že pekná sedačka bubo hádam aj pospinká 😉 ale riadna pálka nenápadne si popracovala u svokrovcov? 😉

kkl82
30. dec 2012

@danka483 mooooje, to mi je fakt luto. posielame ti aspon pusinku, a daj za nas aj dadovi, nech trochu pookrejes 😉 a kup mame psa, ze nech si jemu trepe take hovadiny.

danka483
30. dec 2012

@kkl82 má dvoch a z toho jedného kúpili malému také hovado veľké čo aj mňa prekotí a to som teda statná osoba ...ale nechcem ju už ani riešiť lebo mám hlavu ako balón aj tak asi toho moc nenaspím zasa budem rozmýšľať ach 😒 držkajte sa Kubkovi posielam cmuk aj k tým krásnym 10 mesiačikom 🙂

kkl82
30. dec 2012

@danka483 no ani som nemusela, svokor zrusil svokre plany na dovolenku na sri lanke a ze radsej prispeju detom na byvanie (priatelova sestra stavia dom a nam ze na hypoteku). tak som sa potesila, lebo my sme vsetku volnu hotovost dali na tu trinastu splatku a toto nam aspon da nejaku rezervu. tata usudil, ze treba bezpecnu a pohodlnu autosedacku, tak sme ju boli v hlohovci omrknut a rovno aj objednali. dali nam na nu aj super zlavu, takze nas s tym potahom denim vyjde do styroch stovak 😀 uz nech pride, neviem sa dockat 🙂

t_stehlova
31. dec 2012

@nikolet_89 tá vyzerá fakt dobre...ja som rozmýšľala aj nad takou čo má tú rúčku pre rodiča dlhšiu a dá sa y toho urobiť aj trojkolka...
@danka483 a doktorka vám čo hovorí n váhu, priberá pekne? lebo môže byť aj to že jemu stačí tvoje mliečko...
a k tej mame, nerieš to, presne ako si písala vypnúť mobil a sprav si pekný dník s malým 🙂 len vy dvaja 🙂

danka483
31. dec 2012

@t_stehlova priberá dobre teraz má cca 9600 gr teda mal pred skoro 3t priberie tých 400gr za mesiac a pri tých kúskoch čo stvára lenže je to na nervy dokyna nech len ponúkam ale veď celý deň len ponúkam a zbytočne . Inak čo ti písala Katka ohľadom toho odstavenia a nočného dojčenia súhlasím s ňou aj keĎ je to ťažké tie noci niet nad tie spoločné chvíle 😵

t_stehlova
31. dec 2012

@danka483 Však som to aj prehodnotila, bola to asi slabá chvíľka 🙂 tak keď ti priberá pekne, tak sa nemusíš strachovať..jedna známa tiež iba kojila do roku svojho malého...

danka483
31. dec 2012

@t_stehlova ja som mala tiež minule slabú chvíľku keď bol celé noci na cici a to doslova celé noci teraz je tak 5x to sa celkom dá a hlavne spíme spolu tak ja udriemkavam -nevedela by som si to predstaviť skákať pre neho do postielky a stávať a hore dolu takto je to pohodlnejšie 😉

t_stehlova
31. dec 2012

@danka483 my sme museli presťahovať tatu do detskej izby a ja s malou spíme tiež spolu 😀

kkl82
1. jan 2013

@t_stehlova my mame tatu tiez separe v spanlni a ja od narodenia spavam s malym na roztahovacom gauci v detskej. tak sa vyspi aj on a ani ja nestresujem, ze zobudi maleho v noci, ked zachrape, otoci sa alebo rano, ked vstava 😉. mali sme to tak naplanovane, ale ze do cca pol roka, resp. kym neprespi noc. teraz uz viem, ze tak skoro to nebude 😀 😀 😀 ale nocneho kojenia sa nevzdam ani za nic 😝 teda, kym bude bubo vyzadovat, dovtedy bude dostavat 😉

elenka6
1. jan 2013

Baby šťastny Novy rok Vam želam,hlavne nech sme všetci zdraví.
Ja mam strach lebo Nikolka ma teplotu,idem s nou rano lekarke z močom,len nech to nie su zas obličky ☹

danka483
1. jan 2013

@elenka6 aj vám možno budú zúbky ...daj vedieť myslíme na vás

elenka6
1. jan 2013

@danka483 no strašne dufam že len zuby,lebo vrchne ma velmi naliate ale aj minule som si myslela že zuby.. 😒

oluska88
1. jan 2013

ahojte maminy,vsetko dobre v Novom roku,zdravia,stastia,lasky vam a vasim rodinlam a ratolestiam.Baby,aj vase deti su na vas agresivne?ja uz nicomu nerozumiem.

t_stehlova
2. jan 2013

@kkl82 presne tak to máme aj my, síce tatovi sa to moc nepáči, ale aj ja sa lepšie vyspím keď sme v posteli len my dve 🙂
@elenka6
@oluska88 aj vám kočeny všetko len to dobré v novom roku, nech sú detičky zdravé a nech nám pekne rastú do krásy a šikovnosti 🙂

elenka6
2. jan 2013

@danka483 tak nastastie nie obličky,ale zapalene hrdlo,ma to asi odomna,mame hnusny lepkavy antibioticky sirup ktory zrejme vyvraca tak bude sranda.dnes takmer celu noc preplakala,ale ak ju to hrdlo boli ako mna a hlavne v noci tak sa ani nečudujem,ani jest moc nechce.

danka483
2. jan 2013

@elenka6 ešte šťastie že nie obličky no hrdlo tiež nie je bohviečo...skús si dávať a aj malej vit.C ja kupujem v DM ku taký práškový . držkajte sa

catrena
2. jan 2013

ahojte...dnes prespala hena celu noc bez kojenia a sama v spalni...ja som bola s chlapom v obyvacke 😉

danka483
2. jan 2013

@catrena jééj super tak ste zrejme pracovali na súrodencovi že? 😵

kkl82
2. jan 2013

@danka483 ze aka si ty vtipna 😝 @catrena ci uz? 😀 😀 😀

catrena
2. jan 2013

@danka483
@kkl82 ...keby nebolo staremu tak zle po silvestri 😝 😝 😝 ,ale toho roku este nic nebolo 😠

danka483
2. jan 2013

@kkl82 šak toto veď som zvedavá 😵 😵
@catrena u nás silvester obaja teda oba traja v posteli o 22.hodine lebo sa krpec aj tak budil na tie rachejtle každú chvílu tak sme zhodnotili že ideme haji. Inak ten môj teraz nasadil nejaké oné na cvičenie a furt je otravný keby si chcela pošlem ti na výpomoc 😀 😀 😀

oluska88
3. jan 2013

@danka483 a co ta skupina srdcko?

danka483
3. jan 2013

@oluska88 Oli tu je baby ak máte chuť poďte

elenka6
3. jan 2013

@danka483 piše mi že neexistuje

danka483
3. jan 2013

@elenka6 eli poď už ti pôjde

6mia6
4. jan 2013

Ahojte, ja väčšinou čítam málokedy napíšem. Prajem vám všetkým šťastný nový rok nech je lepší ako minulý.
Jakub má štyri zuby (dúfam že nás nečaká smršť) a chodí sám, čítam že máte niektoré problém s nočným spaním. Tak Kubo ešte nespal celú noc ani raz. Priebežne sa budí na kojenie. Zaujmave je že ked idem na ťah tak sa zobudí pol hodinu po mojom príchode ale ked som doma tak každú hodinu.
@danka483 ahoj čítam že malý pribera v pohode, aj kubo má cez 9 kg, ideme v stredu tak neviem presne. Vôbec by nemal mať 12. No a že nepapa, možno mu stačí zatiaľ ochutnať.asi neostáva nič len skúšať. Malý tiež váhal ale nakoniec sa rozjedol. Story o mame rozpisovať nebudem ale zastav ju kým nie je neskoro.
@t_stehlova my sme ešte staršiemu kúpili dvojkolesove odrazadlo puky, vozil sa od roka a pol, veľká spokojnosť. A na doma mame auto macko pu.

t_stehlova
4. jan 2013

@catrena waaau gratulujem! 🙂

danka483
5. jan 2013

@6mia6 zasa som sa na čas upokojila čo sa týka papania a mama....už týždeň nekomunikujeme ...je mi to ľúto ale nech sa trošku uvedomí ☹

magduska12
25. jan 2013

ahojte baby, chcem sa vás opýtať - ako úspavate cez deň a večer svoje bábätká? môj synček cez deň zaspí iba vozením v športovom kočíku po byte a potom ho prehodím do postieľky... vonku vôbec nespí, lebo sme ho naučili na úplné ticho. no a večer ho hojdám na kolenách pri telke a potom ho ospalého prehodím do postieľky, kde zaspí... chcela by som ho naučiť zaspať bez hojdania... poradíte??? nech sa darí