icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danka483
26. jan 2013

@magduska12 ahoj môj zaspáva na prsníku alebo v nosiči a potom ho preložím

catrena
26. jan 2013

@magduska12 ta neuspavam,dam ju do postielky,flašu mlieka,ma zapate radio a zachvilu spi 🙂

nelinqua
26. jan 2013

@magduska12 u nas bud pri dojceni (takto uz zaspi velmi ojedinele), cez den len na rukach, kedze chcem aby spala doma a ja som mohla apon nieco urobit...vecer sa posalime v posteli a zaspi pri nas, potom ju prelozime.

magduska12
28. jan 2013

ďakujem vám za rady... skúšala som ho dať večer spať samého, ale veľmi som to oľutovala, pretože po vyše hodine som ho musela vziať opäť na kolená pred televízor a zaspal o dve a pol hodiny neskôr ako inokedy... takže, zatiaľ to nechám tak... 😖

kkl82
28. jan 2013

@magduska12 moj maly dokaze zaspat sam, vacsinou si chyti taku tu super makulinku deku a strci palec do ust 😉. v poslednej dobe sa ale takymto stylom nevie dostat "do komy" (tak to volam ja, to je ten hlboky spanok, v ktorom vydrzi spat 2-3 hodinky v kuse). tam sa dostane, iba ak zaspava na prsniku. takze to funguje tak, ze si lazkame, priviniem si ho a ked uz zaspava, tak sa nacucne na ropovod. do par minut je po nom... vonku mi spat nechce (nie je na to zvyknuty, lebo sa nerad kocikuje a v satke/nosici uz par mesiacov spat nechce). v aute zaspi, len ak je total brutal vycerpany a ta deka musi byt s nami...

lukretia
1. feb 2013

ahojte, toto je tema februar 2012, takze sa pomaly rozbehnu gratulacie, ten nas Lukasko sa narodil dnes o pol 4 rano, vsetko najlepsie poklad . cm uk
majte SA

anaviky
8. feb 2013

mne zaspava mala cez den na rukach,cjvalabohu behom par minut spi a na noc ju uspavam na posteli, ze si k nej lahnem... uz som nevladala na krize tak aspon vecer si oddychnem... cez den tak zaspavat nechce...

a tiez mozno pozadu, mozno popredu prajem vsetkym februarovym dedickam vsetko naj naj naj k prvemu roku zivota 🙂)) moja mala ma 14.2. 🙂) kazdy rok krasny valentinsky darcek...

magduska12
12. feb 2013

ahojte... taaak, náš malý Lukáško mal 1 rôčik 5.februára a odvtedy sa mu zmenil aj režim spánku... už spáva iba poobede a to je taký unavený, že zaspí úplne sám 🙂 no a večer ho mám chvíľku na kolenách pri správach, prehodím do postieľky a o chvíľku spinká 🙂 všetkým detičkám prajeme k narodeninám veľa, veľa radosti 😲

martaven
21. mar 2013

@silvia10131 Ahoj, můžu se zeptat, jak jsi s kočárkem caretero helio spokojená? Mám ho vyhlédnutý, ale nejsem si jista výškou někde píšou 108cm někde 104cm. Mám 175cm a mám pocit, že u všech golfek chodím s ohnutými zády. Taky by mě zajímalo, jestli se do kočárku vejde i tříleté dítě. Budu vděčná za info. Díky moc!

cukricek20
21. mar 2013

@martaven ahojky,no ja som vcelkom s nim spokojna,,je celkom priestranny,lahucky,,, 🙂

anaviky
22. mar 2013

Caute baby... mam otazocku, ako to ide vasim krpcom s cikanim a kakanim na nocnik? Lebo moja mala ani za svet, odkedy vie chodit tak ju tam neudrzim viac jak 5 sekund. Bola by som veeeeeeelmi rada keby uz v lete bola bez plienok... Dakujem za vase rady 🙂

catrena
26. mar 2013

@anaviky moja mala si nechce ani sadnut...ono to pride 🙂

danka483
27. mar 2013

@anaviky ahoj môj tam tiež nechce byť ...veď majú čas aj keď ho tam posadím tak hneď kuká či už je tam ciko ...pár krát sa mu podarilo a teraz furt len pozerá či už 😀 😀

cukricek20
15. apr 2013

cawte kocky 🙂

petane
26. aug 2013

Ahoj, chtěla bych obnovit tuhle diskuzi a pokecat si s maminkama, které mají také narozené děti v únoru 2012 🙂

ladka4444
Odpoveď bola odstránená
lvicek2000
30. aug 2013

@petane Nahodou jsem nahledla a koukam, ze to tu moc nefrci. 🙂 Ono existuji myslim dve soukrome skupiny, ja to sledovala jen z povzdali a sem uz nikdo nechodi. Muzeme se pokusit o obnovu😉

namarie
30. aug 2013

@lvicek2000
@petane skupina je prehľadnejšia, asi preto ten úpadok tuto 🙂

danka483
30. aug 2013

@petane
@lvicek2000 ahojte kludne môžeme pokračovať táto skupina bola pre nás srdcu blízka ako sa darí vašim drobcom? 🙂

lvicek2000
30. aug 2013

@danka483 Ahoj, já myslela, že právě máte nějakou soukromou, že už tu nikdo neni. ale je fakt, že času je s těmi utíkajícími dětmi méně a méně. Malá je čím dál tím větší drak, prozokoumává svět svým šíleným tempem a já jen dohlížím, aby to ve zdraví přežila 🙂 Já jsem ted dostala možnost chodit na jeden den v týdnu do práce, takže jsem docela ráda, že na jeden den zapojím mozek 😉

petane
30. aug 2013

@lvicek2000
@danka483
@namarie
Ahoj holky, já bych teda raději také do nějaké soukromé skupiny 🙂 Můj prcek právě usíná v postýlce. Ještě donedávna spal s jistotou každý den od 9:30-11:30 a pak od 14:30-16(16:30) a teď nějak to je každý den jinak. Většinou usne v těch 9:30 a spí i do dvanácti a pak už odpoledne někdy neusne...Tak uvidíme, co se z toho vyklube, jestli už pomalu přejdeme na spaní 1xdenně. Večer usíná kolem osmé. Nikdy jsem ho neuspávala (pokud neměl horečku, když rostly zoubky-to jsem si s ním párkrát lehla) Vždy položím do postýlky, odejdu a už tam nemusím. Je zlatý.

lvicek2000
30. aug 2013

@petane Taky bych se raději někde schovala v soukromce. Malá je úplně stejně v tomhle pohodová. Spinká už jen jednou denně, ale za to dvě hodiny. Vstává tak kolem 6-7, ale třeba včera jsem jela brzy ráno do práce se domluvit a vstávala mamce v 9, potovora. Ale, jak píšeš, sama usne, bez jediného problému a spinká většinou, když nejsou žádné nenadálé komplikace, celou noc.

petane
30. aug 2013

@lvicek2000 Tak mně pinďa spal doteď dvakrát 2 hodinky, takže převážně je to pro mě opravdu dovolená. Spí celou noc od 14ti měsíců a budí se kolem sedmé. je to hrozný divoch, na chvilinku se nezastaví. Je hodně živý, ale jsem za to ráda 🙂 Teď má prvně průjem, tak doufám, že to nic není a že se toho brzo zbaví. Zkusím do něj dostat Smectu.

danka483
30. aug 2013

@lvicek2000
@petane ahojte kočky namarie myslela skupinu túto koníkovskú zrejme máte českú obdobu "únor 2012" ale pre mňa má táto skupina teda fórum veľké čaro nakoľko som sem chodila ešte počas tehu a keď sa drobec narodil až po takmer prvé narodeniny 🙂 inak môj drobec tiež spáva 2x denne stále fičíme na materskom mliečku nakoľko je veľmi aleže veľmi slabý jedák od začiatku odmietal príkrm tak sa dojčíme jedna radosť ako keby mám novorodenca 🙂

petane
30. aug 2013

@danka483 Teda Ty máš výdrž 🙂 Já kojila rok, ale pak mi i bylo líto, že to skončilo, ale přišlo mi, že už ani snad mléko nemám a tak jsem ho asi po měsíci boje naučila na Nutrilon. Naše kojení trvalo od začátku max. 3 minuty, později spíš minutku Říkám si, že jestli někdy budu mít ještě děcko, tak to zkusím i déle 🙂 Ale můj syn od narození nejevil moc zájem jak o kojení, tak později o žádné příkrmy. Ani o kaše apod. Teď na 18ti měsíční prohlídce vážil 10kg a měřil 81cm 🙂

danka483
30. aug 2013

@petane môj je totál závislák má 11 kíl a 84 cm 🙂 mne to kojenie nevadí len keby trošku papal bolo by to všetko v poriadku sú dni keď nedá nič možno tak momentálne obľúbené semienka tekvicové a slnečnicové akože hrúza ale čo narobím 😒 zo začiatku sme mali problém pri dojčení a potom sa to prehuplo a vidíš nemám dôvod odstaviť veď ani by nedal nutrilon takže márna snaha 😅

danka483
27. sep 2013

@petja ahojky náhodou som našla že si písala do JJ ( hrozné) ako sa máte? a ako malá alžbetka 🙂

petja
27. sep 2013

@danka483 ahojky! děkuji,sme šťastní♥

cacenka_d
2. okt 2013

Tak co holky jak se mate? Nerozsiruje jeste nekdo rodinu?

danka483
9. okt 2013

@cacenka_d ahojky no u nás veru nie drobec dáva zabrať poriadne ale pozerám že u vás hej tak gratulujem 🙂