icon

Január 2014

lucinka1104
28. apr 2013

Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách

weru3ka
29. aug 2013

ja budem mat chlapceka🙂 tesiim sa velmi uz aj nejake vecicky som pokupila :D baby ste objednane na 3d sono?

catie85
29. aug 2013

Dievčata ahojte, aj ja sa k vám pridám 🙂 termín 06.01. ;)

lucie_a_peter
29. aug 2013

@weru3ka na 3D sono som sa pýtala svojho lekára, teda na to aký je jeho názor. Po rozhovore s ním sme sa doma rozhodli, že ho neabsolvujeme. Nebudeme bábo vystavovať žiareniu a peniažky ušetríme na potrebnejšie veci. A na fotky si počkáme keď bude drobec na svete 🙂

mirka
30. aug 2013

@lucie_a_peter nám robil lekár 3d v rámci toho morfologického ultrazvuku v 20tt, takže či ožaruje 2d alebo 3d, je už jedno, hlavne aby neboli oba za sebou, inak mám na uzv rovnaký názor a fotku máme ako bonus pre potešenie za nutné zlo 😉

lucie_a_peter
30. aug 2013

@mirka môj lekár nemá 3D sono tak my by sme sa museli objednávať niekam inam 😉

weru3ka
31. aug 2013

@lucie_a_peter mozem sa psytat ci ten morfologicky ultrazvuk sa robi vlastne to zed meria velkost hlavicky hrudnika ak ano tak pootm mi ho robila ale nepovedala mi ze je to ten ultrazvuk...teraz vobec neviem dakujem

kiso
31. aug 2013

V Jablunkove na kontrole srdiečka bolo všetko v poriadku a dokonca konečne videl že to bude na 98% dievčatko. Aj dr. Poláková na 3D videla dievčatko, aj keď to bolo v ten istý týždeň, povedala že o mesiac budú lepšie fotečky a skontrolujte pohlavie. 🙂 Tak sa tešíme a priberáme. 🙂

lucie_a_peter
31. aug 2013

@weru3ka mne tiež doktor nepovedal, že je to ten morfologický ultrazvuk, ale celé bábo premeral od hlavy až po päty tak som usúdila, že to je ono 😉

mirka
4. sep 2013

@lucie_a_peter ani môj nemá, tak sme išli k lekárovi, ktorý je zameraný hlavne na tieto veci, čo mňa zarazilo, keď som na druhý týždeň prišla s výsledkom k môjmu dr. že mi chcel robiť uzv znova, tak toto nechápem

lucinka1104
autor
Odpoveď bola odstránená
lucinka1104
autor
Odpoveď bola odstránená
lucie_a_peter
4. sep 2013

@mirka ani ja sa v tom nevyznám 🙂 nelámme si zbytočne hlavu 😉

evinka1989
4. sep 2013

ahojte januarovky, smieeemm sa pridat k váám ? 🙂 je tu niekto z okola Nitry alebo z Topoľčian ? termin mam 30.1 🙂

hviezdicka111
4. sep 2013

Zienky, musim sa pochvalit 🙂 budeme mat dievcatkooooo 🙂 Lujzičku 🙂

upirka112
5. sep 2013

Ahojte tehu 🙂 vsetky vas zdravim a uzivajme si to 🙂,okolo 20 tyzdna sa robi morfologicky a ci uz je 2d alebo 3d babetku to neskodi,skor je na mieste si to dat urobit lebo vam doktor povie ci nema vazne poruchy vyvoja a ak ma da sa s tym nieco robit, neskor ked sa robi v 30tt sa uz neda nic robit,mne posunuli termin o 5 dni skor 🙂

keva
5. sep 2013

Ahojte aj ja sa k Vám pridávam. Termín mám 20.1.2014 a budem pravdepodobne rodiť v Nových Zámkoch. Už sme boli aj na morfologickom utz. Ideme aj na 4D do Hlohovca. Na morfologickom nám povedali, že čakáme dievčatko. Jedno 5-ročné už máme doma Viktóriu. Tešíme sa aj na toto bábetko veľmi.

lucie_a_peter
5. sep 2013

@evinka1989 ja som z TO... termín máme 3.1.

mima12214
7. sep 2013

Mamičky, neviete čo robiť, keď vás pri dlhšej chôdzi boli podbruškom ? 🙂

ellinka13
7. sep 2013

@weru3ka uz vies co cakas ? mne podla ultrazvuku v 19stom tyzdni nevedel povedat, co cakam, ale viem to ja uz davno, chcela som to vediet

weru3ka
7. sep 2013

@ellinka13
@ellinka13 ano pozerala s tyym pristrojom a zrazu sa opatala ze ci chcem vediet pohlavie tak asi zbadala vajka🙂) no bol dobre otoceny teraz idem stvrtok tak hadam potvdii:D

ellinka13
7. sep 2013

@weru3ka tak gratulujeeeem 😉 odkial si ?

weru3ka
8. sep 2013

@ellinka13 z Trenčína a ty? kedy ides na dalsie sono ? to uz bude urcite vidiet neboj🙂

ellinka13
8. sep 2013

ja byvam v Ba, ale chodim aj do Trencina obcas 😉 , na sono idem 18.9

evinka1989
9. sep 2013

@lucie_a_peter a k jakemu gynekologovi chodíš?? 🙂

lucie_a_peter
9. sep 2013

@evinka1989 chodím k Dr. Sílešovi 🙂

evinka1989
9. sep 2013

@ lucie_a_peter tak to sme na tom rovnako 🙂 a uz vies čo čakas? bo ja este stale nie :( vytlačil ti už niekedy pan doktor fotku ?

lucie_a_peter
9. sep 2013

@evinka1989 🙂 nevieme čo čakáme, naposledy sa bábo schovávalo 🙂 ja som sa chcela nechať prekvapiť, ale mm chcel vedieť, včera ale povedal, že keď vydržal doteraz tak to už vydrží, takže budeme mať prekvapko :D nemám ani jednu fotku a ani mi to neprekáža 😉

alja20
Odpoveď bola odstránená
lucie_a_peter
15. sep 2013

@alja20 ahoj a vitaj medzi nami 🙂 máme rovnaký termín 😀

biancaadamko
17. sep 2013

ahojte, tiez by som sa chcela pridat. ja som z BA a rodit budem v ruzinove. termin mam 18.1 ale na morfolog. mi povedali 8.1 a budeme mat dievcatko