Január 2014
Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách
@biancaadamko ahoj,aj ja som z BA a chystam sa na Antolsku.
ahoj, mas tam nejakeho doktora? antolska sa mi viac paci vybavenim ale nemala som tam naposledy dobru skusenost a plus moj doktor je z ruzinova tak ja idem tam
kedy mas termin?
@fugu77 ahoj, mas tam nejakeho doktora? antolska sa mi viac paci vybavenim ale nemala som tam naposledy dobru skusenost a plus moj doktor je z ruzinova tak ja idem tam
kedy mas termin?
@biancaadamko ahojcek, ja pravdepodobne na antolskej, tak drzim palce nech vsetko dobre dopadne, nechodis nahodou na nejake cvicenia pre tehotne ? 🙂
@ellinka13 nie nechodim, ale asi by som mala. teraz som PN s chrbatom, strasna bolest pod lopatkov, neda sa ani spat... takze nic moc a myslim, ze je to urcite tym, ze necvicim
ja som bola na antolskej prvy krat kvoli tomu, ze babatku prestalo bit srdiecko, super pristup a sestricky paradne, ale teraz pri druhom tehu som zacala krvacat, isla som na pohotovost a bol tam Sysak, on ma videl a prve co povedal, ze si to mam dat zobrat, ze je to male a tak som strasne plakala, ze sa to opat opakuje, podpisala reverz a isla domov. na druhy den som isla k svojmu gynek. ten povedal, ze som mohla iba neskor otehotniet a tak mi vybavil aby mi kazdy den merali hcg a teraz som v 24 tyzdni 🙂 a babatko je az moc velke 🙂 tak preto na antolsku uz nejdem ale do ruzinova
Jaj no tak velmi drzim palce, ja tiez horsie znasam tehotenstvo, kopu problemov sa mi teraz aktivovalo, tak uz len cakam, kedy bude januar.
Ja byvam v Ruzinove, tak ked Ti bude lepsie mozme spolu niekam chodit cvicit, v Retre kazdy utorok a stvrtok okolo 18:00 sa cvici. Tiez som este nebola, ale planujem.
Momentalne ma boli hrdlo dost, tak ked sa dame do poriadku, mozme ist do toho.
Ja netusim, kde je najlepsie rodit, ruzinov len kvoli tomu nie, ze ked je nieco s babatkom tak sa aj tak prevaza na antolsku, alebo kramare, niekto mi to spominal, ale asi je to o stasti . . .
@biancaadamko hej chodim tam k doktorovi
@ellinka13 jasne mozme ked budeme OK 🙂 ja kusok odtial robim v SLSP. Ja neratam s tym, ze malej by nieco bolo, takze idem do ruzinova a aj sestra tam rodila a chvalila si.
cafte babule... som tu dlho nebola - neni casu 🙂
aj vy mavate niektora take strasne bolesti v boku alebo na bedrovych klboch... niekedy sa ani z postele nemozem postavit :(
nase drobatko v brusku ma trapi coraz viac, ked idem uz konecne spat, rozhodne sa, ze bude kopkat 🙂
a este nieco: som straaasne moc frustrovana z toho, ze stale nevieme co to bude (d/ch), nakolko moje dieta ma ignoruje a na sone bolo otocene chrbatikom...
ahojte som z BA mam na predaj kocik po jednom dietati vo velmi dobre stave vid inzerat
@biancaadamko ahoj, ziadneho doktora tam nemam. mam to vsak najblizsie. Nedavno sme sa pristahovali a tak aj gynekologa som hladala len tak podla referencii. Kedy mas termin? Ja 27.1.
@fugu77 ahoj, podla mojho gynek. mam termin na moje narodky 18.1 a podla doktora co mi robil morfologicky tak 8.1 to ma zase moja babka narodky 🙂
ste sa prstahovali do petrzalky? ako sa byva?
Ahojte baby mam strasny strach tvrdne mi brusko ale mam taky pocit len ked sedim a postavim sa jakeby sa mi ulozil do spodnej casti a ked sa postavim jakeby ma to tahalo..neni to caste ale myslim si ze to babo musi mat nieaky pohyb tak to asi preto..prosim napiste rady som zufala a bojim sa on
@biancaadamko ahoj, nestiham sa ozyvat. Pozeram, ze dovodov na oslavu v rodine budete mat v januari niekolko 🙂 Ano, prestahovali sme sa, no doteraz sme byvali v dome, takze je to ok, ale chyba mi ten priestor. Pracujes, alebo ..... ? Ja som doma na rodicovskej dovolenke.
@lucie_a_peter Ahoj ja by som odporučila ten GT3 🙂 ak ste sa ešte nerozhodli 🙂
@fugu77 ja pracujem.teda teraz som pn.ake velke mas prve dieta?
Ahojte baby toto je celkem uplne nepotrebna vec k tomuto terminu len uz nevim ako inak to naist 🙂 Mam doma obrovsky balik oblečení pro chlapce ktery je tak vhodny od marca do augusta je to po mém synovi co sa narodil Januar 2013 potrebujem sa toho zbavit preto to aj za lacno predavam jsou to trika body teplacky mikinky a tak 🙂 Kedze by mala nejak a zaujem dajte mi vedet, mam na netu bazarik takze byste si to tam vsechno mohli pozriet a stim ze terpve prichazi zima to predavam aj o 50% lacneji. Dakujem Nika
@smalova napokon sme sa rozhodli pre Jané 🙂 už ho máme uskladnený u dedka čakateľa :D
@lucie_a_peter tak nech slúži 😉
@biancaadamko mala mala teraz 2,5 roka.Na pn ostavas xo konca tehu?
@fugu77 nie.doma je nuda
@fugu77 dala som sa vypisat i ked bolest chrbata vobec neprisla, tak uvidim ako bude v praci....
a ty ako doma?
@lucie_a_peter aj my mame Jane ale muum
Ahojte, ja mam termin tiez okolo 8.1 a rodim v Bratislave, zatial som najviac priklonena ku Kramarom a ako druhe Antolska. Co sa tyka Ruzinova mam k tej nemocnice strasny odpor a velmi zlu skusenost ( aj ked nie na gynekologickom oddeleni). Na Kramaroch som bola uz 2 krat hore na gynekologii a velmi mili doktori ma vysetrovali s velmi ludskym pristupom a nerobili zo seba dolezitych. Co kamoska, ktora rodila tento tyzden o Antolskej nemohla povedat. Tak uvidim co ma presvedci. A kocik uz mame tiez Cam Cortinu X3 evolution, sme kupili starsiu , sice sme ju kocikovali len do auta a z auta a po byte, ale zatial si chvalime, hlavne tu cenu za kolko sme kupili. A pohlavie nam gynekolog povedal ze s urcitostou to povie az v 32 tyzdni. Ked som ho uprosila v tom 20 nech aspon skusi, tak ze by to mohlo byt dievca. Ale ja to tak citim ze dievca,,, tak uvidime . Chodite uz na niake cvicenia a kurzy???
@biancaadamko no ja sa doma s 2,5rocnou nestiham nudit.chcela by som uz januar. Strasne ma Trapia krcove zily 😒 Ako v praci a ako Chrbat?
@fugu77 ahoj, ale tak v praci neni nuda a kolegyne mi uz tiez chybali. My totiz byvame na ciernej vode a tu nikoho nepoznam okrem dvoch susediet, takze ma chytala depka aj z toho, ze som tu zavreta a ja potrebujem spolocnost 🙂
ja mam stale dilemu kam rodit, moj lekar je z ruzinova ale ta nemocnica sa mi nepaci ☹
sa ti robia krcove zily??

@ellinka13 ahoj aj ja som z BA. kam sa chystas rodit?