Január 2014
Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách
@zuzana0612
@hope222
Zuzka, stres v praci poznam, len ako ho obist? Stale rozmyslam, kde je ta hranica, kedy to uz babu skodi....ja cele dni lietam hore dole po schodoch, popri tom sefovia, ktori nie su nikdy spokojni... a stale sa sledujem, ci je vsetko OK. Tak dufam, ze nam to vsetkym tentokrat vyjde a takto o rok sa budeme tesit z nasich miminiek. Hovorim si, ze mi mozu byt ukradnuti, mam uz svoj poklad a celkom mi to v niektorych situaciach v praci pomaha 😀 ... ved oni este nevedia co viem ja, tak sa z toho potisku vytesujem 😀
Ako citam, obe mate za sebou zlu alebo nelahku skusenost, o to este viac vam drzim palce!!!
@lucinka1104. Čaves 🙂 žeby spolu v jednej téme? Zase? 😀 Gratulujem 🙂
@lenkaks ježiši 😀 ty si tehu?????? tak veľká gratulka. aj mne mešká mrcha, ale test som mala negatívny-našťastie. tak ti s celého srdiečka prajem dievčatkoooooooooooooooooooo 😀 😀 😀
@constanse @zuzana0612 fuha,nebudes ty moja kolegyna , constanse ?? ja musim denne v praci ubehat minimalne 200 schodov a same stresy a nespokojnost u sefa a tak som si povedala , kolko x mam len " soplik " a uz sa nechavam vypisat , tak v tomto pripade naozaj riskovat nechcem . Koniec - koncov, naozaj som si presla uz dlhu cestu az sem a kedze ani ja a predpokladam , ze nikto netusi ,co je este pre babo ok a co nie , tak radsej to neriskujem .. nechavam si preto poradit len lekarmi a mojou mamou ., ze tahat tazke veci , stat denne 10 hodin na nohacha a lietat cely den len hore dolu po schodoch je urcite velkym rizikom 🙂nepredpokladam vsak, ze ma tu niekto nech celych 9 mesiacov na PNke ,ale minim.,dokedy nebbudem pocut srdiecko malinkeho , tak sa budem snazit tam neukazovat 🙂)))
@silvia0201 no,vyzerá to tak 😀 čo myslíš podľa večerného testu?Nejako sme neplánovali...ále poteší 🙂 to bu bola sranda,keby sme boli v spoločnej téme 😉
@hope222 🙂 noo to by bola nahoda, ale ako si pisala.. radsej PN ako by sa malo nieco stat. ja sa chcem opytat v pondelok doktorky co si ona mysli a podla toho sa zariadim..., zatial sa snazim ukludnovat, chodit pomalsie 😀 ako som bola zvyknuta 😀 a kym ma neboli velmi brusko a necitim ziadne ine problemy, tak som v pohode. Zvladneme to!!! Ja v to verim 🙂
@lenkaks gratulujem, taketo prekvapka su nezabudnutelne... ja som po dvoch palickach behala po byte a nevedela sa zorientovat kde som, co vlastne hladam... teraz sa na tom poriadne zabavam... 😀 ja som prvy tiez robila okolo 6 vecer a tiez slabe palicky, teraz stale silnejsie a vcera testovacia hrubsia ako ta kontrolna :D
@lenkaks je to jasné ako facka, že si tehu. joj nestraš.... mne tri stačia.
@zuzana0612 Zuzka nedá mi nenapísať. Nepatrím do tejto vašej témy ani neviem prečo som sem nakukla - asi som si chcela zaspomínať (ja som v januárčatkách 2013 - takže takto pred rokom som zistila že budem mať bábätko) Po prečítaní tvojho príspevku ma až zamrazilo... Tiež som na konci januára (ale 2012) prišla v 10 týždni o bábätko a v apríli som znovu otehotnela. Po celý čas som mala strach, ale teraz mám už krásneho 4-mesačného chlapčeka takže všetko super vyšlo. Prajem aj tebe aby to tentokrát dopadlo dobre a v januári si sa tešila z malého drobčeka 🙂
@silvia0201. Aj ja som pred týždňom tvrdila,že mne 2 stačia 😀
@constanse
@hope222. Ďakujem 🙂 len neviem,ako zvládnem 2 malé deti so 16mesačným odstupom...
@lenkaks nuz asi velmi nebudes mat na vyber 😝 , ale aspon bude u vas veselo... a ked si zvladla dve ja som presvedcena, ze zvladnes aj to tretie... no ja mam co o tom filozofovat coooo 😀 ale poznam, aj mamicky 3 deti a tiez s podobnym odstupom a slo to. Bude fajn!! Len si daj este cas este je to asi dost prekvapko 😎
@constanse jasne, zakial necitis ziadne problemy, tak je to ok .. kazda zena isto citi , kolko moze a kolko uz nie .. ja viem, ze mna by tam zase z koze zodrali 🙂 a kedze im nechcem este nic hovorit, radsej sa tam dovtedy neukazem 🙂 a uvidis, co ti povie aj v pondelok doktor .. mne v oiatok povedal, ze mozem do prace ,ale nema nic tazke zdvihat , to sa vsak neda, ja ta dviham a hlavne nosim aj tazsie veci / plne bednicky piva,malinoviek ..atd ) a tak tym padom som si uprosila PN . Uz aby sme mali prve ultrazvuky v rukach a bolo by aj srdiecko a isto potom odpadne strasne velky stres z nas a dostavi sa mega radost 🙂
@lenkaks ... isto pomoze aj manzel a mozno aj rodicia alebo blizki a deti su stastie a dar a istoto zvladnete ... ja som inak zo4 deti a to moja mama mala babatko,do tobho dve dvojicky a potom hned este jedno 🙂ale vtych casoch to bolo normalne ,aspon teda myslim, bo aj moje kamaratky, spoluziacky vzdy mali viac surodencov : halt,ina doba bola
@megies777 je mi ľúto, že sa to stalo aj tebe. a ďakujem za povzbudenie. dúfam, že teraz to už bude len dobré. strach mám, to je jasné. bojí sa každá, a keď zažije to čo my, tak dvojnásobne. snažím sa myslieť len nato dobré. snažím sa oddychovať, manžel mi pomáha. tak dúfam, že budem mať dieťatko o rok mladšie od tvojho 😉
@hope222 necítila som nič. vôbec žiadne ťažkosti som nemala. už len potom spätne čo som čítala na nete, tak mi napríklad už nebolo tak veľmi zle, lebo mávala som celodenné nevolnosti a trochu ma aj prsia prestali bolieť. lenže to je tak, že aj počas tehotenstva sa ti menia pocity. a niekto napríklad nevolnosti ani nemá, niekto má celý čas. takže to som vôbec nebrala ako nejaké zlé znamenie. až sa ma lekár na sone opýtal, či som nebola chorá, alebo či som nešpinila, nekrávacala, ale nič z toho. miminko sa prestalo vyvíjať..... ale to si takto neber. vôbec sa ani takto neposudzuj. lebo každá sme individuálna. a hlavne si na negatíva ani nemysli. nalaď sa pozitívne.
@lenkaks jééééééj gratulujem neboj zvládneš ja som chcela hneď po Timeike druhé dievčatko a nedarilo sa tak som to zabalila, že dve stačia a chystala som sa trochu zarabať ::🙂))) a náhoda sa postarala o zázrak
@constanse
@hope222 stres má dnes v práci asi každý. dnes som o tom čítala článok, že ak je to iba občasné, tak to nie je vážne, ale trvalý stres nie je dobrý. ale čo je to občasné.....tak to tam vymedzené nebolo. ja mám asi dennodenný stres. pracujem vo firme, kde nám uplne vyšpičkovali pracovné pozície, keď som tam prišla, bolo nás na oddelení 5, teraz sme dve.... čo dodať. všetkú prácu musíme zvládať. a fakt neviem, keď jedna vypadne, čo budú robiť. ale je mi to jedno. nebudem si ničiť zdravie pre to. nie som z tých, čo by sa chceli ulievať a byť doma za každú cenu, len čo sa dá, využiť každú chrípku, kašel..... ale teraz by som aj celkom rada ostala doma. nechcem nič riskovať. uvidím, čo povie lekár v utorok.
@lucinka1104 diky 🙂 budes mat dobry rozdiel medzi detickami 🙂 kiezby sa nam do tretice zadarilo to dievcatko 🙂
držím palce aby áno 🙂
@lenkaks
@zuzana0612
@constanse
dievcata ,akurat mi muz doniesol postu , zobral ju so sebou do roboty 🙂 a prisiel mi termin ku gyekologovi, 24.5 ., to uz by som mala byt nejaky 6.- 7. tyzden ... podla internetu asi 7.tyzden 🙂 neviem ,ako sa to pocita .. myslite , ze to neni neskoro ?

@zuzana0612 to ma naozaj velmi , velmi mrzi ,co sa stalo koncom januara . to je vec, ktorej sa aj ja njvaic zo vsetkeho obavam ..ale asi to clovek nijak neovplyvni ,pokial sa to stat ma . ja som doma , nechodim momentalne do prace, teda od chvile hned ,ako som zbadala prveho mini ducha na teste ...s muzom sa snazime 9 rokov a tiez mam narocnu pracu , tak sokmk si povedala, ze aj keby ma mali vyhodit , nech tak spravia, ale ja sa pokusim traz urobit vsetko preto ,aby som malemu neublizila . chodim len so psikom von , polehujem , citam knihy, papam , pijem a momentalne jednym okom pozeram aj na hokej 🙂viem , ze o tom sa tazko pise,ale prosim ta , ked si prisla o anjelika v tom 10 tt , citila si nieco predtym , ze sa deje, ci je to nemozne nieco citit , ze je zle .