Január 2014
Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách
@hope222 nie je treba ísť veľmi skoro. aspoň budeš vidieť srdiečko. 😉
@zuzana0612 hej ,len ja som uz netrpezliva ,ale pockam . ved do toho 24 teho to nejak ubehne . kazdopadne najma som zvedav ana zajtrajsie hcg a popripade, aby dusa v klude bola,skocim si potom este o par dni zase na krv, ci stupa a potom uz bude kontrola u gynekologa 🙂
@hope222
@zuzana0612
@lenkaks ahojte dievcata, prajem Vam dalsi krasny tehulkovsky den 🙂 opat sme blizsie k navsteve lekara a k nasmu babatku .... takze zatial sa nam vsetkym dari... len tak dalej 🙂 paaa ja ficim na cerstvy vzduch 🙂
@constanse
@zuzana0612
@lenkaks
aj u nas dnes svieti slniecko , tak to taha cloveka von 🙂 Moje pozorovacie schopnosti , rovnajuce sa minim.schopnostiam sherlocka holmesa dnes postrehli, ze mi zbledli bradavky a prisa akosi prestali boliet , tak uz sa prestavam pozorovat a dufam, strasne dufam, ze to bude ok , bo sa blaznim .. dnes pre istotu len take pichanie raz v jednom boku ,raz v druhom , ze ako na w- krouhači 🙂 kraaasny den a uzite si to leto , co doma je 🙂
Ahojte dievcata ;) prajem pekny dniiik 🙂 my sme ok akurat ma chyta taka mini depka 🙂 uz nech to prejde....chvilku sa mi chce plakat, chvilku pohoda a tak .... Zelam si aby vsetko dopadlo dobre a niekedy to moc prezivam.....ale aspon si to uvedomujem a snazim sa rychlo zahnat ;) a vy akooo?
Ahojte dievcata, rada by som sa k vam takisto este nesmelo dufam ze naisto pridala 🙂 mne vysiel pozitivny test este len vcera, tak sa zo vsetkeho velmi tesim... Bola som dojciaca snazilka, doma mam 14 mesacneho synceka. Pred mesiacom som bola na preventivke a doktor mi povedal ze ISTO neotehotniem, ze to musim prestat dojcit 🙂 A stalo sa, tak dufam ze to vsetko dobre dopadne. Je tu z vas niekto dojciaca tehulka?
Ja som dojčila celé tehu , ale skoro sme potratili museli ma zašívať - serkláž a nasledne som vyše roka dojčila tandemovo potom
@hope222 aj u nás bolo dnes pekne. poobede aj celkom teplo. mali sme návštevu, skôr sme boli vnútri. víkend rýchlo ubehol. ešte šťastie, že je v stredu voľno. a ťažko je sa nepozorovať. ale treba to aspoň trochu obmedziť a nepreháňať, aby sa človek nezbláznil
@lenkaks ten testik super , tam uz naozaj neni o com ... @constanse @zuzana0612 veru tazko , ja som sa bola dnes vonku vyblaznit so psom a potom som nejak zaspala a zobudila som sa nejaka akoby "osvietena" a s triezvym pohladom zrazu vidim , ze co sa ma stat , sa tak ci tak stane a nijako to neovplyvnim a tak uz som kludna a nic neriesim ... je vsak mozne, ze zajtra sa vrati moje stare Ja a budem tak,kde aj predtym 🙂 ale dnes som si povedala, ze konecne som tehotna a namiesto toho ,aby som si to uzivala, len sa stresujem .. tak to teda nie 🙂
@hope222 moja podobne 🙂 a to som si aj ja dnes povedala, ze na co mysliet na negativne veci, ked to ma byt krasne obdobie v nasom zivote a mame si ho uzivat? Bude ako ma byt, ale myslim si, ze bude len a len dobre a kazdej z nas drzim moooc moooc palce 🙂 a aj fazulkaam 😵 😵 😵 nech vsetko prebehne tak ako ma, nech mame krasne zdrave detusky a nech ich o 9 mesiacov drzime v naruci a objimame 🙂 prajem dorbu nocku kazdej z nas a zajtrajsok s cistou hlavou plnou pozitivnych myslienok 😵 😵 😵
@pacesa Ahoj, ja som tiež dojčím, ale moja malá má už vyše 2 rokov a toto bola moja prvá ovulka od pôrodu 😀 Tiež som neverila, že otehotniem, ale dojčenie som kvôli tomu nechcela ukončiť. Na tehotenstvo to síce vplyv nemá, ale aj tak rozmýšľam, že teraz by som to ukončila, aby som si chvíľku oddýchla, lebo napriek môjmu postoju k dojčeniu si tandem neviem predstaviť, napr. v noci.
@hope222 tak tak. správny prístup. ale keď sa priznám, aj mne sa to stáva, že sa optimistická náladu z času na čas zmení. asi je to normálne
@lenkaks pekný testík 🙂 . aj ja som taký mala v sobotu. síce inú značku, ale // boli tiež také. snáď to už len dobre dobojujeme
Dobré ránko, tehuľky, ja dnes hlásim čiarku silnejšiu ako kontrolnú 😵 Ľúbim našu fazuľku! 😀
Chcem sa opýtať, pijete kávu? Ja som si zrušila poobednú a rannú si robím slabšiu. Niekde som ale zachytila info o tom, že podľa najnovších štúdií sa káva nemôže, niekto tvrdí, že aj dve šálky denne sa môžu. A čo farbenie vlasov? V tom sa tiež neviem rozhodnúť. Pri prvej som farbila, ale tuším až po prvom trimestri.
Krásne ránko ja som taká unavenaná (((( no a čo sa týka kávy práve preto ja ráno pijem kávu , nemala by sa ale ja by som bez nej nezašla do práce
@dijefcatko
ja som si vlásky farbila ...tak si daj len šampon , ja pijem len jedú a keď som v robote dve kávy denne ale zato dosť silné hmmm ono to plodu neškodí ale môže spôsobiť potrat alebo predčasný pôrod vraj ....
@dijefcatko ja som prestala piť kávu. pijem iba Caro, keď mám chuť. a farbenie vlasov nechám po prvom trimestry.

ja som sem mala patrit tiez ☹ ale bohuzial sa nam nezadarilo ivf ☹ ☹ tak sa drzte baby a gratulujem k tehulkovaniu