Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@julinka88 nas nekaka skoro vobec, rekord mame 27dni, no to este nejedol prikrmy, uz nas poslali aj do nemocnice a neprijali nas, vraj kojene deti nemusia kakat. Teraz uz davame prikrmy a kaka 1x za týždeň, ide ma porazit. A vraj je vsetko v poriadku, na gastro sme boli aj na detskej chirurgii
🙈 to fakt?? a maly sa aj snazi tlacit alebo placka ze ho boli brusko? Netrapi sa? Bobatko male ☹
Neplacka, pribera, bruško ma mäkké,denne prdka čiže črevá mu pracuju, spokojne babatko, akurat kaka raz za 2 tyzdne🙂 dufam ze ako zacne viac prikrrmov jest sa aj intenzita kakania upravi
Ahojte 🙂 ako sa máte a vaše detičky? 🙂 chcela by som sa Vás opýtať, s akými hračkami sa Vaše detičky hrajú? dávate im už i príkrmy? my zatiaľ len zeleninku na obed 🙂
@veronikapodolska
@aandreja
Dakujem baby skusim lebo take tvrde bobky ma iba a tlaciiiiii
@buchta666 fuuuu,teda to moja má zatiaľ rekord dva dni čo nekakala a ja už som panikarila 😁 ale dnes to išlo,inak tiež som ju sledovala a bola spokojná aj bruško v pohode,tak som sa ukľudnila 😊
@katuska810 ahoj,my sa máme super,tiež dávame zeleninku na obed,už aj mäsko mala,pár dní čo sme začali s jablčkom a piškotou a navečer papá ryžovú kašičku,no a hračky keďže všetko smeruje do pusy,tak už aj hryzatko,inak klasické hrkalky a babiku a cicu od Lamaze 😉
My sme dnes skusili marhulu domacu surovu 🙂 som jej ju vydlabala trosku popucila celko papala sem tam ju zatriaslo trosku 🙂 myslite ze mozem skusit aj patyzon? 26.6. Sme mali 5 mesiacov. A mesiac uz mame prikrmi.
Baby aky cajik davate drobcom pit?
@majaon v auguste sa teda dohodneme na tom foteni, potom ti napisem spravu ;) Fotila som nevestu v sobotu, ale nie je to sranda upravovat to, ked maly si ma vkuse vyzaduje. Odbieham od toho, robim to na 100 krat, potme, v noci...rano potom za svetla zistim, ze to vyzera inak...ufff makacka je to. Nehovoriac o tom, ze mam bordel jak v tanku doma 😅
@lenkavalkova ja nedavam žiaden čaj iba čistú vodičku. .ale teraz som mu kupila jablkovu 100 stavu v dmke. .Od ukončeného 4 mesiaca. .riedi sa to z vodou. .tak to mu vyskúšam dat ..samoska že to nebudem radiť do pitného režimu
@lenkavalkova nojavodu nechce aniza svet ani studeny caj. Len teply caj mi vypije. Davam od sunarek granulovany feniklovy. Tam je ze na50ml jedna kavova lyzickacaju aleja davam menej 🙂
@lenkavalkova ok,potom mi napíš 😉 a inak obdivujem maminky čo pracujú popri takýchto drobcoch 👍
A ja malej dávam len čistú prevarenu vodu.
Dakujem baby. Jarko praveze vodu moc nechce, tak chcem vyskusat cajik, ale nerada by som mu davala nejake umeliny sladene, tak som sa spytala, ze co vy davate.
@zuzuk22 marhulu som aj ja davala, sa tvaril ako keby citron jedol, ale zjedol celu a ja som potom isla zjest toto co mi ostalo pri kostke a veru to nemalo do citrona daleko... Just som mu taku kyslu vybrala 😝
@julinka88
@veronikapodolska
@aandreja moju malú tiež zapeká, kaká tak raz za 2-3 dni, ale vidim že celý den tlačí tlačí a vytlačí 2 cm bobek, ja som do príkrmu dala 5 kvapiek oleja a verím, že z toho sa mi včera pekne hutne vykakala. Inak zatial dávame len zeleninku, možno dnes skúsim dáke jablčko či banánik..ani mne zo zaciatku nechcela, ale teraz sa rozpapala a niekedy zje aj polovicu malej šálky.
Ahojte babule. Moja mala je na Nutrilone, ma pol rocka, pekne papa prikrmy, davam zatial zemiacik, mrkvicku, brokolicu, natural ryzu, ovsene vlocky. Skusila som uz 2 krat denne. No neviem ake mbozstvo jej mam dat....poradite?
@mariajuraj ahoj 🙂 my mame tiez pól roka a papame uz aj kuracie masko 🙂 a množstvo cca tých 180ml ale len obed v miske vzdy mame ako moja by zjedla ak viacej ale potom grcka 🙂 a na olovrant tých 130 ml nam stačí 🙂
@mariajuraj ja dávam príkrm len raz denne na obed, a tiež už papáme mäsko, skúsili sme kuracie a zajačie (máme domáce) a teraz svokor chová aj ovečky, tak aj jahňacinka bude domáca 🙂 ale pozor musím dávať na petržlen, celá sa nám chúďatko z neho vyhádzala ale dali sme fenistil večer a ráno a už je všetko ok 🙂 a tiež už papáme aj cestoviny a snažím sa jej dávať aj kašičky ale zatiaľ veľký úspech to nemá. Ako Vaše bábätká chcú kašičky? ja som skúšala len ryžovú, kukuričnú s jablčkom ale nič moc :( a ešte jáhlové vločky
a k tomu vypijeme asi tak 180 ml mliečka 2x pred obedom a 2x po obede
Zienky mate niektora babatko, ktore nechce pit mlieko? Moj maly vobec nechce, za cely den, vratane noci, vypije spolu200 ml a rano a vecer kasu do mlieka po 130 ml, cez den vypije len po lyzicke, uz som skusala aj zmenit mlieko a to vobec nechcel.

@veronikapodolska dakujem aj ja vyskusam 🙂 tiez mava dost casto tvrde hovienko a tazko sa jej kaka 😦 tiez vodu jechce moc len tepli caj vypije...ked je studeny uz ho nechce 😧