Je tu niekto z Košíc na kamarátstvo?
ahojte som mamicka a nemam vela kamaratok všetky moje kamosky este nemaju deti , som z ke ak by sa niekto nasiel bola by som velmi rada
Ahoj, ja tiež nemám veľa kamarátok, vlastne len jednu čo má bábo ale býva v Prešove takže aj tak som skoro sama v KE. Tak kde bývaš?
ja byvam na juhu
ahojte dievcata, som tiez z Kosic, presnejsie KVP... mam rocnu dcerku a v okoli nikoho, kto ma tiez babo. Myslim kamaratky, pretoze viacere su bezdetne a rozcestovane...
Ahojte.som z KE a hľadám nejaké maminy na kamarátstvo.Nedávno sme sa tu nasťahovali a nikoho nepoznám.Dobre by bolo s niekym niekedy porozprávať.
@vita211 ahoj
@gombocka ahoj ako sa mate? ja som z juhu a mam rocnu dcerku
@nice202 juh zelezniky
Ahojte,som tiež z KE, Furča. Mám dve dcéry, 6-ročnú Janku a 1,5-ročnú Viki.
@viktoria12 ahoj.no my byvame na terase.strasne nam chyba spoločnost preto hladam nejaku maminku na pokec 🙂
my sme z Jazera, Janik ma takmer 3,5rocka a Jakubko ma 10 mesiacikov 🙂
@viktoria12 ahoj 🙂 vdaka, za opytanie, mame sa dobre 🙂 my momentalne zijeme v Chicagu (prestahovali sme sa sem pred dvoma mesiacmi) a do KE sa vraciame az v decembri 2013
@vita211 aj nam chyba spolocnost moja najlepsia kamoska sa odstahovala a je nam smutno, 🙂 ja si nemam s kym pokecat a mala sa nema s kym hrat 🙂
ahojte, nenajde sa niekto na kocikovanie? Sme z JUHU a mame 4 mes. chlapceka
@krtko76 jeeej aj ja mam dve kocky s takym vekovym rozdielom, len mala ma este len 9 mesiacov 🙂 ake to je ked uz mas 6 a 1,5? Hraju sa spolu? Avelka uz chodi do skoly?
@elfka.elfka ahoj,Janka mala 6 len v novembri,tak do školy ide až od septembra,v piatok sme boli na zápis.No,keď majú dobrý deň ,tak sa spolu hrajú,ale Janka sa chce hrať väčšinou sama,Viki jej berie hračky,alebo jej rúca jej bunkre.Najviac sa zabavia,keď sa naháňajú a šalia.
ahojte, nájde sa niekto na spoločné kočíkovanie? som z Furče a mám 6mesačného synčeka
ahojte, je tu niekto z furče na spoločné kočíkovanie?
Ahojte, neviem či ešte téma funguje, ale potešila by som sa nejakej maminke a presnejšie maminke s deťmi približne vo veku našich detí. A jasné, že čím viac detí, tým pre nás sympatickejšie ... 😀 Kubko má síce už spoločnosť vo škôlke, ale potešili by sme sa. Bývame v Ke na Juhu ...
ja bývam na juhu, mám skoro 9 mes. Adelku tak ak by sa chcel niekto pridať občas na kočíkovanie budeme rady 🙂
Ahojte, ja som z KVP a mám 6 ročného syna a 9 mesačnú dcérku. Bolo by super mať niekoho na kávičkua kus reči 🙂

ahoj a kde v ke byvas?