•
3. sep 2008Ahojky - tak jsem vas tady nasla.. :-p
0
Leni spýtaj sa v tejto téme. Tam nájdeš aj Veroniku 😃
a môžeš naštudovať www.nosime.sk tam je tiež popísané
niwek áno som na materskej
a môžeš naštudovať www.nosime.sk tam je tiež popísané
niwek áno som na materskej
http://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThread...
zabudla som pridať link na tému :-x
zabudla som pridať link na tému :-x
niwek detsky lekari su v poliklinike na prizemi, ja chodievam k dr. somogyiovej a som spokojna. udajne si velmi chvalia dr. vo velkom biely.
ty nepojdes na kontrolu po porode ku svojmu gyn?
inac skus pozriet stranku www.senec.sk mozno tam nieco najdes.
ty uz si doma? uz nechodis do prace?
ty nepojdes na kontrolu po porode ku svojmu gyn?
inac skus pozriet stranku www.senec.sk mozno tam nieco najdes.
ty uz si doma? uz nechodis do prace?
Děkuju za radu. No, ke svému doktorovi půjdu, ale až na tu prohlídku po šestinedělí. U nás v je to tak, že po porodu chodí maminky kontrolovat třikrát porodní asistentka až do domu - dohlídne na kojení, zkontroluje mimi a maminku, tak jsem si říkala, že jednodušší pro mě bude, najít si nějakou porodní asistentku tady. U vás to tak nefunguje?
Já už jsem doma. Byla jsem na vysoké, ne v práci.
Já už jsem doma. Byla jsem na vysoké, ne v práci.
ahojte kocky,
v piatok som bola u doktorky a odporucila mi pre maleho ockovanie proti rotavirusom - tak sa len chcem spytat, ci s nim mate niektora skusenost, pripadne info, ci je to uzitocne alebo blbost
vdaka vopred
v piatok som bola u doktorky a odporucila mi pre maleho ockovanie proti rotavirusom - tak sa len chcem spytat, ci s nim mate niektora skusenost, pripadne info, ci je to uzitocne alebo blbost
vdaka vopred
bambulka http://www.rotavirus.sk/
moja neter to mala a bolo to dost blbe, skoncili v nemocnici na infuziach
moja neter to mala a bolo to dost blbe, skoncili v nemocnici na infuziach
ahojte, dnes znova plavanie, ale akosi s placom 😞 a vecer cisty rev 😢 po 2 hodinach na rukach zaspinkal, zeby zubky ]-( ???
bambulka ja som Lukaska dala zaockovat - vlastne sa to len pije
z rodiny mame detsku lekarku a povedala, ze ako byvaju obdobia chripky, tak aj tejto hnacky a vtedy mali v nemocnici aj 100 deti :-x
na druhy den po podani ockovacej latky sa za 3 hodiny 3x brutalne pokakal a potom bolo uz ok. aj som volala doktorke, povedala ze to mohla byt reakcia, neviem si predstavit ze by mal mat take prehanky niekolko dni :-|
bambulka ja som Lukaska dala zaockovat - vlastne sa to len pije
z rodiny mame detsku lekarku a povedala, ze ako byvaju obdobia chripky, tak aj tejto hnacky a vtedy mali v nemocnici aj 100 deti :-x
na druhy den po podani ockovacej latky sa za 3 hodiny 3x brutalne pokakal a potom bolo uz ok. aj som volala doktorke, povedala ze to mohla byt reakcia, neviem si predstavit ze by mal mat take prehanky niekolko dni :-|
dakujem kocky za info, budem to zvazovat, ked clovek chce spravit vsetko pre toho drobca, tiez si neviem predstavit ako sa trapi s takou hnackou, len aby to nebol komercny tah farma firiem😞
Začni písať odpoveď...

Odošli