•
22. dec 2008fiiiha, no ta sak hej...Svidnik....ja pouzivam teraz len od aventu, ale mala som aj od tommee Tippee 3 a jednu taku librovu a tamtie uz nepouzivam, uz len od aventu, bo som kupila 6 flias a 1 som mala....260 ml a jednu mam 120 asi ml...ta je malicka, uz len na cajik.. 😉
0
hej, joj, Kati, sak len teraz mu to velke bolo a vsetko uz male...taky pupcik pekny ma.....sme boli na navsteve a Johnovi sa zdal dobry napad ho tam vyfotit..no akurat spal, tak ho len tak prilozil a pofotil.. 😃
JOhna nedam, ]-( este to.... 😃 to by Marek navyvadzal..
a hrda som..to je jasne...ale to sme vsetky Kati na svoje deticky... 😃
JOhna nedam, ]-( este to.... 😃 to by Marek navyvadzal..
a hrda som..to je jasne...ale to sme vsetky Kati na svoje deticky... 😃
kati, hod, nech vidim....no aspon si sa do toho pustila a ja vobec take nerealizujem, ale vies co, keby som mala masinu, tak bych sila..bo mne sem tam tak dzigne do hlavy.. 😃
mam ale doma vlnu a ihlice, skoda, ze pliect neviem,..ale chcela by som...to by boli fajne sveriky pre Petka a sebe by som saly plietla... 🙂
mam ale doma vlnu a ihlice, skoda, ze pliect neviem,..ale chcela by som...to by boli fajne sveriky pre Petka a sebe by som saly plietla... 🙂
Kati, mne tiez mamca kupial domov stroj, ta som vyvadzala jak diva, ked mi sibo v bedni.... 😃
noahvice sme s kamoskou si sili rovnake z bielej plachty -postelne pradlo.. 😃 😃 😃 ale boli sme caje.. 😃
tricka sme si sili, ale keby si videla jak.. 😃 na to , ze sme obe boli krajcirky.. 😃 hanba.. 😃
noahvice sme s kamoskou si sili rovnake z bielej plachty -postelne pradlo.. 😃 😃 😃 ale boli sme caje.. 😃
tricka sme si sili, ale keby si videla jak.. 😃 na to , ze sme obe boli krajcirky.. 😃 hanba.. 😃
joj, ta ja take hefty...to so svojimmi kamoskami sme tak rozprvali, ze by si kukala..mi to trochu chyba, ale zase uz som starsia a obcas mi to pride detinske a na druhej strane si vravim, ze to , ze mam dieta neznamena, ze nie som este stale mlada...ta si sem tam svacnem nieco..no a kde inde ked nie tu Vam, bo Johnovi zbytocne by som take nieco hovorila.. 😃 😃 😃 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli