•
17. jan 2009jeezis az som sa oliala jak som citala ta co robi,nezapucilo ho to ivi?
0
no zapucilo ho to dost, ale asi ani tak nebolelo, jak sa strasne zlakol... co ja viem kolko vazi, neviem to vobec odhadnut ale dost tazka sa mi zda, no...
maji ta i ty pozbieraj vsetku odvahu a id skusat, ved to je to najlepsie ucenie, hlavne aby tam nebolo nieco, do coho by si mohla narazit... 😉
ja uz par incidentov sa autom mala... asi tri buracky... :-N
maji ta i ty pozbieraj vsetku odvahu a id skusat, ved to je to najlepsie ucenie, hlavne aby tam nebolo nieco, do coho by si mohla narazit... 😉
ja uz par incidentov sa autom mala... asi tri buracky... :-N
hej, maji?
Koren furt jak vysvetloval ucivo, tak stale pouzival prostrednik, nie ukazovak, on neznasal zuvacky ked sme mali a furt tak,ze VY, Karalova, a fuckera, na mna hodil-prostrednik, zuvacku do kosa....a pod..alebo on mal stale popisanu tabulu a ked trebalo nieco malo zmazat, ako napr. pismeno, tak on si naslinil ukazovaka a islo to...a my sme sa rehotali a on nechapal, ze co nam je smiesne..no ta co, ked nam furt fuckera ukazoval.. 😃 😃 😃 😃 😃
Koren furt jak vysvetloval ucivo, tak stale pouzival prostrednik, nie ukazovak, on neznasal zuvacky ked sme mali a furt tak,ze VY, Karalova, a fuckera, na mna hodil-prostrednik, zuvacku do kosa....a pod..alebo on mal stale popisanu tabulu a ked trebalo nieco malo zmazat, ako napr. pismeno, tak on si naslinil ukazovaka a islo to...a my sme sa rehotali a on nechapal, ze co nam je smiesne..no ta co, ked nam furt fuckera ukazoval.. 😃 😃 😃 😃 😃
no jedna na parkovisku som nacuvala do kamiona tak to odniesol zadny naraznik, ale neopravovali sme ho... druha - kolegovi som nacuvala do auta a to som este nemala nase, ale pozicane od znameho, no na "mojom" nic a na kolegovom 2000kc
no a tretie, pred necelym rokom, co som bola tehu... tak sme vlietli do pola, no skoda na superbe 50tis. esteze sme nedavali opravit ten naraznik z tej predoslej havarky, bo pri tejto nehode som ho urvala celyyyyy
no a tretie, pred necelym rokom, co som bola tehu... tak sme vlietli do pola, no skoda na superbe 50tis. esteze sme nedavali opravit ten naraznik z tej predoslej havarky, bo pri tejto nehode som ho urvala celyyyyy
Booozinku...som sa tolko orehlila teraz....z tej skoly.a z tych komentarov vasich 😃 😃 ze dvoj,trojzmyselne nazrazky...ta de ivi,co si??? Jani ja uz aj pomaly zabudla na ten Korenov prostrednik,aj na "kamin".Normalne by som chcela vediet ci si zavesil Oli ten nas obraz s vyrokami dakde do kancelarie. A zdravim Majku...bo ja novacik 😉 sa este nepozname 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli