Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku x-)

•
7. sep 2009josi tak u nas je to viac chlapcou, aspon tento rok naokolo samy chlapci.. 😉
0
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=1303064, si viete predstavit svojho drobceka v niecom takom? :-N
Ahojte bambulky 😉
musím vás pozdravit, abyste věděly, že na vás myslíme 😉 když už nestíhám být tolik online. My se máme dobře. Rosteme jako z vína. Taky je po kom 😉 Na jižní Moravě to ani jinak nejde.Jako správné očařské dítko nám i po průplachu zlobí pravé oko... :-p Absolutně neinformovaná zdravotnice jsem malému aktivně vymáčkla hnis z vřídku po TBC :-p ale jinak je vše ok.
Dnes čekáme moc milovanou sestřenku, tak bude zase veselo 😃
musím vás pozdravit, abyste věděly, že na vás myslíme 😉 když už nestíhám být tolik online. My se máme dobře. Rosteme jako z vína. Taky je po kom 😉 Na jižní Moravě to ani jinak nejde.Jako správné očařské dítko nám i po průplachu zlobí pravé oko... :-p Absolutně neinformovaná zdravotnice jsem malému aktivně vymáčkla hnis z vřídku po TBC :-p ale jinak je vše ok.
Dnes čekáme moc milovanou sestřenku, tak bude zase veselo 😃
http://www.rajmaminek.cz/dudliky/babyfrank-bron...
to je fajné když je dítko s rýmou 😉
to je fajné když je dítko s rýmou 😉
ahojte
ten cumlik s davkovac mam, P kupil v amerike, ked bol tomasko este len na ceste na tento svet, ani raz pouzity, dufam, ze to tak aj zostane 😉 a ten druhy asi objednam.... dobry napad
ta kostra katastrofa :-|
inak sme boli rano na poradni - 4870g, 57,5 cm, vsetko ok 🙂 a stretli sme aj malu lili s alex x-)
a cestou domov mi alexandra zaspala, tak som sa s nou este presla, isla do obchodu, prisli sme domov, najedla sa a spi a spi a spi 🙂 asi ju budem musiet zobudit, ak do druhej nevstane :-p, aby sme nesli neskoro pre tomaska...
ten cumlik s davkovac mam, P kupil v amerike, ked bol tomasko este len na ceste na tento svet, ani raz pouzity, dufam, ze to tak aj zostane 😉 a ten druhy asi objednam.... dobry napad
ta kostra katastrofa :-|
inak sme boli rano na poradni - 4870g, 57,5 cm, vsetko ok 🙂 a stretli sme aj malu lili s alex x-)
a cestou domov mi alexandra zaspala, tak som sa s nou este presla, isla do obchodu, prisli sme domov, najedla sa a spi a spi a spi 🙂 asi ju budem musiet zobudit, ak do druhej nevstane :-p, aby sme nesli neskoro pre tomaska...
ahojte maminecky 🙂 ako sa mate ... pozeram ze vela vas tu nie je ... my sme dnes boli na vysetreni usiek a pocujeme 100% na obe 🙂 zajtra ideme na kontrolu s ockami (mali sme ich brutal zapalene) zlepsilo sa to aj ked lave ocko nie je stale celkom ok tak som zvedava co nam povedia
Začni písať odpoveď...

Odošli