Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku x-)

•
10. sep 2009traky 😃 kreditku este mas plnu?? 😉 ty nakupujes jak keby mala prist doba ladova 😉 ale pekne to je 🙂
0
no ja mam 2 znacky oblubene, disney a fisher price, a pozeram cez bazar, sa mi uz neoplati kupovat nove, matko je posledny 😃 , tak som mu kupila i to lehatko zebrickove a vyslo ma na 900korun a je ako nove, akoby nebolo ani pouzivane, tak isto vyzera i ten kolotoc, je ako novy a rozdiel je , ze novy stoji 1500 a ja ho budem mat za 500 😉
http://shop.dieta.sk/index.php?page=6&itm=33908 a este sa mi paci toto, nasla som si to i na bazariku, len som zabudla na ktorom a stalo 30eur, sa zabijem moja hlava derava
ja ti ani neviem, vsetko pri starom, len som bola nejaka taka "presla" ze som nebola schopna sa ani zapojit do debat 😞
inak vcera sme boli v poradni
myslim, ze sme tu rekordmani, uz ma 5520 g :-| , zase pribral za 2 tyzdne skoro kilo. Urcite mame toho rastoveho spurta...
myslim, ze sme tu rekordmani, uz ma 5520 g :-| , zase pribral za 2 tyzdne skoro kilo. Urcite mame toho rastoveho spurta...
to je co pytat za potvrdenie prachy?????
ja som teda neplatila nic a by som cumela keby aj nieco vypytal!
ja som teda neplatila nic a by som cumela keby aj nieco vypytal!
dneska som si bola po ergo nosic na poste, som ho stihla hned ako som ho vytiahla z krabice okydnut lekvarom, tak sa susi na susiaku a skusat sa bude az zajtra :-N
Začni písať odpoveď...

Odošli