Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku x-)

•
19. sep 2009som triafala, ze o koho ide....podla foto v Tvojom albume...
0
trakyyyyyyyyyyyyyy, na co myslis? u nas v martine su gate nohavice vrchneeeeeeeeeeee nie spodneeeeeeeeeee a u vas? 😃
a myslela som na seneckom stretku ze mala ine, ze rius? :-p 😃
ja som v 16 chodila s 21rocnym a ten mal po vojne a chcel zakladat rodinu ... a mne stacilo sa len bozkavat, ani len na sex som nepomyslala. 😃
inn dalsie stretko bude o 3 mesiace. tak navrhovali kocky. to budu vianoce ... a ze nemusi byt secko na matkove datumy, tak alex navrhovala, ze na Lili, co je 24TEHO. 😃 😃 😃 PRIDEME, NE?
a myslela som na seneckom stretku ze mala ine, ze rius? :-p 😃
ja som v 16 chodila s 21rocnym a ten mal po vojne a chcel zakladat rodinu ... a mne stacilo sa len bozkavat, ani len na sex som nepomyslala. 😃
inn dalsie stretko bude o 3 mesiace. tak navrhovali kocky. to budu vianoce ... a ze nemusi byt secko na matkove datumy, tak alex navrhovala, ze na Lili, co je 24TEHO. 😃 😃 😃 PRIDEME, NE?
innes..ja som bola taka smutna a sama hladala som kamosa na pisanie...a napisala som do casopisu a mi napisali chlapci z basy...a jeden dal nejakemu jankovi moju adress...a prisiel mi domov list: ze ak chcem muza, on sa vola Jano a byva so svojou mamou na chalupe...som sa od strachu a smiechu pocikat sla...a potom tata moje zaluby ukoncil 😃 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli