Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku x-)

•
24. sep 2009na meniny obojok, vedked sa mozu vencit zvery, po novom aj deti tak preco nie aj slepice? 😃 😃
0
Lulu sefe hanbi sa a ja ze necham ta na pokoji, nebudem na teba tlacit, ved ty si spomenies aj sama a ty takto, tststs
My neska oslavujeme tri mesiace, prasiatko nase, uz je to dobre baculata opicka, hodim fotku zo vcera
My neska oslavujeme tri mesiace, prasiatko nase, uz je to dobre baculata opicka, hodim fotku zo vcera
no pri otvorenom okne nem, dostanu prievam,postupne studensiu vodu a bude, nasa simonka sa tak naucila a sprchuje sa v studenej, vlastne vsetky deti sa tak sprchuju, teplu vodu nemusia....a nie su vobec chore, chodime len na ockovanie...miska mala pocas celeho š.r. ospravedneny len 1 den, aj to som jej ja urobila volno 😉
kurna tu taka dobra nocna a ja musim off
ideme pozerat vo stvorici po opici, zevraj dobre...
ideme pozerat vo stvorici po opici, zevraj dobre...
jůůů, za chvíli začínaj zoufalky!!! ještě nejsem očlověčená, jdu si ho umejt... 😃
no kuk http://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImageI...
Lulu hat kedy som ti klamala?
Rius 🙂 ako?
Brin dakujemeeeeeeeeeeeee
Lulu hat kedy som ti klamala?
Rius 🙂 ako?
Brin dakujemeeeeeeeeeeeee
alex prosim ta si malu nafukla?? za tie 4 dni co som vas nevidela? 😉 :-p
na tej fotke vyzera fakt velkaaa a pritom je taky prdus 😉
na tej fotke vyzera fakt velkaaa a pritom je taky prdus 😉
jojo, hrdlo neboli uz od vcera ale kopa aft stale, otras somnou uz len do stareho zeleza 😞
Hehehe zeny fotografia je riadna haluz co ? 😃 xixi takze tak, musim ist ku kadernickeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zuzik, doliec poriadne nech mozme co najskor ist mocit paprcky, uz neviem dockat, a teda vam diky to akoze aj ja vyzeram jak taka mala buchta, jak moja dcera? 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli