Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku x-)

•
28. sep 2009aj moj zaspal pri telke
0
a ja si to bez kona, kobyly, ponika či ako...neviem uz predstavit...som pozerala aj ine temy, ine spolocne terminy...ale darmo je pravda ze akoby sme spolu mali kus zivota odzite....normalne mam pocit ze o sebe vela vieme, tak tu potrebujem byt..vediet co mate nove,,,co dobre, ci zle...jak rodina x-) x-) x-)
ahojky lásky moje,
právě jsem napsala dlouhatánský dopis annag, máme problémy s kojením, vypadá to, že se mi tvoří míň a míň mlíčka a emču to víc a víc sere... :-N
Tím že to neteče samo (jen asi prvních 5 minut), odmítá pak sát, a tím se asi tvoří menší množství...takže zítra si jdu půjčit elektrickou odsávačku do lékárny a musíme odsávat po kojo a vynutit si větší produkci...jsem na to zvědavá...už vidím ty komíny místo bradavek :-N
A jak vy berušky?
právě jsem napsala dlouhatánský dopis annag, máme problémy s kojením, vypadá to, že se mi tvoří míň a míň mlíčka a emču to víc a víc sere... :-N
Tím že to neteče samo (jen asi prvních 5 minut), odmítá pak sát, a tím se asi tvoří menší množství...takže zítra si jdu půjčit elektrickou odsávačku do lékárny a musíme odsávat po kojo a vynutit si větší produkci...jsem na to zvědavá...už vidím ty komíny místo bradavek :-N
A jak vy berušky?
lu, taky přeju všechno nejlepší vašíkovi k svátku!!!
X taky chrní, už asi od devíti, nechápu...
Já už jsem volala laktační poradkyni, zkouším annag, je strašně ochotná a milá, měla by si brát honoráře, člověk má pocit, že tě bere jako individualitu, pro každého si najde pár řádků..
Jinak včera se naše situace vyhrotila a emma kategoricky odmítla prso, řvala jak tur, jen jsem ho na ní vytáhla, když jsem jí utišila a znovu položila na kojení, spustila znovu, že se ani nadýchnout nemohla...tak jsem sáhla po UM a to vyžahla 160ml naráz!!!!! To mě pěkně vytočila, krmila jsem jí se slzama v očích....v noci dělala trochu zagorku, ale nakonec si vzala. Přes den to bylo už trochu horší, zase zápasy, ale nedošlo to naštěstí do totálního kolapsu🙂 Já jí dám, nic nebude, už mě nezlomí, kojit se bude a hotovo!!
X taky chrní, už asi od devíti, nechápu...
Já už jsem volala laktační poradkyni, zkouším annag, je strašně ochotná a milá, měla by si brát honoráře, člověk má pocit, že tě bere jako individualitu, pro každého si najde pár řádků..
Jinak včera se naše situace vyhrotila a emma kategoricky odmítla prso, řvala jak tur, jen jsem ho na ní vytáhla, když jsem jí utišila a znovu položila na kojení, spustila znovu, že se ani nadýchnout nemohla...tak jsem sáhla po UM a to vyžahla 160ml naráz!!!!! To mě pěkně vytočila, krmila jsem jí se slzama v očích....v noci dělala trochu zagorku, ale nakonec si vzala. Přes den to bylo už trochu horší, zase zápasy, ale nedošlo to naštěstí do totálního kolapsu🙂 Já jí dám, nic nebude, už mě nezlomí, kojit se bude a hotovo!!
veeen...no snád sa ti mliečko ešte rozbehne...annag poradí 😉 my sa máme celkom fajn, trochu erik zase štrajken s kakaním...použila som dnes rr a tak mooc plakal, tak som už viacej neskúšala :-N ale potom po masáži bruška a cvičení sa vykakal 🙂
traky...u nás nápodobne, len to máme posunuté na 3-4 a potom o 7-8 🙂 som myslela, že či ti neprespí celú noc, ked je taký spachtoško 😃
traky...u nás nápodobne, len to máme posunuté na 3-4 a potom o 7-8 🙂 som myslela, že či ti neprespí celú noc, ked je taký spachtoško 😃
my nemame problem s kojenim, krutenie neberiem do uvahy ... aj dnes sa vrtel , ale to preto, lebo zacal cumakovat do okna a sa rozptyloval .... joj, ked jeho vsetko zaujima a vrti sa okolo seba aj s mojou bradavkou v ustach, a tahaaaa, potvorka malicka.v noci cuca v polospanku a papa pekne.
Jinak krvácím jak tele už 2 tejden, dle mě je to spojená mrcha s tou konizací, dnes jsem pro jistotu zavolala mudrovi, protože mám fakt středně silné krvácení (stále čerstvé a jasně červené) už 2 tejden a mudr mě upokojil, že to trvá zpravdila 6-8 tejdnů!!!! Není to nic nenormálního, tak jsem si FAKT oddechla!!! ]-( ]-( ]-(
Jinak je tu možnost si půjčit v lékárně el. odsávačku, když máš recept, máš to zadara, jinak to stojí - přístroj 2 eur na den a příslušenství k tomu 30eur jednorázově!! Tak jsem si dnes skočila na gyndu a mám tam půjčení na 4 týdny z důvodu mastitidy :-N Tak aspoň tak..
traky, to mi řekni, co ty tříměsíční mimina tím jako chtějí říct ]-( První vzpoura? :-p
Jinak je tu možnost si půjčit v lékárně el. odsávačku, když máš recept, máš to zadara, jinak to stojí - přístroj 2 eur na den a příslušenství k tomu 30eur jednorázově!! Tak jsem si dnes skočila na gyndu a mám tam půjčení na 4 týdny z důvodu mastitidy :-N Tak aspoň tak..
traky, to mi řekni, co ty tříměsíční mimina tím jako chtějí říct ]-( První vzpoura? :-p
Začni písať odpoveď...

Odošli