Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku x-)

•
1. okt 2009babyzuz, ale je to strašně nakažlivý!! Dneska jsem se už přistihla jak přemýšlím o tom, jak si to tam zařídím🙂))) Ale došly mi prachy....to musím čekat až mi dozraje úroda? Nechcete někdo pomoct na farmě...za pár bubáků...
0
Tak jsem si umazala prázdné políčko...jsem si myslela, že si vrátí prachy a hovno..🙂) Ted nemám políčko a peníz..
luci pisala som toto:
hehe, to by ma neprekvapila keby sa "vykupala" v zachode, ale ma nejaky zapal okol hubenky a mala som jej to umyt samponom a hentak to dopadlo, ze bola nakoniec cela mokra a nie len okolo ust joooj, ale bol to boj
hehe, to by ma neprekvapila keby sa "vykupala" v zachode, ale ma nejaky zapal okol hubenky a mala som jej to umyt samponom a hentak to dopadlo, ze bola nakoniec cela mokra a nie len okolo ust joooj, ale bol to boj
to jo, ale já už měla okopáno, stačilo jen nasadit, takže mi to penízky už vzalo a já to smazala, peníze to nevrátilo a musím okopat znovu :-p
Nu nic dzivky, dneska vypnu hučák brzo, jdu se natáhnout na kavalec a čučet na zoufalky...
Tak se mějte a zejtra na farmě!! ..a na koni🙂)
Pa a dobrou...
Nu nic dzivky, dneska vypnu hučák brzo, jdu se natáhnout na kavalec a čučet na zoufalky...
Tak se mějte a zejtra na farmě!! ..a na koni🙂)
Pa a dobrou...
..podle mě můžeš pomoct jednou denně..? a dostáváš za to peníze...chtěla jsem si tak vydělat, když jsem chtěla udělat druhé kolo, tak už mi nikdo nic nedal 😃 😃 |-|
To je prdel..
tak čau :-o
To je prdel..
tak čau :-o
luci vyliecena este nie je, ale uz sa to lepsi, je uz 4 den na antibiotikach, v noci vracala a cely den ju natahovalo 😞 😞
co si, chodi na injekcie, dnes bola druhy krat, v sobotu opat
akoze dat macke zozrat tabletku je podla mna nadludsky vykon...
akoze dat macke zozrat tabletku je podla mna nadludsky vykon...
ahojky...my sme dnes prespinkali v noci 5 h vkuse 🙂 , od pol 3 s maminkou v posteli do 4, potom šup do postielky a to už bolo spanie v prdeli bo sa neustále budila a mrnčala, nepomohlo ani prenesenie späť do postele, nejak s nahadzovaním cumla a čičíkaním sme to uklepali do pol 7 😎
Ráno sme zas začali s metodou 3,5,7,9....a úspešne, po pol hodinke revu, ale skôr trucovitého zaspinkala.
Ráno sme zas začali s metodou 3,5,7,9....a úspešne, po pol hodinke revu, ale skôr trucovitého zaspinkala.
bré ránko...
babulky, môže mať také malé šušnítko také sny až ju to hádže ??? ja som si dnes v noci totiž na tej našej sýkorke všmla, že keď sa začala o tretej hádzať, tak sa pri tom vlastne smiala... také výbuchy ako máva cez deň... a potom prešla do mrkotania, vzddychania a potom bola 10 min ticho a tak dokola... vzala som ju na ruky a uspala v náruči. spali sme tak spolu ešte dve hodiny... ale bolo to divné...
ale rozhodne lepšia noc ako minule...
u nás slnko ale kosa... takú jeseň milujem... a keď budú farebné listy tak to bude úúúžasné 🙂))
babulky, môže mať také malé šušnítko také sny až ju to hádže ??? ja som si dnes v noci totiž na tej našej sýkorke všmla, že keď sa začala o tretej hádzať, tak sa pri tom vlastne smiala... také výbuchy ako máva cez deň... a potom prešla do mrkotania, vzddychania a potom bola 10 min ticho a tak dokola... vzala som ju na ruky a uspala v náruči. spali sme tak spolu ešte dve hodiny... ale bolo to divné...
ale rozhodne lepšia noc ako minule...
u nás slnko ale kosa... takú jeseň milujem... a keď budú farebné listy tak to bude úúúžasné 🙂))
Začni písať odpoveď...

Odošli