Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku x-)
bre ranko,
ja dneska oslavujem 4 mesiaciky 🙂 a tak som sa na to tesila ze som zacala oslavovat uz rano o pol 4 hukanim na celu izbu nech to vsetci vedia. Aj susedia 😃 mamka sa trosku so mnou pomojkala ale potom strcila dudku s mleickom do pusy nech dalej spim. tak som jej urobila radost ale o 6 som uz bola zase hore, sak nemozem prespat cely svoj sviatok ze?
no ale tak ma zmohla ta ranna oslava ze som zase pred chvilkou zalomila a teraz vam pisem zo sna ze jaka osm uz sikovna a viem konikovat. a mamku som poslala zehlit, ale zase potom prideme 🙂
zelame vsetkym krasny dnik 🙂
ja dneska oslavujem 4 mesiaciky 🙂 a tak som sa na to tesila ze som zacala oslavovat uz rano o pol 4 hukanim na celu izbu nech to vsetci vedia. Aj susedia 😃 mamka sa trosku so mnou pomojkala ale potom strcila dudku s mleickom do pusy nech dalej spim. tak som jej urobila radost ale o 6 som uz bola zase hore, sak nemozem prespat cely svoj sviatok ze?
no ale tak ma zmohla ta ranna oslava ze som zase pred chvilkou zalomila a teraz vam pisem zo sna ze jaka osm uz sikovna a viem konikovat. a mamku som poslala zehlit, ale zase potom prideme 🙂
zelame vsetkym krasny dnik 🙂
dobre raneckooooo 🙂
mne sa zda, ze som bola tiez 4x v noci hore, ale ja si to nepamatam, nastastie 😉
ani tie atb - po trosicke striekackou, nech to skor oblizuje, tak to nejde? (inak poznam to, pri nurofene uz volim radsej cipok, kto bude ten sirup lovit po matkovej tvaricke. )
to je pomaly horsie ako davat tabletku macke.
jedine co mu chuti je sab simplex.
mne sa zda, ze som bola tiez 4x v noci hore, ale ja si to nepamatam, nastastie 😉
ani tie atb - po trosicke striekackou, nech to skor oblizuje, tak to nejde? (inak poznam to, pri nurofene uz volim radsej cipok, kto bude ten sirup lovit po matkovej tvaricke. )
to je pomaly horsie ako davat tabletku macke.
jedine co mu chuti je sab simplex.
3.ani3012..........28.5......Evička 5 mesiacov
20.majkas..........28.6......Tamarka 4 mesiace
21.mononoke....28.6.......Filip 4 mesiace
77.anavi...........28.7.......Adrián 3 mesiace
78.perla200.......28.7.....Simonka 3 mesiace
79.Cathuska.......28.7.....Nela 3 mesiace
Všetko najlepšie ! 😃 😃 😃 😃
20.majkas..........28.6......Tamarka 4 mesiace
21.mononoke....28.6.......Filip 4 mesiace
77.anavi...........28.7.......Adrián 3 mesiace
78.perla200.......28.7.....Simonka 3 mesiace
79.Cathuska.......28.7.....Nela 3 mesiace
Všetko najlepšie ! 😃 😃 😃 😃
http://tvnoviny.sk/spravy/zaujimavosti/na-vseti...
toto som našla na webe.Toto sem dávala simonito ?Píše sa tam za tei zubky
toto som našla na webe.Toto sem dávala simonito ?Píše sa tam za tei zubky
dozehlene 🙂
mamka zdravi, dakuje za Tamarku a aj my sa pripajame ku kolegovcom oslavencom 🙂
Tami sa uz mrvi tak asi to uz dlho nepotrva a ideme oslavovat dalej 🙂
dneska nam dojde posila, moja segra z BJ na prazdniny do nedele tak sa tesim ze nebudeme same. ked mi vyjde cas tak dojdem, zatial papa
mamka zdravi, dakuje za Tamarku a aj my sa pripajame ku kolegovcom oslavencom 🙂
Tami sa uz mrvi tak asi to uz dlho nepotrva a ideme oslavovat dalej 🙂
dneska nam dojde posila, moja segra z BJ na prazdniny do nedele tak sa tesim ze nebudeme same. ked mi vyjde cas tak dojdem, zatial papa
Začni písať odpoveď...

Odošli
Evka plakala hlavne preto,že ju držali. Ale plakala menej ako pri očkovaní a aj som si ju rýchlejšie ukľudnila.Len ešte nám zaschýnajú tie uška...
A Natálke sa nechcelo spinkať ? 🙂