Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku x-)
traky som v témach: podvádi mne?
ale tam už nechodím,lebo sú moc premudrované.Nebudem písať konkrétne takto nahlas nick,ale to že zistíte,že váš muž si vypisuje sms a emaily s cudzími ženami je len naša chyba,lebo to je súkromie a súkromie nadovšetko.Keby sme neboli zvedavé,tak nič nevieme(sladká nevedomosť)
A ďalšia vec je,že im upratujeme a varíme a staráme sa o deti.Ona nerobí nič a muž ju nepodvádza .A keby si myslela,že ju podvádza,tak sa ho opýta.
No a druhá téma je manželská poradňa.
A ta holka tam už nechodí čo mala pindy.
ale tam už nechodím,lebo sú moc premudrované.Nebudem písať konkrétne takto nahlas nick,ale to že zistíte,že váš muž si vypisuje sms a emaily s cudzími ženami je len naša chyba,lebo to je súkromie a súkromie nadovšetko.Keby sme neboli zvedavé,tak nič nevieme(sladká nevedomosť)
A ďalšia vec je,že im upratujeme a varíme a staráme sa o deti.Ona nerobí nič a muž ju nepodvádza .A keby si myslela,že ju podvádza,tak sa ho opýta.
No a druhá téma je manželská poradňa.
A ta holka tam už nechodí čo mala pindy.
http://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThread...
a tu máte tu stránku ak sa chcete pobaviť 😃 😃 😃
a tu máte tu stránku ak sa chcete pobaviť 😃 😃 😃
Dobré ránko! 😃 😃 😃 😃
Pondelok - 07 December 2009
sonya16............... 7.7..............Sebastián...má dnes 5 mesiačikov
Prajeme všetko naj naj najlepšie 😉
Meniny oslavuje: Ambróz
Meniny oslavuje v ČR: Ambrož a Benjamín
Kalendárium:
Medzinárodný deň civilného letectva
Vtip na dnes:
Niekto zaklope na dvere policajnej kancelárie.
- Kto je to?
Spoza dverí:
- Ja.
Policajt sa zamyslí:
- Ale veď ja som tu!
😃 😃 😃
Pondelok - 07 December 2009
sonya16............... 7.7..............Sebastián...má dnes 5 mesiačikov
Prajeme všetko naj naj najlepšie 😉
Meniny oslavuje: Ambróz
Meniny oslavuje v ČR: Ambrož a Benjamín
Kalendárium:
Medzinárodný deň civilného letectva
Vtip na dnes:
Niekto zaklope na dvere policajnej kancelárie.
- Kto je to?
Spoza dverí:
- Ja.
Policajt sa zamyslí:
- Ale veď ja som tu!
😃 😃 😃
No kuknem sem raz za rok a kukam ze tu niekto na nasu anku milovanu utoci?????? teda nie tu ,ale no teda, fuuuuuu ze tam nieco napisem, zeny pome na nich na malych konikoch 😃
Traky pridas sa? pristavim ponika pod okno , naskocis a ideme, sak mi im dame taketo veci nasej Ani pisat
Uz ? kokos zabila??? zas az tak brutalne som nechcela 🙂 ani som si nevsimla a takto sa to zvrhlo, hmm, zeny budete mi svedcit ze ja v tom nevinne?
Začni písať odpoveď...

Odošli
Ten malý mal vypleštené oči a ani neplakal a pritom mal chodidla celé spálené .
Vravel,že keď je to dieťa,tak je to strašné a je jedno akej farby pleti je.