Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Baby,krasny vikend vam vsetkym!! 🙂
Ahojte baby.. ak mozem, tiez by som sa k vam rada pridala.. Dva testiky mi potvrdili tehu, tak snad aj Dr. mi ho casom potvrdi.. 😉 Zatial mi mrska meska 5 dni a skor ako o dva tyzdne na gyndu ani neplanujem ist.. 😉
A priznaky.. no u mna zatial ziadne.. Tak uvidime co bude dalej.. 😉
Drzte sa a vsetkym vam prajem len same dobre spravicky ci uz z testikov, alebo od Dr.. Dufam, ze si tu celych 9 mesiacov budeme pisat svoje radosti a aj starosti.. 😉
@genialna vítam ťa v klube 😉
@silvia0201 aj ja ta vitam medzi nama🙂
@silvia0201 som sa pomylila 🙂
aj ja aj ja aj JAAA 🙂)
Vdaka baby.. 😉
@maruskass vííííííííííííítam aj teba v našom ringu 😀
dakujeeem 😀
Ahojte baby,takze je mi to velmi luto,ale ja sem nepatrim ☹ prisla mi dneska mrcha...Tak snad o mesiac ! Majte sa krasne,drzkajte sa a kraasne tehotenstvo vam prajem 🙂 Sem-tam nakuknem,ako sa vam dari 🙂 🙂
@lenkaks och mrzi ma to ... :/ ja asi najneskor do stvrtku tiez opustim tuto diskusiu, prenecham radsej miesto niekomu inemu... sice mrchu nemam ale mam taky silny pocit ze sa blizi :( a 26 DC - 10DPO som si robila test 10tkovy mamatest a ani naznak ducha ani nicoho :( takze asi tak ... prajem vsetkym vela zdravicka a nech sa dockate svojich krassnych mimi uzlickov 🙂
@lenkaks ... to mi je luto, drzim palce na dalsi cyklus
ja dnes po tyzdni krasne jasne kolajnicky, tak sa zda, ze HCG pekne stupa.... zajtra idem k dr., vo svrtok som trosku spinila, tak mam nasadeny Duphaston, asi az do 16tt a hrozi mi PN az do konca tehu, tak sa zajtra uvidi... :-/
@meatfly24 Ja som pri prvom tehotenstve stale citila,ze uz uz pride mrcha a mrcha stale nikde...A 26DC je zevraj skoro na test,najradsej pockat do vynechania menstruacie....Takze klidek pianko (sa mi to teraz lahko hovori 😀 ) a testni ked ti vynecha mrska....Drzim palce,informuj !! A ak nie,stretneme sa tu o mesiacc 🙂
@z.vrablova Gratulujem !! 🙂 No radsej nech to je bez PN,nech je vsetko v absolutnom poriadku a nech si mozes po vonku behat aj s krpcom,a po nakupoch (ved vianoce sa blizia 🙂 ) Vsetko dobre a krasne tehulkovanie 🙂

@lenkaks cooo? a robila si si to z ranneho mocu?