icon

Júnové bábätka 2018

nina88
26. sep 2017

Ahojte. Nenašla som skupinu jún 2018, tak som sa rozhodla ju založiť. Zatiaľ velmi potichúčky sa tesime. Mam dostat v piatok, no prvý pozitívny test som mala včera, pridávam fotku. Podľa kalkulačky nas bude viac 8.6.
Mam uz tri detičky, no napriek tomu sme bábätko velmi chceli a ,,pracovali na ňom,, vedome 3 mesiace ❤️

majkosofinka
21. nov 2017

kontrola za mnou, zatiaľ všetko v poriadku, srdiečko bije, máme dve ruky aj nohy a sme o 5 dní väčší, máme vyše 5cm, tak sa teším a máme prvé foto do albumu😍, juj tak mi bolo zle, že som netušila, ako tú kontrolu zvládnem, celý čas som suchotala so sacikom a prezuvala rohlík😀 a teraz mi je tak fajn, juj krásny to pohľad a následne pocit, už som oficiálne tehotná, mám na to preukaz 😉

lienkatrojbodkova
21. nov 2017

Ahojte, tak prvá poradňa za nami, všetko ok, len mám vysoké hodnoty na štítnu žľazu, tak musím na vyšetrenie. Ešte si naštudujem, čo znamenajú tie hodnoty, ale dúfam, že sa to bude dať upraviť. Bábo rastie, aj sme sa na veľkom USG nasmiali s dr., lebo sa mu nechcelo ukazovať, tak ma poslali na chodbu, nech sa poprechádzam, aby sa bábo inak otočilo 😀 potom už to bolo ok, pretŕčalo sa na fotku ako herec 😀 tak doteraz sme boli bez fotky, dnes sme dostali až tri 😀 Termín vychádza na 4.6. a zdá sa mi, že nevoľnosti ustupujúúúú jupiiii....dúfam, že som to teraz nezakríkla 😀 drže sa

majkosofinka
21. nov 2017

@lienkatrojbodkova odkedyyyy???? ja mám termín 12.6. a zle mi je teda statočne ☹

lienkatrojbodkova
21. nov 2017

@majkosofinka posledné 2-3 dni.....predlžujú sa mi intervaly medzi napínaním......vydrž, príde aj na teba ❤

vickyy82
21. nov 2017

Ahojte, zvazujete niektora trisomy test?

snehuuulienka
22. nov 2017

@majkosofinka aj moje bábätko je väčšie o 5 dni....podľa ms mám termín 20.6...ale poposuva sa to ešte☺,už vieš aj čo čakáte??

ruzicka111
22. nov 2017

Ahojte dievčatá ;) maminy . Ak mozem aj ja sa k Vám pridám ;) zajtra mám moju prvú poradňu a som v 11tt+0 , termín mi vychádza v polovici júna 🙂 tak dúfam že zajtra bude všetko ok 🙂

majkosofinka
22. nov 2017

@snehuuulienka ešte nie, to je ešte skoro, ale robila som si domáci test zo sódy a vyšlo mi dievčatko, tak som zvedavá 🙂

anielicek009
22. nov 2017

@lienkatrojbodkova jeeeej aj ja som sa narodila 4.6 :-*

ruzicka111
22. nov 2017

@majkosofinka 🙂 ako sa robi ten test? 🙂

majkosofinka
22. nov 2017

@ruzicka111 treba sa vycikať do pohárika, do druhého pohárika nasypať sódu bikarbónu zaliať močom, pokiaľ sa nič nedeje, tak by to malo byť dievčatko, pokiaľ bude šumiet, tak chlapec 🙂

snehuuulienka
22. nov 2017

@majkosofinka teraz som to skúsila.😊..najprv nič,a keď som s pohárom pohybala začalo to sumiet ☺

zuzana1917
22. nov 2017

Iden aj ja vyskúšať ten test 😂

zuzana1917
22. nov 2017

Tak pozerala som na nete ten test na Sk stránkach bolo dať sódu bikarbónu a to mi vyšlo dievča a nemeckých stránkach (žijem v Rakúsku) bolo písané prášok do pečiva a ten mi tak vyšumelnze som bola cela od mocu a prášku 😂😂😂 takze som pekne upratala wc a išla sa osprchovať 😂😂
Ja by som sa chcela dať prekvapiť ( môj muž to chce vedieť ) tak uvidíme ako sa dohodneme

alexandra1995
23. nov 2017

Ahojte mamičky 🙂 aj ja sa k Vám pridávam. Termín by sme mali mať tiež okolo stredu júna. Ja som bola na poslednej kontrole 9.11 a ďalšiu mám naplánovanú až na 14.12 joj neviem ako to vydržím. Nezdá sa Vám to neskoro? Kontrola po skoro mesiaci ? A to mi zistili z krvy rh- a priateľ rh+ 🤔

alexandra1995
23. nov 2017

@alexandra1995 Oprava - krvi ...

snehuuulienka
23. nov 2017

@alexandra1995 aj my máme takéto krvné skupiny

alexandra1995
23. nov 2017

@snehuuulienka áno ? A aj Vás nejako viac poinformoval Váš gynekológ ? Lebo mne len povedala, že budem viac sledovaná a to je všetko.

snehuuulienka
23. nov 2017

@alexandra1995 my čakáme 3. bábätko,asi je to už iné..ty asi čakáš prvé....myslím,že sa picha najskôr v 28 tt injekcia proti protilátkam.a áno budú to sledovať z krvi celé tehu

radulka88
23. nov 2017

@alexandra1995 ahoj aj my to tak mame ja som rh- a priatel + .pytala som sa lekarky a povedala ze sa nemusim nicoho bat takych dievcat je vela ...budu nas sledovat a po porode ked babatko bude mat priatelovu krvnu skupinu tak mi daju injekciu aby si telo nevytvorilo protilatky pred dalsim tehotenstvom ... tak sa neboj 😊

ruzicka111
23. nov 2017

@alexandra1995 aj ja som bola dnes a ďalšiu mám až o mesiac 21.12. 🙂 myslím že to nieje neskoro 🙂

ruzicka111
23. nov 2017

Maminy ešte ma napadlo, síce som bola dnes na kontrole ale zabudla som sa spýtať Dr. dokedy jesť KL..ešte ju užívate? A užívali ste ju od začiatku alebo ešte pred otehotnením?

pufinka007
23. nov 2017

Ahojte baby, nie som síce Júnovka, ale Júlovka už áno, som v 6tt+3 dni, bola som minulý týždeň vo štvrtok na utz a dr mi gratulovala že je všetko OK, babatko nevidí ale gestačný vak už áno a kontrolu mám 8.12... len sa u mňa vyskytujú rôzne čudné veci, ktoré ako prvorodička nie som schopná identifikovať a rada stresujem... mám taký svetlunko žltý výtok asi od začiatku, niekedy viac, niekedy menej, je to OK podľa vás? 😕No a akože bolia ma prsia a všetko okolo toho, už ko býva aj ťažko a občas sa premáham aby ma nenaplo, len ma trápia rôzne bolesti v podbrušku, raz menej, raz viac, niekedy pichanie, niekedy tlak a niekedy až kŕč ale nikdy nešpiním... mám z toho dosť obavy 😖

lenakiss
23. nov 2017

@pufinka007 výtok mám aj ja ...taly kremovy....to je na ochranu plodu vraj 🙂 a pichanie mám tiež ...to je normálne ..marernica sa rozťahuje...ja už čakám druhé 🙂 prsia ma bolia strašne...a napina ma nonstop už mesiac

alexandra1995
23. nov 2017

@pufinka007 ahoj 🙂 tak aj ja ti gratulujem. Bolesti v podbrušku sú v poriadku bábätko si robí viac miesta 🙂 ja som ich mala do 10tt. A výtok je tiež v poriadku kým nie je krvavý alebo nepáli a nezapacha 🙂 ten mám až do teraz ... Takže všetko je ok nestresuj sa 😇😊

pufinka007
23. nov 2017

@alexandra1995
@lenakiss
Ďakujem vám dievčatá za odpoveď, trošku ste ma upokojili 🙂 áno ten výtok niekedy ani nie som schopná jeho farbu identifikovať, nie je priesvitný ani biely, taký nejaký zafarbený... no nevadí, uvidíme do kontroly, ale tie nevoľnosti každým dňom rastú, tak sa upokojujem aj tým, že keby bolo niečo v neporiadku, tak nie sú čím ďalej tým horšie 😅 a mám sedavé zamestnanie tak tie bolesti sú niekedy väčšie niekedy menšie, ale povedzme si na rovinu, nie som žiadne tintítko a môže mi aj môj pupek tlačiť na maternicu tak viac všetko pobolieva 😀

majkosofinka
23. nov 2017

Baby mne je od tej utorkovej kontroly strašne zle, viac ako mi bolo, ja už neviem, čo robiť, decká už ani nevedia, že majú mamu, namiesto toho aby som sa starala ja o nich, tak sa slniečka moje starajú oni o mňa. Tak strašne si želám, aby mi už bolo dobre, ale neviem, neviem......🙏

lienkatrojbodkova
23. nov 2017

@majkosofinka joooj moja.....už som tak dúfala, že sa aj tebe uľaví....ale určite bude dobre, len vydrž ešte, nič iné nezostáva. Myslím na teba ❤

lienkatrojbodkova
23. nov 2017

@pufinka007 Vitaj 🙂 všetko čo píšeš, je normálne 🙂 ja tie bolesti mám stále a to už dnes mám ukončený 12tt...niekedy slabšie, niekedy silnejšie, je to taká ťahavá bolesť, podobá sa na predmrchové bolesti. Aj ten výtok je ok, ale to ti už baby písali 🙂

lienkatrojbodkova
23. nov 2017

Ozaj baby, nechcete sa pridať aj do skupiny júnovky? Niektoré sme tam, je to super, kopec vecí sa tam podozvedám.