icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

mala_dracica
10. feb 2017

@spitmausi dakujem, tie kase jednodruhove neochutene instantne mam odskusane aj ja - pohankovu, psenovu a ryzovu, ochucujem ovocim - zatial hruskou, jablkom, banánom a susenou slivkou a susenou marhulou, ktore necham trochu v tej vode povarit a potom prepasirujem. Potrebovala by som tipy na dobre zeleninove, resp maskove prikrmy. Niekde som citala, ze celkom dobre su DM...

kvikina087
10. feb 2017

Keď kupujem, tak kupujem rôzne značky... skôr pozeram na to zloženie na konkrétnej flaštičke... chutia mu všetky rovnako, asi viac ako moje domáce... :D Dávam aj hipp ( je dosť drahé ), ale kupujem aj hamanek a bebivita...

paloma76
14. feb 2017

@kvikinka087..maly je uzasny sikulko😊
@azurmanka...mala je krasna😘

Jeme aj domáce a ked cestujeme tak aj kupovane, ale to mu velmi nechuti😝.
Na prechádzku chodíme denne asi tak 1,5-2 hod. Bud doobedu , alebo poobede.Tiez ho obliekam podobne, ale nepoti sa. Ked boli velke mrazy, boli sme doma. Ani ja neznášam zimu! 😁😔😁, ale uz hadam strasne mrazy nebudu, aj ked prave my byvame na severe😜😜
Uz kričí na mna mama , mamama😄😄😄, asi tyzden a robi strasne grimasy, ideme sa z neho pocikat😄😄😄😄 a ked papá- povie ham 😄😄😄😄😄
Tap tap tapusky opakuje dookola, pyta sa daj -daj tak ze zoviera dlaň.😄
Ale kyvat nevie, ani lozit, len sa stavia na nohy. Najradšej by chodil☺️
Uz asi mesiac spavame len 2x denne. 😌😌😌😌Od 11-13.00 a od 16.30 do 17-tej. Spal by aj dlhsie ale budím ho, aby vedel vecer zaspať a tak zaspi pekne medzi 19.30 -20.30h. Noci su rôzne.
Trosku sa to zlepšilo, ale este sa budeme minimalne raz-dva x.
Kúpe sa rad od narodenia a hlavne s tatinom lebo sa šialia.😄😄😜😜😜😄😄😄😄
Očkovanie ...ziadne zmeny.

Dnes sme boli v poradni. O tyzden ma 8 mesiacov a ma 9725g.
Zjedla by som ho najradsej😄😄😄😄. Posielame včerajšie foto, ked sme sa chystali kupkat😘😘😘😘

uglybetty1234
14. feb 2017

Ahojte, tak ja tiez robim aj doma prikrmy, ale aj kupujem. Doma varim pre maleho aj na tri dni. Obcas mu tam nieco prihodim, aby nejedol tri dni to iste. Nejaky cous-cous, ryzu, rozmrveny rohlik. ALe je to vyborny jedak. Znacky ak kupujem tak hocijake, podla nalady a aj ceny. Ked kupujem mlieko v DM, tak vzdy vezmem aj nejake flasky. Osvedcili sa mi hlavne ak niekam ideme, je to vzdy po ruke.

paloma76
15. feb 2017

Kupujete mlieko , aj ked dojcite? Ja som mu este ine mliečkom ako moje nedala. Mam dat? Dik

mala_dracica
15. feb 2017

@paloma76 ja dojcim a mlieko nekupujem, nevidim dovod. Naco by mu bolo umele ked ma materske? Jedine ze by si mu chcela do jedla ale my zatial riesime bezmliecne - aj kase. Ak si este nedavala ( ja nie ale chystam sa) pomaly zacnes davat jogurt....
A zda sa, ze mojmu gurmanovi zohrievane jedlo zdaleka tak nechuti ako ked je cerstve. Par krat som mu davala dva dni to iste, prvy den pekne papal a druhy den nic moc😉
Vozite uz drobcov v sportovych kocikoch? Taky Rastik sa uz asi do hlbokeho nezmesti ze? A myslim ze aj ostatne deticky su skor vacsie. My este hlboky ale je tam uz riadne natvany tak uvazujem, ze uz prehodime...

paloma76
15. feb 2017

Ahoj, ved za to mi to bolo cudne ze naco by som kupovala😉.
Kase davam, ale riešim vodou. Aj my sa chystame ochutnať jogurt☺️.
No my sme uz v športovom asi druhy mesiac. Je to ovela pohodlnejšie a aj mi tam lepsie spinka.
Posielam foto s dcérou ( 20 ročný rozdiel !!!!! 😃😃😃😃😃😃😃😃)

77laura
15. feb 2017

@paloma76
Tak tu ma ktosi prekonal, my mame 18,5 rocny rozdiel medzi dcerami. 🙂

paloma76
15. feb 2017

😉😀😀😀

kniha24
15. feb 2017

@mala_dracica ja este kojim,aj plne prikrmovana je uz malá,jogurty uz papa dlhooo,chutia,jej velmi.
My sme hlboky kocik vyuzili parkrat,od oktobra mame uz sportovy,je priestrannejsi ako hlboky a,da sa dat aj do leziacej polohy.

kniha24
15. feb 2017

@paloma76
Zlati ste,ako surodenci 🙂

paloma76
15. feb 2017

Dik @kniha24😀😀😀

julia34
16. feb 2017

Ahojte. Nasa mala papa kasicky Hami a chutia jej mala bez prichute a merunkovu a viac jej chutia ta bez prichute papa uz aj biely jogurt, kojim a mliecko nedokupujem... ked tapame tak aj ona nieco take napodobnuje ako tapanie 🙂 Pouzivame este vanicku, ale uz to asi zmenime len som si myslela, ze v zime jej je vo vanicke teplejsie..Vase deticky sa posadia same alebo ich davate pretoze mne lekarka povedala , ze sa ma posadit sama..?? Ale inac sedi sama a ak sa ma coho zachytit tak sa posadi sama ale inac nie...A ma 2 spodne zubky ;)

katykat
16. feb 2017

@julia34 ahoj. My sa tiež kojíme,papáme kase Hipp, biele jogurty a už sme mali aj pribinacek, ovocie, zeleninku, mäsko..... všetko....A keď vidí nás jesť, tak musí mať všetko aj on.....No a nás malý sa posadí sám aj z chrbatika aj zo štyroch, ale to bude tým, že už dlho stvornozkuje....No a my sme mali tiež dlho vanicku a dnes sme nahodili športovu časť, lebo už chcel stále iba sedieť a pozerať a vanička sa dá iba trosku zdvihnúť....Tak som zvedavá ako sa mu tam bude páčiť.

julia34
16. feb 2017

@katykat Aj nasa ked nas vidi jest tak tiez by chcela a tiez papa masko,zeleniku, vyzivy... Davali ste aj ryzu? Tak nasa male este nerackuje.Ked ju dame na brusko tak sa posuva dozadu a dopredu iba ked jej dam ruku k nozickam nechce sa jej :( Aj ja som uz dnes vymenila za sportovu cast 🙂

katykat
16. feb 2017

@julia34 už sme boli vonku, tak celkom sa mu páčilo, pekne pospinkal. Náš už v 5. mesiaci plazil, a od šiesteho stvornozkuje jak pán...A teraz už sa aj stavia ku všetkému... No a dávam aj ryžu, minule som robila kurča s ryžou pre nás, no a samozrejme keď videl, tak chcel.....No a zjedol celý kopček ryže aj mäsa dosť. Teraz posledný týždeň má nejaký väčší apetít....Aj dva banány zje, alebo veľký pribinacek a ešte pýta. Vy koľko zjete? Tiež tak?

katykat
16. feb 2017

@julia34 a z toho si nič nerob, dievčatká sú pohodlnejšie, mne prvá dcéra stvornozkovala iba chvíľu v 11 mesiacoch a hneď sa potom pustila chodiť, dovtedy len sedela a aj to iba keď som ju ja posadila.....Aspoň nemusis za ňou stále chodiť ako ja....Za tým našim žihadlom....

julia34
16. feb 2017

@katykat AJ nasej chuti papat tiez by asi popala kolko by som jej davala 🙂 jogurt som vcera prvy krat jej dala, ale nie hned cely aby nebolo vela naraz, ale chutil jej a zjedla by aj cely 🙂 vyzivku taku 200ml a v nej 4-5 piskotiek tak staci jej to 🙂 no a ja som prave pocula, ze chlapci su lenivejsi a sa neskor ucia, ale to asi nezalezi ci chlapcek alebo dievcatko, ale kazde babatko je ine .... ryzu som este nedavala , ale chcem skusit 🙂

katykat
17. feb 2017

@julia34 však práve... každé je iné....😊... jedinečné....A spinkate koľkokrát?

julia34
17. feb 2017

@katykattak , tak 🙂 spinkame kedy ako, ale vacsinou 2x za den doobeda a poobede,ale iba kratko tak hodinku..a vy?

katykat
17. feb 2017

@julia34 My ešte 3x- ráno a ku večeru tak pol až trištvrte hodinky a cez obed väčšinou chodíme vonku, tak tam pospí aj dve hodiny, niekedy aj dlhšie.... vacsinou kým sa vozí, tak spí... 🙂

julia34
18. feb 2017

@katykat Ku vecerku o kolkej? A potom kedy idete spinkat?

kniha24
18. feb 2017

Aj my spavame 3x,od 9-11 potom okolo 12-13,a potom od 16-18 a na nocny chodi medzi 19-20. Vsetko zavisi od toho ako dlho spi,vsetko sa potom posuva a upravuje a niekedy stacia aj dva spanky 🙂

katykat
18. feb 2017

@julia34 okolo 17. spinká ešte tak pol hodky, niekedy hodinku a medzi 20:00 - 21:00 zaspinka už....

katykat
18. feb 2017

@kniha24 No aj my to máme podobne...

julia34
18. feb 2017

@katykat aha tak nasa neviem ci by este spinkala raz pred vecerom, pretoze sa nam stalo niekedy ze zaspala ked sme autom sli a potom vecer uz bol problem zaspat..a my na nocny spanok ideme o 19:00 ... a v noci sa kolko krat budite?

paloma76
19. feb 2017

...my sa budeme okolo 1.50h. a potom okolo 5-tej. Vstavame okolo 7.30h. To je taky štandard. Ale stane sa aj ze sa zobudí 3-4x , alebo prespi celu noc😉. Ale to malo kedy.
A mame novinku😄😄😄😄- ked rúčkou zoviera päsť, tak vykrikuje DAJ, DAJ ... strasne je zlaty😄😄😄😄

paloma76
20. feb 2017

Ahojte, mame vonku dalsi zubok- 😳očný a dalsie 3 vidno (2 horné a dalsi očný )😀😀😀

julia34
20. feb 2017

Potrebovala by som poradiť pretože už neviem čo skúsiť malička vôbec nechce piť čajík ani vodičku skúšala som už všetko možné ( flašky, poharik) z lyžičky sa tak možno 2x napije a potom už pľuje menila som aj príchute čajov a nič :( ????
...
@paloma76 takže koľko mate zúbkov 3 a ďalšie 3 idú???

paloma76
20. feb 2017

@julia34...tak lyžickuj, ona si zvykne. Ja striedam cajiky- Sunarek Bio ( sáčkovy) a Sunarek - granulovany- na dobru noc ( ten mu chuti viac)

😄 ano mame 2 spodné , dnes vykukol tretí- očný . A tie dalsie 3-.davam tomu par dni a su von😉