icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

bystricanka
autor
8. feb 2010

klbko....takže zistené. Môžme tam prísť kedykoľvek cez týžden, ale vraj najlepšie je doobeda medzi 9-11h, lebo vtedy majú najviac programov. 🙂 No len mne to zajtra nevyhovuje, lebo niekde musím doobeda odskočiť, tak to asi necháme na stredu, dobre? Na presnom čase sa ešte zajtra dohodneme 🙂

martulanr
8. feb 2010

ahojte

bola som sama s malym autom a super cesty su dobre akurat pred Billou otras lad
Radkovi urobila 3 ročnu prehliadku predpisala Calciovy sirup a od kaslu Tried tak hadam mu to prejde rychle 😀

klba
8. feb 2010

caute baby, uz som bola doobeda z maleho na nervy 🙄 , nasiel krabicu od drevenej skladacky vlacika a darmo som mu vlacik poskladala, on videl na krabici a chcel ten, boli velke jedy, place, asi pol hodku sa nevedel ukludnit. 😔

dnes som si porobila co bolo treba, malemu som oblecenie za pat tasiek vytriedila, sebe fotoalbumy, pradlo som poprala, skrinu s naradim som upratala, fotky oskenovala, konecne kvety poliala 😅 , este ma caka zabalit jeden balik a potom mam snad veget. 😝

domy, neboj kilecka pojdu dolu, nemusis to prehanat s dietovanim, sem tam si treba aj dopriat. 😉
ja si idem tu skolku len omrknut ked je ta moznost, mam na vyber z dvoch skolok co su tu na okoli, casom do niektorej drobca dam, na zapis este nejdeme, dohodli sme sa s jurim ze ked bude druhe babo simi zostane so mnou doma zhruba ten prvy rok, zbytocne by sme platili skolku ked budem na materskej ale aspon budem vediet ako to tam vyzera. 😉

henka, gratulujem k stvornozkovaniu, maximko musi byt mileny 😵

bys, segra ma volno len 2 x do tyzdna, aj to nikdy neviem kedy, mobil musi mat vypnuty, v robote je od 9-21 h, tak mozme pokecat len v nedelu ked ma volno, juri si uz zvykol na dlhe telefonaty 😀 a to sme potom volali spolu este raz. 😅
ten cas okolo 9-11 h mi uplne vyhovuje, aj streda teda zatial plati, dufam ze mi do toho nic nepride, keby nieco dam ti vediet, ale zatial sme dohodnute, ved cislo na teba mam, keby daco cinknem, som zvedava ako to tam vyzera. 🙂
martula ahoj, tak si cestu super zvladla a ako sa mate? 🙂

any23
8. feb 2010

ahojte kocky🙂tak my konecne doma v nr😅vooobec sa nam z chalupy nechcelo ale co uz treba do roboty eurase zarabat😝bol to fajn vikend,v sobotu sme boli plesat tak sme sa super zabavili-aj sme si trochu potancovali ale len trosku-dako som nevladala😝babu sa asi pacilo ako kapela hrala bo sa hmyrilo a kopkalo ostosest🙂vydrzala som do 2hej potom ma unava zmohla tak sme sli domkov spat😔a vcera som bola cely den ako sipkova ruzenka-len som polihovala a driemala ale bola som od vsetkych prac ako varenie alebo upratovanie oslobodena-mato ma zastupil tak som si super oddychla...henka gratulujem k stvornozkovaniu-maly musi byt podareny havko🙂martul radkovi rychle uzdravenie a nech to lukasko nechyti od neho😉

any23
8. feb 2010

jaaaj alex bol vcera podareny-hrali sa s kamoskou sandrou u nas na chalupe a rozpraval jej ze maminka ma v brusku babatko ale ze este tam musi byt aby narastlo a ze potom ked uz bude velke tak mu praskne taka bublina a mamina pojde do nemocnice a doktor povie ze vidi hlavicku a babo bude narodene😀😀😀to jej vykladal s uplnou vaznostou a ona s vyvalenymi ocami pocuvala a ja som myslela ze sa od smiechu zadusim😀tusim moc pozera ordinaciu😝

helenkasabinka
8. feb 2010

dOMINIKA dnes ideme,ja ti zavolam predtym 😉

helenkasabinka
8. feb 2010

Dominika a ozaj,dnes si idem kupit listky na ten koncert 😵 😵 😵

helenkasabinka
8. feb 2010

martulka si sikulka,ked si uz aj autom bola 😉

helenkasabinka
8. feb 2010

jaj tak by som od rana spala,az oci mam tazke 😒

sasulec
8. feb 2010

Ahojte,ja som marod,preto som dnes ani neni na nete..len svagor so segrou tu boli a zapal net tak,ze vam napisem 😅
Chym, Domy dakujem,ze na mna myslite,aj za povzbudive slovka,tak sme museli zrusit aj dnesne kardio,aj zajtrajsi maskarny 🙄
naviac nam zomrel stryko,takze by sa to ani nehodilo aby sme sa sli bavit,kedze na pohreb ist nemozem tak nepojdeme ani na ples.. 🙄takze asi tak ☹ ☹ ☹
som prececkovana,som jak tovaren na c vytamin tolko som toho pouzivala ale az dnes som zacala pit Coldrex takze snad mi zabere a zajtra budem fit..
idem sa natiahnut,lebo ani nevidim,co ma oci palia,tak pekny dnik prajeme papa 😅

helenkasabinka
8. feb 2010

sasul uprimnu sustrast vam prajem 😔 a skore uzdravenie 😉

klba
8. feb 2010

sasul co to citam? ☹ to ma mrzi ze ti plany choroba prekazila, vylieckaj sa a uprimnu sustrast. 😔

any tak ste sa super zabavili, ved ste dost dlho potiahli, 😉 to je super ze mate tu chatu a mozte tam ist na vikend oddychovat.
a alex musi byt podareny, ako to s tebou pekne preziva, musi ta to aj tesit ze je z babatka nadseny. 😵

sasulec
8. feb 2010

heli klbka dakujem,bol to prastryko ale nedavno sme sa stretli a pripadal mi na svoj vek taky zdravy a spokojny,zomrel tak ako dedko,jeho brat, zaspal a viac sa nezobudil.. 😨
uvidime len co babka,bojim sa ze sa z toho tak lahko nedostrane, zomrel jej prednedavnom brat,pred troma rokmi dedko a teraz dedkov brat ktory za nou chodieval,bol jej velkou oporou po dedkovej smrti 🙄
ach jaj idem zavolat otcovi ako sa citi,bol z toho dost mimo.. 🤐

beruska113
8. feb 2010

jaj sasul,
tak taketo trapenie mate. Este aj choroba. Tak sa skoro vyliec.

Heli,
tak koncertovat budes? Aj muz ide?

Any,
tak to muselo byt zlate, ked Alex takto vysvetloval. Moje 4rocne krstna to nevedelo pochopit, ze mam v bruchu babo, on ma odtlacal, ze nech na nom nelezim. A potom mi raz povedal, ze kolko deti som to zjedla, ked mam take velke brucho. Alebo raz ze Nadka, ja neverim, ze tam mas babo, ty si tam schovavas potravu. Zlaty bol.

Marti,
tak uz jazdis jak drak? Som vedela, ze dlho nevydrzis.

Jaj baby dnes som bola na laserove odstranovanie zilek na tvari, ze raz pip, dva pip, tri a horuca rana do tvare a to som mala este potrete kremom na umrtvenie. A o 6 tyzdnov repete. Ale sak co nespravime pre krasu.

seve_ranka
8. feb 2010

Sasu, je mi to luto, moja... a to som ti dnes chcela pisat, ci s nami nepojdete do maxu. Rychlo sa vylieckaj a daj doporiadku, nech mozeme zasa nieco podniknut 🙂
ahojte, babule 😉

sasulec
8. feb 2010

berus,severka,dakujem za podporu,veru bijim sa aby sa to znova malej nvratilo mam nadchu ako hrom a vobec sa to nezlepsuje..mala beha a dava mi zabrat,segra ju chcela dnes vziat ,ale bojim sa aby povonku este nebehala,najhorsie je ze sa do stredy musim uzdravit a ist do tej roboty papiere podpiat,ale nevidim to ruzovo a uz sa to raz odkladalo a zas bude asi musiet je mi hrozneeee,wuaaaa neznasam nadchu... 😠 😠 😠

sasulec
8. feb 2010

idem sa natiahnut znova pred tv kuk panelak a daky film ak nezalomim este pred,nevladzem mat ani oke otvorene,stipuuu au au.. ☹
dnes som si uz dva krat poobede schrupla jak babo..raz s malou a raz ked babi dosla,tak si vzala malu a bavkali sa a ja som odpocivala..
asi si dam tampony do nosnych dierok ma to vazne nebavi uz takto,akonahle som v polohe sediacej tece mi z nosa jak s kohutika 😠 😠 😠
pekny vecer vsetkym.. 😉

blazka24
8. feb 2010

sasul tak rýchle vyzdravenie prajem.........

heni tak gratuľujem k štvornožkovaniu 😉 ste šikovníčkovia........

klby a ty si nepochopila že tvoj syn nechce ten poskladaný vláčik ale ten čo je na obrázku? 😕

beru serieš tigra - ked si tuneky bola u nás čo si nemzaklopala - som doma jak ťuťo a potom pečiem v kuchyni a vidím že ostrihaná beruška si s taštičkou vykračuje a mm nesie malého drobca na rukách 😀

any to vieš ťažko vysvetlíš že nemáš inteligentné dieťaťko 😀

martinka1704
8. feb 2010

ahojte lasocky 😵 😵 😵 konecne som vas prisla kuk 🙂 zanedbavam vasja viem,nalozte mi kolko vladzete,ale akosi nestiham si sadnut za kona 😝 max. na 5min za FB pokukat co ma kto nove a padam od PC.Martinko je uz 2-hy tyzden chory,dnes mu zistili zapal priedusiek,takze parada.Minuly tyzden som bola s nim u dokiny len so soplom a od stredy sa mu pridal,este aj kasel,ze som to cez vikend nemohla pocuvat a sla som s nim k dokine.Parada 2 tyzdne v skolke a 2-hy tyzden marodi.Esteze som tento mesiac doma,tak uvidim,ci bude moct naskocit na buduci tyzden do skolky.
Inak dnes sa mi podarilo vybvit prestup na skolku,co mam pod nosom,tak od septembra bude chodit tam 🙂

martul - ja som ta dnes tusim aj s Radkom videla,u dokiny si sla podchodom,my na aute,ale v rychlosti som nevedela kam zradit tvar,a citam,ze aj Radko je chorucky 😒 Prajem mu rychle uzdravenie 🙂

sasul - aj tebe rychle uzdravenie a Sasku nech to zdaleka obchadza 🙂 a uprimnu sustrast ☹

babenky necitala som vsetko len tuto stranu som preletela,ale pokusim sa polepsit a castejsie medzi vas zavitat 🙂

domyyy
8. feb 2010

ahojte....ja som dnes bola s majul 😵 😉 tak mám srdce na mieste 🙂 stretli sme aj severanku 😉

sasul....moje zlaté, že ste choručké 😔 ja by som ti vzala malú von ale keďže nechceš aby šla von tak nič 😒 a úprimnú sústrasť moja 😔 😔 😔 😔 ☹ skoré uzdravenie cicka....

martinka....že sa aj ukážeš 😀 pekné od teba 😉 😀 🙂 zajtra mám bicie ale keďže je Martinko chorý tak tam nebudem oxidovať 😒 skoré uzdravenie aj Vám, len nech pekne Martinko nastúpi do škôlky a choroby nech ho len obchádzajú 🙂 a ty už máš robotu? 😅

heli...ďakujem 🙂

martinka1704
8. feb 2010

domy- ahojky 🙂 hej mam slubenu od 1.3.,ale na 100% to bude az ked nastupim 😀 a co je s majul?vykukala som ju aj na FB ale nikdy som ju nezastihla 😒 rada by som ta zajtra privitala,ale Matko je upistany,tak to by sme dobry dojem neurobili,ale ak bude na buduci utorok fit,mohla by si prist,potesila by som sa 😵

any23
8. feb 2010

pekny vecer🙂u nas sa uz davno spinka,dnes bol alexik zlatucky,ma u mna 1ku s *😵tatino nam isiel na 18tu do roboty tak sme si spravili svoj programik-hrali sme sa,okupali,navecerali a o 8mej sa uz buvalo😎ja som sa bola osprchovat a pomaly sa chystam aj ja do hajan...sasulka je mi to luto co sa stalo-uprimnu sustrast😔rychlo sa vyliec...matka martinkovi tiez skore uzdravenie😉my sme si tiez presli takym obdobim ze dva tyzdne v skolke,potom choroba😝a tiez vybavujeme novu skolku pre krpca-kedze od aprila budeme byvat na chrenovej tak to budem mat daleko sem,do jula vydrzime-ale po prazdninach bude chodit do skolky za humnami...riaditelka slubila ze ho zoberu...uvidime ako bude zvladat ale hadam si zvykne...

martinka1704
8. feb 2010

any - jej stahujete sa? 😕 🙂 a co sa tyka chorob,viac-menej som bola na to pripravena,len dufam,ze sa z toho rychlo dostaneme 🙂

domyyy
8. feb 2010

matka...majul je bez netu 😒 inak je všetko ok 😉 a jasné, prídem budúci tt hádam 🙂 ak budete zdraví 🙂 😵

any...cicka aj Hanka Majkina bude chodiť od septembra do škôlky za Humnami 🙂 ja tam mám kúsok školu takže sa budeme všetky stretávať 😀 už sa teším 😉 😵 a teda bol dnes Alexík zlatý? 😵 treba mu kúpiť Dinosaura 😅 😀

bystricanka
autor
9. feb 2010

dobré ránko 😵

tak my sme už hore.Ja už ako vždy ospršená a už mi perie práčka. Toto je jedna z výhod toho, že vstávame skoro ráno 🙂

idem si vás prečítať 😉

bystricanka
autor
9. feb 2010

sasi...uprimnú sustrasť ☹

sasi...a skoré uzdravenie.

any....no tak malý bude tuším aj dr.ked bude veľký 😀 A to má zo svojej hlavičky,alebo ste mu to vy takto opatrne vysvetlili? 😀

berus...tak od teba čo najdalej, ked ti chutia deti 😀

maťka...no tak malinký je ešte stale chorý? Tohto sa aj ja obávam, ked pôjde do školky. Ale musia si deti aj týmto prejsť. 😒

bystricanka
autor
9. feb 2010

klba...dobre teda. Zajtra to zatial platí. Ja pôjdem asi na buse, lebo má snežiť a bojím sa na aute. 😅 Na čase sa ešte dohodneme 🙂

martinka1704
9. feb 2010

pekne ranko 🙂 dala som si zavazok,ze vas nebudem tak straaaaaaaaaaaaaaaasne zanedbavat a vzdy aspom 1x za den nakuknem,ved tolko casu si najdem 😀 😀 😉 noc u nas hrozna,Matko sa asi 4-5x prebral na kasel,takze v hlave mi duni jak slak 😝 cez obed hadam hodim s nim slofika.Pojdem upratat a mam straaaaaaaaaaaasnu kopu zehlenia 😝 😝 😝

bys- ahojky. 🙂 No Martinka ta choroba nie a nie pustit 😝 Ale verim,ze budeme mat zas nadlho pokoj 😉 Tak idete omrknut skolku?Matusko ma nastupit uz teraz od 1.4.,vsak? 😕

domy- jasne dam vediet ako sme na tom,aby sme aj teba nenakazili 😉 🙂 a vdaka za info o Majul 😵

bystricanka
autor
9. feb 2010

maťka...áno ide teraz od 1.4.
a hádam už bude klud s tými chorobami. Ved onedlho bude jar a už bude podstatne menej chorob. 🙂

martinka1704
9. feb 2010

bys - v to dufam,ze si to teraz odkrutime 🙂 Tak Vam budem drzat palce,aby sa Matuskovi pacilo 😵

no idem sa pustit do varenia a zehlenia 😝 🙂 zatial prajem pekny den 😵