Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Ahojte baby, aj ja som po sto rokoch nakukla, odkedy sa maly narodil, nemam vobec cas. Ale uz prichadza treti mesiac tak je to pomalicky lepsie a chcela by som uz konecne vyjst s nim aj von. 🙂 Esteze pisete o tych centrach, lebo ja tiez nic nepoznam. Byvam na zobore, co je opacny koniec sidliska-kde sa deju vsetky zaujimave veci 🙂) ale pojdeme sa pozriet do tych materskych centier.Len sa chcem spytat, ci tam mozem zobrat aj take male babatko, alebo je to pre starsie deticky. 🙂
@adena13 ahoj a kde na zobore byvas? ja pred hrnciarovcami.
@adelein tak ten sme vam pred hodinkou kontrolovali pri kocikovani 😉
@martuska75 🙂 vyzerá to tam strašne 😒
dadulajda ahoj.Zrejme nebývame od seba ďaleko.My bývame v tých vojenských bytovkách a v Hrnčiarovciach sme už boli omrknúť to jedinké detské ihrisko,čo tu máme.. 🙂
Ahojte, chcem sa spýtať, či neviete kam zmizol detský kútik z Centro Nr, radi sme sa tam chodievali hrávať a odrazu tam nie je. A neviem či iba dočasne, alebo trvalo. Ďakujem za info
@indiankaindi čože? a odkedy tam nie je? minuly týžden tam bol.
@beruska113 tento týždeň zmizol, v pondelok alebo v utorok myslím. Neviem presne, dcéra je chorá a manžel bol v centre niečo vybavovať a prišiel s tým, že kútik nie je. A to som sa na neho tešila, že teraz keď bude zlé počasie, môžme tam zabehnúť :(
@indiankaindi no teda vynovit by ho mohli, lebo už bol fakt v dost zlom stave, ale určite pomohol aj tržbe N centra, tak hadam si to uvedomia a urobia nejaky krajší.
a do mlynov nechodite,aj tam su detske kutiky tusim
@beruska113 aj ja v to dúfam. Popravde som im už chcela písať, že či ho neplánujú troška aspoň vyčistiť, lebo bol fakt hrozný, ale tak asi ma niekto predbehol. No snáď ho spojazdnia.
@karinka2105 chodievame aj tam, ale menej, Centro máme bližšie, tam vybehneme aj pešo 🙂
inak fakt, ten v Mlynoch je dobrý, vynovený, ale v N Centre to bolo bližšie, tak tam hádam dačo dajú, lebo iba jedno to v predu je dosť málo na tak veľké centrum 😖
@indiankaindi no ja som sa v tom v N centre vždy utešovala, že je očkovaný na rotavirusy aj dva typy žltačky 🙂
@danuska111 ako je vynovený? tam boli len guličky a tie kvadriky penove či ake.
je to zväčšené, priestor hračkami rozdelený pre menšie a väčšie deti, sú tam nové hračky, viac tých kociek aj iných druhov a je tam taký stolík, myslým, že orientovaný na 4 strany s takými prevliekacími "srandami" typu ikea, drôtenné cesty a prevliekaš korálky
@beruska113 no ja som sa tiež zamýšľala nad tým, že či to aj niekedy umývajú. 😒 Tak snáď tam na nás vybalia nejaký super kútik. 😅 A ten v mlynoch je super, bezpečnejší, čistejší a väčší a je tam viac hračiek. Je super, ale ako hovorím, je od nás ďaleko, musíme tam autom a teraz, keď si treba brať kartičku na parkovanie, sú tam zápchy ako svet, hlavne cez víkend. Minule sme v tom parkovisku trčali 20 minút, kým sme vyšli von 🙄
@danuska111
@indiankaindi jej, super, tak to tam musime niekedy skočit. Ja musim ist všade autom, tak mne je to v podstate jedno. Ale k N centru som to mala bližšie. A parkovanie v Mlynoch mi tiež ide na nervy, ale čo už.
@adelein tuším pekne pokračujete so stavbou. Babatko už príde na svet v novom? Aj my sme sa tak sťahovali.
strasna doba,to uz co je,ze detske kutiky.a co tak vybehnut niekam von na cerstvy vzduch?sa ani nedivim,ze ked su decka vacsie tak sa potuluju len po obchodoch a sedia za pc.jasne,ze ked je zle pocasie tazko sa decka zabavaju,nikho neodsudzujem ale musite uznat,ze tato doba je strasna,celkovo des.
ahojte, chcem sa opytat, nechodil alebo nechodi niekto k zenskemu lekarovi do Pro care v Nitre? ako to funguje? objednavaju vzdy na cas a potom aj tak beru, alebo si tam treba pockat? 😕
@beruska113 ak som dobre citala, ty tam chodis k Truskovi. Je dobry? premyslam nad nim 😕
ahojte
chcem sa spytat dievcat, ktore sa venuju tvoreniu, kde v NR je nejaky dobry obchod , kde by mohli mat koralky Rokail a Miyuki a pomocku ku koralkovaniu a tiez dobru galanteriu na vyber stuziek, dakujem
@beruska113 takže som to zistila, starý kútik zrušili, pretože nevyhovoval normám (čo sa nečudujem) a nový kútik majú otvoriť niekedy vo februári 2012, pretože bude väčší a atypický, takže čakajú ešte na dodanie niektorých komponentov. Takže super 🙂
@mitka2007 ja s dcérou von chodím, ale keď vonku prší a je zima, nebudem ako prírodná žienka kašlať na to, že mi dieťa dostane zápal plúc, radšej s ňou pôjdem niekam do obchodného centra, aby sa pohrala s deťmi, kde ju mám pod dozorom a nie niekde behala pri 10 °C po vonku. Je to o prioritách, ja som radšej, ak je moje dieťa zdravé. A do toho obchodného centra ideme pešo, v škôlke sú vonku takže na vzduchu je. A staršie deti? Čo je zlé na tom, že sa potulujú po obchodných centrách? Majú byť radšej niekde vonku a fajčiť za kotolňou? Ja neviem, podľa to vidíš trošku zo zlého uhla... 😒
@indiankaindi mhm,myslis zo zdraveho uhlu 😉 ,ty teda urcite nie si prirodna zienka 😠 .
@indiankaindi a nauc sa citat,a zamysli sa nad tym,ze co som vlastne napisala.
@mitka2007 doba je žial strašná, hlavne ked v nedelu ludia nejdu niekam von, alebo sa nestretnu na navštevach, ale jedine kulturne vyžitie (ak sa to tak da nazvat(maju v prechadzkach po centrach, kde stretnu polovicu znamych za jeden den. Ja do nich s detmi nakupovat nechodim. Ked je pekne počasie som s detmi v kutiku nebola nikdy, ale ak je škaredo, ako @indiankaindi píše, tak tam občas zajdem. V NR je na tolko deti minimum detských centier ako MC Klokanček, kde sa možu zahrat viacere deti.Takže ja kutiky využívam preto, aby sa tam Luki naučil hrat s viacerými detmi a bol pripravený viac na školku. To len na vysvetlenie, že kutiky su určite aj na niečo dobre. Ale každý má svoj názor. A ak v MC nie je žiadny program ako divadielko..., nevidim žiiadny rzdiel medzi MC a kutikom v obchodáku. Jedine to, že tam su okolo obchody.
@beruska113 dakujem za pochopenie 🙂 ,ved o tu dobu ide,ze kam to vsetko smeruje ☹
@zuziq ahoj. V Pro care je to tak, že možech chodit normálne k lekárovi, objedná ta na den a čas, ale nemusi to byt presne, trochu som vždy čakala, max tak hodinu. Myslim, že si možeš zaplatit baliček služiek ako VIP klient a vtedy by si mala ist presne. Ale o to som sa nikdy nezaujimala. Stačilo mi, že čakam nie pol dna a sono ma Truska hned oproti jeho ordinácii. Je tam recepcia na zahlasenie, nemusiš kontrolovat rad... Truska je podla mna dobrý, aj sestrička milá. Po novom ak nie si objednaná, tak sa platí 6,60E za vyšetrenie, ale ja som bola 4krát kvoli 1 problemu a peniaze zobrali len raz, sestrička mi povedala, že by som skrachovala, nech neplatim. Mne to tam vyhovuje. A inak si Ta pamatam z TB a Tvoja švagrina chodila s mojou sestrou do školy. blahoželam k babatku.
@mitka2007 ale "musiš" aj Ty uznat, že na niečo su tie kutiky dobre.
ahojte baby. možem sa k vám pridat? bývam v NR krátko - pristahovala som sa sem a nemám tu moc známych - teda takých, čo majú malé deti. My máme ročného drobca a chcela by som sa stretávat s maminkami, čo majú rovnako velké deti - aby sa drobci spolu zahrali. Tak ak sa chcete stretávat či už v meste, v parku, u vás či u nás, budem rada. kludne napíšte IP 😉

@martuska75 hej prerábame starší RD, momentálne je bez strechy, budeme robiť obytné podkrovie, už sme sa chceli sťahovať koncom októbra, ale ide to strašne pomaly. tam už veru pozemky nie sú, jeden je na konci ulice, ale aj ten je už predaný. Tá lokalita sa mi hneď zapáčila, na prvý pohľad.