Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@indiankaindi dobre moja,tak sa nezabudnite pekne s dcerkou obliect a sup ho do obchodnych centier budovat imunitku.papa 🙂
@mitka2007 vidíš? to je presne to, o čom som hovorila. Si ironická a hysterická len preto, že som ti oponovala. Napísala som ti, už dvakrát, že do detských kútikov chodíme len keď je zlé počasie... ale je to jedno. Moja dcéra ako jediná ešte nebola v škôlke chorá...tak asi na to idem lepšie ako ty 😉 takže moja, šup šup sa obliecť a keď bude liať ako z krhly, tak chytro von s drobcom, aby si budoval imunitku s antibiotikami 😅 lepšie?
@beruska113 no aky je ten svet maly 😀 Dakujem za info. A ked hovoris ze sono ma oproti ordinacii tak v ordinacii nema vobec sono? cize ta vysetruje len "rucne" a ked chce robit sono idete oproti? dobre tomu rozumiem? 😕
@zuziq v ordinacii nema sono a sono oproti robi iný doktor, resp. momentálne dvaja doktori a potom sa so sonom vrátiš k doktorovi a on to pozrie, či je všetko OK.
@zuziq ale určite tu najdeš aj temu o gynekologovi v NR a je ich isto viac aj so sonom v ordinácii, napr Ravinger tuším má.
@beruska113 dakujem za info. ja chodim ku gilanovi ale pocas tehu som chodila do mediferi v Ba a tam mi robili sono pri kazdej navsteve, dokonca aj 3d ked sme chceli.. tak som myslela ze to tak funguje vsade 😀 ale podla toho co citam, tak sa sono asi nerobi pri kazdej navsteve 😕 uvidim teda, ci ostanem u gilana alebo pojdem do procare...
@zuziq nie je zač. no NR veru nie je BA. Ani obyčajne sono mi nerobili vždy a 3Dal4Dlen ked si zaplatiš, to som bola v Hlohovci. Tam je super doktor Breštanský, ale podla mna ma dost pacientiek.
Ak by mal niekto záujem v OC Max budú kurzy pre mamičky od 12.11.
@martuska75 ahoj, áno chceli by sme sťahovať čo najskôr ako to pôjde, tak dúfam že sa to podarí 🙂
@teodorka my sme zatial v podnajme na chrenovej. lokalita sa mi velmi paci, chceli sme tu kupit 4 izb byt, ale tie ceny su tu vyssie - takze uvazujeme, ze kupime pozemok a dame si postavit montovany dom. 1 pozemok mame aj vyhliadnuty - tak zvazujeme co a ako ...mimo NR ist nechceme. vy o akych lokalitach uvazujete?
a za podnajom kolko platite? lebo co kukam tak 😕 fuuu ine ceny ...no ani my nechceme ist moc mimo mesta ale mozno tak 5-6 km ak by to mal byt dom tak obetujem ...inac kukam byty vsade okrem Klokociny zatial ...ta sa mi najmenej paci a nechceme panel ale tehlu
no takto nejako sa pohybuju ceny veru a aj vyssie ...no uvidime co poriesime ...a kde sa chodit v Nitre prechadzat ? je tam park alebo nejake pekne miesta?
ahojte baby, som tu už veeeľmi dlho nebola, akosi sa sem neviem dostať. Mám malú prosbičku, neviem, či to sa sem môže dávať, tak ak nie, upozornite ma prosím
http://vianocny.datart.sk/miroslava-juhasova-si..., prosím klikni mi na tento link a následne 2 x na ozxdobu. ďakujem
každý deň na tento link
@karinka2105 ja tam s malym chodim a boli by sme radi keby mame novych kamaratov 🙂
Ahojte! Mate niektora skusenosti s cvicenim v Nitre? Maly ma 3 mesiace a ja mam opat problemy s chrbticou tak som sa rozhodla zacat cvicit. Teraz byvam na klokocine a chcela som do haly chodit ale tam mi napisali ze momentalne nemaju otvoreny ten kurz ktory som chcela. Mate nejake skusenosti?
Ahoj Nitranky, mám otázku.. ja som Nitranka len v sobotu od ôsmej do jednej 😀
Ako sa dostanem od Filozofickej fakulty vedľa Mlynov do centra?? Ďakujem
@limoncino tak to asi myslis namestie pri divadle? alebo co konkretne potrebujes? lebo centrum je aj pri Mlynoch, teda podla mna ta krizovatka pri Mlynoch je asi najcentrovatejsie centrum Nitry, no a potom ked ides stale rovno, teda FF UKF k Mlynom stale rovno, potom prejdes cez krizovatku a dalej rovno , az sa budu rozdvojovat 2 ulice, jedna z nich je pesia zona, ta napravo, ked ides od Mlynov, to zbadas, nebudu tam jazdit auta, no a ked prejdes tou pesou zonou az na koniec, tak tam je velke namestie a DAB - Divadlo Andreja Bagara.
@limoncino len tak mimo lebo vysvetlenie tu uz je ty chodis externe na ukf?
@zuzana76 myslím nejakú pešiu zónu, ale nejako som nepochopila Tvoj opis, ja poznám len cestu zo stanice do školy 😅 😅 😅
@jajuska1411 áno, externe na FF UKF
@limoncino no a pri skole par metrov mas mlyny to je centrum aj tesco je oproti s trznicou to je centrum nitry 😀 ale ine som chcela ...chcela by som ist do skoly od septembra tiez externe a profaci od vas chcu len to co vam povedia za tych par hodin alebo ako je to? ☹

@mitka2007 Ja čítať viem a myslím, že som reagovala na tvoj príspevok normálne. Ale zjavne ti je to proti srsti, tak prechádzaš do útoku a urážok. Ja som ťa neurazila, iba tvoj názor považujem za tak trochu divný. Ak ty chodíš s dieťaťom von aj v mínus 10 a za dažďa, tak ok, je to tvoje dieťa. Či je to zdravý názor, o tom by sme mohli polemizovať, ja ho za zdravý nepovažujem, ale je to len môj názor. S dcérou som vonku možno viac ako ty so svojimi deťmi, ale nebudem sa s ňou plahočiť po vonku, keď na to nie je čas. A so staršími deťmi...hm, to je fakt super zdravý a perfektný názor, aby sa násťročné deti radšej flákali po vonku ako po obchodných centrách... mne tam nevadia a tebe by tiež nemali, zjavne tam nechodíš 😝