icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

klba
9. feb 2010

caute baby 🙂
vcera sme prisli neskoro z nakupov, kym sme sa vybalili a maleho opatrili bolo osem hodin, maleho som uspala a zalomila som s nim, lebo sa ku mne tulil a rano o siedmej som uz jurimu koselu zehlila, on bol schopny ist v takej neozehlenej, este sa jedoval ze ho zdrzujem. 🙄
Nakoniec sme kupili bledo ruzovu, k tej jedinej bola kravata, vyber kosiel mali celkom slusny ale tie kravaty sa k tym farbam vobec nehodili. 😠

bys, ok, dohodneme sa dnes na 100 % a prides aj na kavu? 😉

matka ahojky 😵

no bezim, mam dnes povinnosti, papa. 🙂

henka76
9. feb 2010

dobré ránko 🙂

napapaní,už sa hráme 🙂 maximko s hračkami a ja s hrncami 😀

sasul-úprimnú sústrast 😔 a skoré uzdravenie ti prajeme 🙂

matka-aj matkovi,nech sa rýchlo vyzdravie a može do škôlky medzi deti 😉

any23
9. feb 2010

pekne ranko🙂tuto noc som strasne zle spala,len som sa prehadzovala😝tak teraz som jak macalka ale snad kafe to aspon trochu napravi😅matka...veru stahujeme...uz teraz sa mi o tom sniva😝sestra /ta co byva na horke/ je nestastna bo aj nasi odchadzaju-z muraniho,ti kupili dom v jelenci,tiez v marci sa stahuju tak ma hlavu v smutku ze nikoho nebude mat nablizku...trdlo,ale vsak ma auto,my tiez,nasi detto tak ked jej bude smutno moze dobehnut...a neboj,matko iste bude odolny voci chorobam😉teraz ste si to zlizli a budete mat pokoj😉bys...praveze sme mu nic take nehovorili-neviem odkial to ma-asi z telky,sem-tam somnou kuka ordinaciu...ja som mu len vysvetlila ze mam v brusku babatko a v lete ked bude teplucko sa nam narodi...nic sa nepytal-vsak naco ked uz vsetko vie😝ale zaujimalo by ma aku ma teoriu na to ako sa to babo do bruska dostalo😀😝len nemam odvahu sa ho opytat-ktovie co by mi zapotil😝domyyy...super tak sa tam niekedy stretneme🙂moje krpate,snad si rychlo zvykne na novu skolku-zatial sa tesi na novych kamaratov uvidime co bude ked tam po lete nastupi...to uz bude velky predskolak😅

beruska113
9. feb 2010

Dobre ranko,
to sa tu dnes uz popisalo.
Martinka,
syncekovi skore uzdravenie. Aj moj krstny byval stale chory zo skolky. Ale na jar uz hadam bude lepsie.

Any,
tak v rodien mate stahovanie narodov?

Blazka,
som sa skoro zabila na lade pred vysim barakom. Som nechcela otravovat, azby si muzicka mala doma, ale bola som tam len zaniest maleho, uspala som a isla som do mesta a potom sme ho len vyzdvihli. Svokra na nom spachala texasky masaker s jedlom, spinavy bol jak prasa, ale uplne, az v oboci mal vyzivu, oblecenie som hned doma do vanishu namocila, no hruza. Dnes som v Nitre, ale vraj je vonku zimno. Som u mojej mamy, auto tam chlapi opravuju, tak sa vtierkneme s Lukim.

Sasul,
neskusila si Paralen hot drink? Mne to strasne pomaha a je to mnam mnam cajik.

martinka1704
9. feb 2010

any - neboj Alexik si zvykne na skolku 😉 On teda nevyzera,zeby mal s tym neaky problem 🙂 A kupili ste byt? 😕 a sestra si tiez zvykne,a mozno casom sa prestahuju blizsie k vam 😀 😉

klbi - ahoj 🙂 ty si rozlietana - ako vzdy 😀 😀 😀 😉

no podarilo sa mi objednat sa na sono prsnikov na kontrolu 😅 do zehlenia som sa nepustila,radsej som sla utierat prach 😎 ale pojdem na to,lebo pracka sa uz zase vrti 😝 😝

any23
9. feb 2010

berus no veru stahovanie narodov😝no vsak zmena sa nam ziada-treba zmenit stereotyp😀matka byt sme nekupovali-to je matov rodicovsky,s bratom sa dohodli,ten chce zacat stavat dom s frajerkou /podla indicii to uz onedlho nebude len frajerka-zda sa ze sa chysta svadba🙂/ pozemok maju,zatial budu u jej rodicov-maju v hrnciarovciach velky dom-cele poschodie budu mat pre seba...s nim sa pekne vyrovname-takto sme si to vymysleli...

any23
9. feb 2010

bodaj by si mala s alexom pravdu...bojim sa ze to bude nanho vela-zmena prostredia,male babatko a do toho este ina skolka 😕ale dufam ze bude dobre😅budeme sa snazit venovat sa mu naplno,aby nemal pocit ze je o nieco ochudobneny-to by som nedopustila...viem ze to bude narocne-ale nech😅

martinka1704
9. feb 2010

any - tak ste to super vymysleli 😉 neboj,na babatko je Alexik pomalinky pripraveny a v skolke sa mu paci,tak ja si myslim,ze nebudes mat s nim problem 🙂 😉

berus - vdaka 🙂 no uz len tesit sa na jar 😀 ale ved teraz je take hnusne obdobie pre vsetkych,kde sa otocim tam sama choroba 😝

sasul - ako radi berus,mne tiez zabera jedine Paralen hot drink 😉

ludia robim,vsetko preto,len aby som nezhlila 😝 😝 😝 😝

sasulec
9. feb 2010

Ahojte tak dnes som doobeda uz aj varila,spenatik mala pozerala vcielku Maju,som sa na nej smiala lebo ked skoncila rozpravka dala sa plakat 😉
uz sa citim trosku lepsie,len malu chytilo nieco, neviem ci unavou,alebo ju to zas chyta,mrnkala,ani obedik si nedala a sla hajat..
uvidim co bude poobede..
zajtra mame ist do tej roboty,tak vaham velmi ci to neodvolam,ale nestihnem termin ziadosti o vypracovanie danoveho a mam tam este darcek od firmy k Vianociam,tak by som mala ist..
Dakujem babulky, za vsetky slovka utechy aj sustrasti,zial aj o tom je zivot,zvlastne je ze sme v poslednej dobe mali na seba stastie,teda vzdy ked sme boli v Tn tak sme sa stretli a nepripadal mi chory, ze by sa mal chudak pobrat 😨 😔
mal vraj lieky na srdce a vysadil ich ked prisiel z nemocnice,tam v nemocnici mal vysledky dobre,udajne vraj nevzal lieky vecer a do rana.. 🤐 mozno to tak citil,teda ja na nieco take verim.. 😔
idem si uvarit kafe,lebo s toho caju mi je uz na blee 😝

beruska113
9. feb 2010

Sasul,
fiha, to kde robis? Ze darcek k Vianociam? Dobréééé. Nemaju volne miesto? 🙂

Joj, aj na Sasuliatko to uz lezie. Tfuj tfuj tfuj, nech ju to obide.

sasulec
9. feb 2010

moja,ved ona to mala 1. a ja som to od nej chytila..heh 😉
a veru uz mi aj volali,ze ci to maju zjest a vypit,to bude isto dake sampano a sladkosti..a dake firemne drobnosti 😅

klba
9. feb 2010

ahojte uz mam konecne finito. 😝
bola tu mami, tak ma zdrzala, zakecali sme sa, nejaka som bola roztrzita ked som ju odprevadzala a nevedela som najst nozik ktorym som cibulu krajala, snad hodinu som ho hladala s nervami po celom byte, reku ked ho najde maly tak infarkt dostanem, mame totiz dva rovnake a ja som som furt len okolo jedneho chodila ani varit som kvoli tomu nezacala, lebo som sa bala aby si maly neublizil. 😖
Nakoniec mi volal Juri, tak som sa postazovala a on tapuch si ho pozical, skoro ma vystrelo, ale bola som rada ze sa nic nestalo, ja si totiz na odkladanie nozikov davam velky pozor a ja som bola v tom ze som ho polozila niekde kde maly dociahne a ze len mami odprevadim pri dvere a nozik odpracem a ja krava som ho hned automaticky aj umyla, utrela a odpratala, juj este teraz mam nervy ked si spomeniem na tie stresy. 🙄

Dnes som varila hraskovu polievku, cestoviny s takou korenenou omackou a k tomu jablcny kolac. 😵
No idem vegetit trosku a kavu popit. 😉

domyyy
9. feb 2010

ahojte ja som dnes v divadle bola 😀 a potom v Cupolle či ako sa to píše 😅 dnes mám bicie tak sa teším 😉 😵

heli....dnes ideš na tance? 🙂 ak hej tak si uži, a čo ten lístok na 5Ocenta?? 😵

sasulec
9. feb 2010

https://www.modrykonik.sk/bazar/show_entry.php?...
BABY ZAMILOVALA SOM SA,OPAT!!! 😉

sasulec
9. feb 2010

skoda,ze su take malunkave a capacky,inak by som ich brala.. 😕
mala si dnes pisala s mojou sestrou na chate na FB naucila sa aj velke male pismeno,aj odosielat s enterm aj odhlasit sa..heh 😉
asi jej zalozim vlastny profil 😉

henka76
9. feb 2010

domyyy-tebe je ako fajn 🙂

matka-ako?už si žehlila?

domyyy
9. feb 2010

sasul...sprav aj ty malej meno na FB 😀 aj Helkina Sabínka má 😀 😵 a šikovná je Saška 😉 🙂

heni....veru je mi super 😵 a ako vy?? 🙂

mariynka
9. feb 2010

ahojte kocky 🙂

mariynka
9. feb 2010

sasi, pekne botasocky 🙂 😵

sasulec
9. feb 2010

heh Domy zatial nie,mozno ak bude silno napredovat tak jej urobim,ale potom to znamena ze budem mat velke ,,Acko,, na koniku..lebo ak sa poda na mna,tak si ja uz tak lahko nekliknem.. 😉
Mariy kupuuuj..ved treba urobit pomaly vybavicku ked tak krasne napredujete 😉

helenkasabinka
9. feb 2010

kocky ja som happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 😀

mariynka
9. feb 2010

heli a preco?prezrad 🙂 🙂 inak aj ja, uz 4dni 😀 😉 😵 😵 😵 😵 😵 😵

helenkasabinka
9. feb 2010

mari lebo na 99% idem na koncert 50cent-a a dnes som uz aj vstupenky kupila 😀

a tebe veris,ze si stastna,mas byt preco mojka 😵 😵 😵 😵 😵

mariynka
9. feb 2010

heli,tak supeeer 🙂

bystricanka
autor
9. feb 2010

ahojte

henka...nevravel ti muž, že ma videl v Baumaxe? 🙂

klba...takže zajtra mi ide bus 9:13h. Takže okolo 9.30 by som tam mala byť. Stretneme sa pred škôlkou alebo dnu...ak náhodou bude zima.Môže byť? A kávička? Neviem, neviem...ešte budem musieť utekať za švagrinkou, tak neviem ako postíham všetko.

helenkasabinka
9. feb 2010

mari strasne sa tesim,ide moj brat,Michal,ja a jeden kamos 😉

bystricanka
autor
9. feb 2010

a kde to idete, helka?Do BA? 😨

helenkasabinka
9. feb 2010

bystri nie do BA,ale do Košíc až 😉

bystricanka
autor
9. feb 2010

fúha...tak to riadna dialka. Tak to tam aj spať niekde budete, že?

sasulec
9. feb 2010

Heli pekny vylet si urobte,pokukajte Kosice a chceme fotooo 50 centaka 😝