Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ahojte 🙂 tak som doma 🙂
heli...teším sa, že tam ideš 😵 wáááá 😵 😀
sasul tam nejdeme na vylet ale na otocku 😉
mari mala pojde so mnou,dam si klokanku alebo manducu,dam ju do toho a odkoncertuje to so mnou 😉 😀 😀 😀 😀 ale nie,bude s nou moja svagrina 😉
dominika dakujem 😵
heli tak držím palce pri koncerte a malej dávaš aj niečo do ušiek či nie?
no idem sa pochváliť čo som dnes vyviedla:
robila som krpcovi príkrm a bavila sa s mm /čo bola chyba/, šlahla som omylom do príkrmu dve lyžičky olivového oleja a ako sme po príkrme pili mliečko zrazu krpec očervenel a len šplechot - no ten olej asi ním len preletel
mm sa ma s hrôzou v očiach pýtal čo som varila ja - šak nič ved som spala do jednej a jeho odpoveď? CHVALABOHU
blazka do usiek? 😕
blazi....jemine 😔 ešteže to hneď z drobca vyletelo 🤐 inak by ste ani nevedeli a mohlo by byť aj horšie 😖 ešteže tak jeho telíčko zareagovalo 🙂
Blazka,stava sa klud 😉
dobrú 😉 😵
pekne ranko 🙂 vcera som sa uz nezastavila,lebo poobede nam priniesli 2-je dvere,ktore sme s Ivanom montovali 😝 Takze este do obyvacky a konecne mame dvere vsade 😵 😵 😵 😵 Este som stihla,aj banku vybavit a aj u kadernicky sa stavit 😵
heni - nie nepozehlila,ale dnes sa do toho pustim 😀 😝
blazka - nastastie sa nic vazne nestalo 😉
sasul - ako,uz sa citis lepsie? 😕
heli - tak budete trsat-trsat-trsat 😀 😀 😉 ale musi to byt zazitok 🙂
mari - no co uz je stanoveny aj datum? 😉
pekne ranko🙂matka tak dnes sa k tomu zehleniu hadam aj dostanes😀ale nie-ja to poznam-radsej spravim vela inych veci akoby som mala zehlit-to az ked je to uz akutne😝helenka tak si potom ten koncert uziiiii😵😉
ahojte,
konečne sa vám hlásim. zas sme boli bez netu, ako tmobil ma riadne sere, odišiel nám modem zase, šak čo, veď fungoval necelé dva mesiace 🙄 , tak sme ho šli v nedeľu reklamovať do mlynov, lebo chlapík na info linke nám povedal, že môžeme aj tu, no a môžeme aj podpísať, resp. si predĺžiť zmluvu a dajú nám nový modem. tak som sa tešila. prídeme tam, ako ochota 0 bodov, keby som ja tak jednala s ľuďmi v robote, dávno som na ÚP. takže tam sme modem reklamovať nemohli, zase do trnavy, lebo tam sme ho kupovali, ako jedna spoločnosť a nenormálne veci robia, len si klientelu odradia, tak že, ok, kašleme na modem starý, chceme nový a predĺžiť si zmluvu, lenže ďalší háčik, síce môžeme, ale 7 mesiacov do konca viazanosti musíme za net platiť 40 evri a potom, akciovú cenu 19,90, ako vytočil ma ten chlapík druhýkrát, som mala sekery v očách. tak sme nič nepredĺžili, marek bol v pondelok v trnave a povedali mu, že keď nám končí už zachvíľku viazanosť, neni pre nich rentabilné nám dať nový modem, ktorý stojí 200 eur, tak nám ukončia zmluvu 😠 , totál ma to vytočilo, lebo keď som ja chcela ukončiť zmluu v nedeľu, tak to nešlo. tak sme si boli včera vybaviť nový net 🙂
idem, marko stále vrieska, ach
Jajka,
my sme mali T mobile v Nitre a tu nam nesiel, tak som ich obvolavala... a figa. Tak som im napisala reklamaciu ze dovidenia a zrusili sme net o rok skor, ale take vybavovacky, ze T mobile nikdy viac. A teraz mame dedinsky a fasa rychlost, fachci a je aj lacnejsi a neobmedzene.
A panko je uz hore. Utekam.
Ahojte tak sme uz nachystane a cakame na segru veze na do roboty,som uz aj trosku zvedava na vsetkych.. 😉
Matka ano lepsie,nastastie ma to pomaly ale isto prechadza,ale este si dam preventivne aj dnes hot drink 😉
sak chuti dobre a citim ,ze este to nieje ono ,to prave orechove 😉
Matka dakujem za opytanie.. 🙂
jajka moja na teba sa to vsetko dajako lepi a ako Marculik baculik je mu uz aspon lepsie,uz nehoruckuje? 😕
klbka s Bys asi skolkuju tak pekne dopoludnie vam vsetkym,zatial papa 😉
ahojte 🙂
my sme mali zlú noc,malý každú chvilku plačkal a mrvil sa,zobudil sa so soplíkom ☹ teraz spinká 😵
bys-hovoril mi 😉 že si bola asi na kávičke 😵
jajka-tak problémy s netom 😒 nám menili včera mágio box,už máme tretí 😀
heli-a kedy sa to koná?
ahojte ja som uz naladena na hudobnu notu koncertu 😀 od rana mi tu hraju pesnicky od 50cent 😀 mala tu tancuje a spievam si pritom-zaciatok dna mam super 😉 😉 😉
tuto pesnicku zboznujem 😵 😵
henka to je 2.marca o 20:00hod.v Košiciach 😉
budem mat krasne narodeniny 😵 😵 😵 ja tohto spevaka zboznujem uz nejake 4 roky a konecne mozem ist na jeho koncert 😵 on mal pred 2 rokmi koncert v Bratislave ale vtedy som nemohla ist,lebo som uz bola tehotna so Sabínkou a teraz si to uz nenecham ujst 😀 😀 😀
ja upratujem a pojdem dovarit obed 😉 a dat este prat musim 😉
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30815713&...
to su vstupenky na 50cent-a,baby ja sa strasne moc tesiiiim 😵 😵 😵 😵
ahojte
tak my sme už domka. Boli sme tú škôlku s klbou omrknúť. Páčila sa nám 😵 A hlavne šimonkovi...on bol všade a ničoho sa nebál 😀 Dokonca boli aj plače, ked mal ísť domov...no svetový bol 😵 😵
a matúš? Uplne opačný...ešte zo začiatku pohodička...dokonca okukoval kúpelnu, ale akonáhle tam prišla známa učitelka a priblížila sa k nemu so zvýšeným vychovávateľským hlasom, tak už bol hotový a plakal až do tesca. 😅
Nuž ale do škôlky ísť musí a nič sa nedá robiť 🙂
Učitelka, ktorú bude mat matúško je úplne úžasná.Detičkám pomohla na wc....no zlatunká bola 😵
henka...tak soplík máte? ☹ Vyliečte sa rýchlo, aby ste von mohli ísť 😉 A áno...bola som na kávičke, čajíku 😵
bystri tak sa vam pacila skolka? to je super teda a Matusko si urcite rychlo zvykne 🙂
ja som tam už bola zo 5 krát, lebo tam chodil aj švagrinin syn, ale bola som aj tak zvedavá jak to tam funguje. Aj ked veľa sme sa nedozvedeli 😒
ahojte, tak drobec uspaty a mozem vykecavat. 😀
v tej skolke kde sme boli s bystri bolo super, ako pisala bystri Simonko sa hned zabyval 😅 , len neviem ci ho to nadsenie neprejde do troch rokov ked bude mat nastup. 😅
My sme potom behli omrknut aj skolku na Parovciach, ale omnoho viac sa mi pozdavala ta na Piaristickej, ale Simonkovi to bolo uplne jedno, 😝 ten sa hned aj s detmi skamaratil, zase sa s nimi pri ucitelke uvelebil a pocuval a ked sme odchadzali vsetci mu kyvali, no milene to bolo. 😵
bys, dufam ze si Matusko zvykne, velmi vam drzim palce, tie prve tyzdne to bude zaberak.
ja este skusim kuk na nete, co na stranke o skolkach pisu, aj dalsie fotky omrknem, nech vidim co sme nevideli ale u mna cislo jeden je piaristicka, aj tie ucitelky boli vsetky mile.
bys a nevies ako to je ci davaju deti do tried podla veku? lebo na parovciach maju 6 tried a su tam spolu deti rozneho veku.
A skoda ze sme nevideli dvor, ale paci sa mi ze drobci chodia do mesta a na rozne vychadzky, na parovciach su vacsinou len na dvore, aj teraz mali prechadzku ale boli vonku snad len necelu pol hodinku ani to nie a vraj do mesta moc nechodia, skor robia akcie v skolke.
klba...dvor majú pekný...majú tam šmýkalku, pieskovisko...a je tam vždy kopa detí zo všetkých tried. 🙂
a o tom, že ako tam dávajú detičky(podla veku) ti pozistujem a napíšem 🙂
takže nakoniec ho dáš tam? Aj som si myslela
klbka a ty si na to co bola s malym omrknut skolky? ty ho kedy chces do skolky dat? 😕
bys, super tak zisti aj to podla veku, ale to len pre zaujimavost. 😉
no ja som uz rozhodnuta ze ho dam tam, viac sa mi pozdavala ked som porovnala tie dve spomenute. 😉
heli, je cely tyzden den otvorenych dveri vo vsetkych skolkach, tak ked je moznost tak som bola kuk, co ked na to bud. rok zabudnem, takto mam aspon predstavu ako to tam funguje a vyzera, aj som sa na par veci co ma zaujimalo popytala, lebo predtym som mala z toho gulas 😅 .
Simiho dam do skolky bud. rok v septembri, mozno neskor, zalezi ci sa podari druhe mimi, ale na buduci rok vo februari pojdem na zapis. 😉
a bys vies co sa mi pacilo? ze su tam integrovane deticky ktore maju zdravotne problemy a zaclenuju sa medzi ostatne deticky, podla mna je to super, deti maju potom k sebe lepsi pristup uz od malicka. 😉
klbka aha,ja ze si sa rozhodla,ze hadam teraz v septembri pojde do skolky 😉 ja tiez dam malu az buduci rok v septembri 😉 😵
heli, ved my este plienkujeme 😅 , aj papanie stracame po ceste do pusy aj ked trafime 😉
ale maly by snad aj isiel uz teraz, myslim ze nebude mat problem a okrem toho v nasom dome su styria drobci rovnakeho veku, simi je najstarsi a najmladsi je len o styri mesiace mladsi od nasho, takze tam budu mat hned kamaratov, moja suseda tam robi vychovavatelku a da tam aj vnuka, je o mesiac mladsi od nasho. 😉
klbka aj my este plienkujeme a nemame sa kam ponahlat 😉 aj tak v zime to nie je vraj moc dobre odnaucat od plienky.na jar to bude lepsie a v lete ani nehovorim 😉
a to mas super ze tam ma maly takych rovesnikov 😵

ja som si ani nevsimla, ze uz mame II. 😀 😀 😉
heli, a kde bude mrnousek? 😅 😉