Košičanky na začiatku tehotenstva II.
Ahojte baby, rada by som nadviazala na tému košičanky na začiatku tehotenstva, do ktorej som chodivala, ked som bola tehu s Miškou. Dúfam, že sa nájdu mamičky, budúce mamičky z košíc s ktorými by sme si mohli vymienat skúsenosti ohladne doktorov, zariadení, vyšetrení ale aj o priebehu tehu, radostiach a starostiach. pridáte sa?
Ahoj velmi rada sa pridam.v piatok som bola na krv,v utorok idem zas,termin mam v oktobri.
Kocky dnes som bola na krv-hcg 2056,idem zas v piatok.zatial som tabulkovo v norme
Ahojte dievčata, rada sa k Vám pridám, čakáme dvojičky 🙂 teším a bojím sa zároveň, ale verím, že všetko bude v poriadku 🙂 Chodím ku Krausovi do vstupného areálu a k Dosedlovi na ultrazvuk, 10.03. mame I. trim. skrining.
🙂
Ahojte dievčata,ja sa tiež pridávam k tehu včera mi to potvrdili 😀
Kde ste všetky zmizli??
ahojte babenky, takže rozbehneme diskusiu? je náš už viacej teším sa. takže u nás je to tak, že ja mám stále nevolnosti. najhoršie je ten pocit plnosti brucha aj žalúdka a nafukovanie. teraz sa celkom teším, kúpila som si angelsounds na odposluch srdiečka. v utorok idem na usg do myslavy ten prvotrimestrálny. aj krvné testy mi tam budú robiť. a v marci idem na glukozovy test, je to skoro ale mala som zvýšený cukor tak pre istou. a vy ako sa máte?
@helena35
@sonkaj
@polynka9
@mmattulik1
@polynka9
@polynka9
@kiwi82 Drzim prsty na testoch, urcite bude vsetko OK 🙂 ...tie nevolnosti su fakt neprijemne, ale sme bojovnicky a vydrzime to, no nie ? 😉 Mne je zase zle od obeda do vecera, v noci nemozem spat aj do druhej rana, sladke vobec nejem, skor vynimocne a mozem len maso, alebo chlieb s pastekou a mlieko. Teraz som taka napata, a pijem caj s medovky, ale neviem ci mozem, nasla som rozne diskusie, co ty na to ? Nemas skusenost ?
Ja mam zase poradnu 28.2. a I. trim. skrining 10.3., dufam, a verim, ze bude vsetko OK.....vcera som mala mensiu nevolnost so srdieckom, to mam od 15-rokov, a vraj sa nemam len rozculovat, mat pohyb a jest ovocie .....
Tiez by som chcela odposluch srdiecka, ale neviem, ako to bude pri dvojickach, ci to budem vediet rozlisit, ci nameriam obidve, aby som sa nemylila .... tooolko je toho co chcem povedat, vediet, zistit 🙂 Som na PN od vseobecnej, ale viac menej mam rizikove tehotenstvo tak asi dam PN od dokyho na gynde ....
a taaaaaaak ... 🙂
ahojte dievčatá, tak mne teraz chutí čierny čaj a tiež neviem či možem ale fakt taký slabučký a citron do toho a cukor. ináč pijem z lekárne tehotenský čaj a zázvorový s citronom.
@sonkaj možeš mať zle vypočítaný termín možno si otehotnela neskoršie. určite to bude ok.
@helena35 jak fajne,že už si v takom tt, budeš to mať prvá za sebou🙂 a pozerám, že to bude tvoje 5. bábo? ci panečky ako to zvládaš? ja mám kolo tej mojej potvorky čo robiť, našťastie mi teraz mamka pomáha, ked mám tie nevolnosti.
@polynka9 moja, teraz pozerám, že čakáte dvojičky,jeeeeeeeeej dvojitá radosť 🙂 ja som mala na úplne prvom usg tiež dve dutinky ale potom na dalšom usg už bola len jedna so srdiečkom. ja mám zasa panickú poruchu, beriem antidepresíva, takže každý máme niečo. len nech sú tie naše pokladíky zdravučké.
Ahojte aj ja sa pridávam. Som Košičanka v 8 týždni, termín mám začiatkom októbra. 🙂 Tehu zatiaľ bez problémov, nevoľnosti trvali asi len 2 týždne a momentálne prešli. Tak dúfam, že to takto aj vydrží naďalej.

Ahoj,ja som kosice okolie a termin mam 2.6.2014