Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😃
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😃

•
14. apr 2009evus tu kvalitu to neviem veru, my sme predtym mali aj Ukrajiny prasky ariel persil a boli uplne rovnake ako tu u nas ziadny rozdiel. Az na tu cenu 🙂. My mame rakusko dost daleko, teda my v strede to mame daleko vsade 🙂
0
Ahojte kočky, tak som sa sem konečne po týždni dostala. My máme nový režim. Malý vstáva o šiestej, poobede sme minimálne tri hodiny na prechádzke, ale zato zaspáva o pol siedmej. Len ja už večer ledva žijem. Ale sviatky boli celkom v pohode.
A hlavne zuzke gratulujem k Danielkový, je nádherný. Nech je zdravučký, pekne rastie a poslúcha maminu.
A hlavne zuzke gratulujem k Danielkový, je nádherný. Nech je zdravučký, pekne rastie a poslúcha maminu.
ahojky...ja som spala velmi biedne, vecer ma chytilo prehananie a bolenie zuba...a ked sa mi aj napriek ubolenemu bruchu a zubu podarilo zaspat, zacali ma chytat krce do lytok... 😞
teraz ranajkujem, ale uz som stihla aj psa vyvetrat, poprat jednu davku a pozmyvat...teraz idem uz len oddychovat...
teraz ranajkujem, ale uz som stihla aj psa vyvetrat, poprat jednu davku a pozmyvat...teraz idem uz len oddychovat...
Ahojte 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/vavenka
Ja zdrham, idem vyplatit kamen do zakladov 🙂 btw. uz su vykopane a mozno uz dnes sa bude aj betonovat 😃
http://www.fertilityfriend.com/home/vavenka
Ja zdrham, idem vyplatit kamen do zakladov 🙂 btw. uz su vykopane a mozno uz dnes sa bude aj betonovat 😃
Ingu tie krce v lytkach som aj ja mavala. ale som si davala magnezium a potom to vzdy na dlhsiu dobu preslo, tak vyskusaj...
Tini som zvedava na dutinku malicku dufam, ze budes mat aj foto! 😉
Vave super, ze sa vam to takto pohlo. aj my s MM tuzime po domceku, ale zatial je to nerealne. Keby zdedime pozemok, ale nic take nam nehrozi, takze zatial budeme pekne v panelaciku...
Tini som zvedava na dutinku malicku dufam, ze budes mat aj foto! 😉
Vave super, ze sa vam to takto pohlo. aj my s MM tuzime po domceku, ale zatial je to nerealne. Keby zdedime pozemok, ale nic take nam nehrozi, takze zatial budeme pekne v panelaciku...
janulik skusim...kdesi som citala, ze to suvisi s velkym odberom vapnika, ktory si berie babo...
no nam to vyzera s domcekom celkom realne, projekt aj rozpis materialu mame, myslim ze v maji ideme burat staru verandu aby sa mohli vybetonovat zaklady pre stlpy a davame rezat drevo na strechu. 🙂
no nam to vyzera s domcekom celkom realne, projekt aj rozpis materialu mame, myslim ze v maji ideme burat staru verandu aby sa mohli vybetonovat zaklady pre stlpy a davame rezat drevo na strechu. 🙂
bre ranko..
Zuziii gratulujeeeem 😉 🙂 maly je krásnucký 🙂 .. hlavne nech ste zdravucky.
Zuziii gratulujeeeem 😉 🙂 maly je krásnucký 🙂 .. hlavne nech ste zdravucky.
ahoj maju ako sa mate s Petkom? ozaj ake UM mu davas?
Baby nam dnes nejde do 16tej voda a ja som na to uplne zabudla :-| este si rano hovorim ci sa uz osprchujem alebo az ked maly zaspi. no a jasnacka, ze maly zaspal a vodu vypli do kelu ]-( este, ze mame velku zasobu dojcenskej vody, tak si budem mat aspon v com umyt zuby :-N
Baby nam dnes nejde do 16tej voda a ja som na to uplne zabudla :-| este si rano hovorim ci sa uz osprchujem alebo az ked maly zaspi. no a jasnacka, ze maly zaspal a vodu vypli do kelu ]-( este, ze mame velku zasobu dojcenskej vody, tak si budem mat aspon v com umyt zuby :-N
Ahojte babenky,spominate si na mna este? 😎 az teraz som sa dostala na net, mala som dovolenku a uzivala si slniecka, az sa mi nos zacal supat 🙂 ....ja som bola minuly tyzden u doktorky kvoli kontrolnemu steru na HCG a aj ked sa snazime teraz treti mesiac, poslala manzela na spermiogram a mne brala krv na hormonalny profil.....manzel bude musiet brat nejake antibiotika, ale ze najhorsie to nie je :-S tak som zvedava, zajtra s nim idem pre vysledky nejakej citlivosti ci co....a na buduci piatok idem druhy krat na krv......
Začni písať odpoveď...

Odošli