Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😃
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😃
ahojte 😉
Ingu srdecne gratulujem k tretinkovemu titulu 🙂 a ja som davala postolky najprv sa davaju c. 1 a od troch mesiacov c.2. tie trojky su uz velike. my sme postolky nosili cca do troch mesiacov, lebo nemal lavy klbik vyvinuty, ale potom som mu nedavala a vsetko bolo ok. teraz hovoria, ze sa nemusia davat, ale ja myslim, ze aspon ten prvy mesiac by sa mali davat aj pediatri tak hovoria..
Evus, ved jasne detom robi dobre more, a ked budete v tieni, tak by to malo byt v poho, len nas Kubko je taky ze na neho zasvieti a uz mrnci a jeduje sa 😉
Tini ako sa mas tehulka?
Ingu srdecne gratulujem k tretinkovemu titulu 🙂 a ja som davala postolky najprv sa davaju c. 1 a od troch mesiacov c.2. tie trojky su uz velike. my sme postolky nosili cca do troch mesiacov, lebo nemal lavy klbik vyvinuty, ale potom som mu nedavala a vsetko bolo ok. teraz hovoria, ze sa nemusia davat, ale ja myslim, ze aspon ten prvy mesiac by sa mali davat aj pediatri tak hovoria..
Evus, ved jasne detom robi dobre more, a ked budete v tieni, tak by to malo byt v poho, len nas Kubko je taky ze na neho zasvieti a uz mrnci a jeduje sa 😉
Tini ako sa mas tehulka?
ahojte kocky...to tu dnes este nikto nebol? neuveritelne ako to tu upadlo... 😞
kuk album, pridala som fotky bruska...
tini...no od dnes som na materskej, ale este sa mi nepodarilo dorucit paapier na socialku...lebo najprv ze zamestnavatelovi treba, tak som niesla do skoly ale tam s tym nemaju nic, tak do socialky musim zajtra nejako dorucit...
kuk album, pridala som fotky bruska...
tini...no od dnes som na materskej, ale este sa mi nepodarilo dorucit paapier na socialku...lebo najprv ze zamestnavatelovi treba, tak som niesla do skoly ale tam s tym nemaju nic, tak do socialky musim zajtra nejako dorucit...
adenka, no ja idem zajtra kvoli tomu na ocne...takze asi tiez SC ma caka...nevadi, hlavne ze drobec pride na svet zdravy...ja som vcera bola prvykrat na kardiotokograme....no sranda bola, pocujes ako bije srdiecko, vylezie z toho stroja taky papier, na nom cary mary a netusim co znamenajui... :-N
aden no ja mam na jednom oku nad 4, teda mala som pred dvoma rokmi, teraz neviem ako na tom som...ale asi rovnako, lebo sa to nezmenilo uz par rokov...inak sa mam celkom fajn, gulame sa gulame, chrbat ma pobolieva aj rebra strasne...ale uz je to fajn, netrapim sa so skolou a vychutnavam si pripravy na porod a babatko 🙂
inak ci ta poslala skoro...ja som jej to spominala uz davnejsie, mozno okolo 25tt, ale asi ma nevnimala poriadne a az teraz ked sme sa bavili o tom kde budem rodit a ze mala je panvovym koncom stale, tak ze SC mi hrozilo tak ci tak, sa rozhodla ma poslat na ocne...
inak ci ta poslala skoro...ja som jej to spominala uz davnejsie, mozno okolo 25tt, ale asi ma nevnimala poriadne a az teraz ked sme sa bavili o tom kde budem rodit a ze mala je panvovym koncom stale, tak ze SC mi hrozilo tak ci tak, sa rozhodla ma poslat na ocne...
tini ja som len videla podla poslednych prispevkov...no ing zo mna nebude, len magor ak sa podari, zatial som len tretinovy, este jeden predmet a obhajobu mi treba zmaknut...diplomku musim do augusta, ak nechcem platit cely semester, statnice dokoncit pojdem az vo februari....iba ze by som mala strasne zlate dieta pri ktorom by sa dalo ucit a to mi asi nehrozi, takze augustovy termin neriesim...
...sak buduci tyzden dame stretko a pokecame....ja si idem lahnut, strasne ma bolia nohy, od rana som sa nezastavila tak idem teraz oddychovat...prajem pekny vecer 🙂
...sak buduci tyzden dame stretko a pokecame....ja si idem lahnut, strasne ma bolia nohy, od rana som sa nezastavila tak idem teraz oddychovat...prajem pekny vecer 🙂
nas este tapuskat nevie, ale uz sa snazi...veru uz aj ja cakam kedy sa postavi
evus no niektore babatka uz aj 7,5 mesacne sa same postavia a chodia ale sa pridrzaju nabytku, videla som uz take :-o
Začni písať odpoveď...

Odošli
ingu ja mam len tristvrtky takze v poho
slni tak sa budeme podporovat a uvidime kto skor hihi
vavenka som rada ze si k nam zavítala
u nas prsalo celý víkend skoro ale dnes sme boli v ke v botanickej na motýle nadhera len skoda ze este vela bolo zakuklenych ta sme mohli ist neskor ale to by sme nevideli tie dnesne uy aj jeden scipnuty tam bol chudacik, taky kratky zivot a ete ani volne v prirode nemozu lietat
joooj uz sa neviem dockat 18.6. ked pojdem k dokymu nech viem ze aky sme velky a či je vsetko ok
tak bru nocku zajtra si vas kuknem asi uz pojdem do prace bo vyplatu este nemam a treba mi daco dorobit ale aj tak si vas najdem hihi bru nocku uz fakt