Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😃
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😃

•
26. feb 2009na pohovor na tu pracicku co ten projekt schvalovali, ci nejaku inu?
0
ahojte 😉
Kati teda ty si riadna odbornicka 🙂 inak s tym hlienom co si pisala mal problemy mangelov kolega. jeho zena nemohla otehotniet a nakoniec zistili, ze jej prostredie zabija bojovnikov. tak jej dali lieky a o chvilu uz bola tehu.
Nas bola pozriet kamoska, tak sme si objednali pizzosku a potom prisla dalsia kamoska s 1,5roc. Kubkom, tak nam bolo veselo x-)
Ozaj Vave a preco uz neochodis na obediky. nam zalezi na tvojej zivotosprave!!! 😃
Kati teda ty si riadna odbornicka 🙂 inak s tym hlienom co si pisala mal problemy mangelov kolega. jeho zena nemohla otehotniet a nakoniec zistili, ze jej prostredie zabija bojovnikov. tak jej dali lieky a o chvilu uz bola tehu.
Nas bola pozriet kamoska, tak sme si objednali pizzosku a potom prisla dalsia kamoska s 1,5roc. Kubkom, tak nam bolo veselo x-)
Ozaj Vave a preco uz neochodis na obediky. nam zalezi na tvojej zivotosprave!!! 😃
No včera ked som prišla z toho hokeja, tak samozrejme riady neumyte, pradlo nepozberane a on pri PC. Tak mu hovorim, ze už tri dni čakam, kedy ho napadne umyť riad, ked ja skoro furt robim a pozberať to pradlo tka sa vyhovoril, ze on nievie kedy som prala. A ja že ako čo? Sak pozrieť či je suche a pozberať na to nepotrebuje encyklopédiu. ]-( Jemu furt treba povedať. On urobi, ale nič sam od seba.
Ahoj Tini, pekne si poskocila, kedy zas testnes? 🙂
Inak - ani moj doma sam od seba neurobi nic - ja to uz neriesim, vzdy mu poviem ako malemu decku - zlato, prosim Ta povysavaj a utri prach, ja dam do kopy kupelnu a kuchynu 🙂 a takto to funguje, tieto veci by som na tvojom mieste neriesila, ved tak mu vzdy povies co ma urobit a hotovo :-N
Inak - ani moj doma sam od seba neurobi nic - ja to uz neriesim, vzdy mu poviem ako malemu decku - zlato, prosim Ta povysavaj a utri prach, ja dam do kopy kupelnu a kuchynu 🙂 a takto to funguje, tieto veci by som na tvojom mieste neriesila, ved tak mu vzdy povies co ma urobit a hotovo :-N
Začni písať odpoveď...

Odošli