Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@hadassah možno ozaj budeme všetky spolu kočíkovať, aj keď musím povedať, že vždy som mala husiu kožu, keď som videla tie kočíkové gangy. To som si vždy hovorila, bože mne by určite IQ kleslo na polovicu, keby som sa mala celé dni baviť o cumľoch a plienkach. A normálne sa mi zatmie pred očami, keď vidím takú "prepnutú" tehulku alebo mamičku - základný príznak: rozpráva o sebe v množnom čísle a používa zdrobneniny aj tam, kde sa použiť nedajú 😀 😀 😀
@mishuu presne som to chcela navrhnúť. Kočky obdivujem vašu odvahu vycapiť si sem fotky, hlavne, keď si predstavím to naše úžasné levické klebetné prostredie. Nechcem sa dožiť toho, ako moja svokra číta o tom, kedy som spala s jej synom a aký som pri tom mala hlien 😀 😀 😀 blé blé blé
@misinn mám nižší progesterón a skrátenú luteálnu fázu. Vaječníky už začínajú haprovať. 2 roky si meriam bazálku, tak ovulácia je zatiaľ ok, ale to žlté teliesko nie je také kvalitné, ako by malo byť. Ešte by som mala ísť na abráziu sliznice, to je taký 5 min. zákrok v narkóze, odoberie sa vzorka na 25. deň cyklu, či je sliznica dobre pripravená.
no ja som už tu na koníkovi zažila kadečo, ako sa príbuzní alebo známi dostali k "zaujímavému" čítaniu 😀
@misinn ono sa vylučuje jeden problém za druhým. Keď je v poriadku spermiogram a môj HP, vyšetrí sa sliznica, keď to bude v poriadku, tak určo ma pošlú na laparku, či sú priechodné vajcovody, potom môže byť problém, že moje kyslé prostredie v pošve zabije všetky spermie, alebo že sa proste kvôli hustému hlienu nedostanú cez krčok... atď.
@hadassah tak to máš super že o tom nikto v tvojom okolí nevie.... niekedy ma až mrziii že som verejne priznala že chceme dieťa 😝 lebo tie otázky typu "a čooo nie si ešte tehotnaaa...? " ma niekedy vedia vytočiť do nepríčetna 😝 😀 😀 😀 😀
@jankavladkova no preeesne toto. To ako keby mi pichli kopiju do zadku. A hlavne, keď na teba vyletí tá najväčšia místní drbna 😀
@hadassah 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
bolo by ozaj dobre keby sme mali tuto temu sukromnu. a ak by sa chcel niekto pridat tak by bolo dobre najskor to napisat aby sme vedeli ze o koho sa jedna, ci nechce len vyzvedat...nie? 🙂
@misinn tú abráziu som už mala absolvovať niekedy v apríli. Len sa mi nechcelo a teraz v lete som to neriešila, stále chodíme na kupko a tak a po zákroku sa 2 týždne nemám kúpať - kvôli hygiene,aby som neschytala zápal a ešte jedna vec, keď naplánujeme ten zákrok, tak v tom mesiaci sa nesmieme snažiť, aby sa náhodou nestalo, že už budem tehotná a vlastne by mi nechtiac spravili interupciu.
ahojte dievcata, len moj nazor, zamknite sa...som tiez LV, cita to vela ludi, riesite tu citlive veci... zamknite sa urcite a prajem vsetkym vela zdaru 😉
@jankavladkova
@hadassah
baby a vy si myslite ze mna sa nepytaju ze ci neplanujeme dalsie dieta??? mna sa to pyta kazdy co ma uz dlhsie nevidel.. ale u mna to je o to ine ze ja uz nechcem aby o tom vedeli, lebo ak by sa do tretice nieco stalo tak uz by som to nezniesla..aj tak mam v okolo ludi , co si o mne myslia ze chudinka a neviem co podobne.. len ma lutuju a je to strasne sprosty pocit....dokonca by som nedala ruku do ohna ze su medzi nimi aj taky, co sa z toho tesia, myslim z nestastia druheho...
baby podme na tu sukromnu temu, hodte navrhy ako sa bude volat 😉
@misinn podla mňa názov by mohol ostať rovnaký ako je tu 😉
@misinn no to ti verím, je to fakt nepríjemné, tak aj o mne kvákajú, že určite nemôžem otehotnieť, keď už mám toľko rokov. Keď otehotniem, tak poviem mužovi, že do 15. týždňa zákaz oznamovať čokoľvek komukoľvek. Ideálne by bolo pre mňa otehotnieť koncom leta, začiatkom jesene, to už v 5. mesiaci nosíš vetrovku a ešte stále nič nevidno 🙂
@jankavladkova mozme dat aj rovnaky nazov, mna to len preto napadlo ze co som chodila do inych tem, tak si baby vytvorili napr temu. Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babatká v brušku ♥ a teraz uz bud vsetky su mamickami, alebo su stastne tehotne 🙂 🙂 ale kludne moze byt aj toto mne je jedno 😉
@misinn tak môžme v názve vypustiť snažilky a bude to sedieť pre každý prípad 😀 a kto ju založí?

@erika3011
@misinn
@martina210
@vargovka
@jankavladkova
@hadassah
inak baby uvažovala som, že by sme si to tu zamkli,ak sa to dá, nech je to naozaj len pre nás levičanky, hmm? čo vy na to? Napríklad keď aj otehotnieme, tak to nemusia vedieť hneď všetci, len my medzi sebou, pretože niektoré z nás to možno hneď nebudú chcieť povedať "celému svetu" len nám medzi sebou a svojim polovičkám,hmm?? či netreba? Ale to by sme si asi museli urobiť novú tému a dať ju ako súkromnú?