icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

Strana
z46
jankavladkova
20. júl 2011

kočky mne je momentálne uuuplne jedno kedy budem mať brucho či v lete či v zime len nech to už je 😀 😀 😀 😀 😀

hadassah
20. júl 2011

@misinn prečo by si nestíhala? práveže keď otehotnieš júl - august, termín pôrodu je apríl- máj

hadassah
20. júl 2011

@jankavladkova tak jasné, aj mne to bude fuk, ale to len čisto teoreticky, keby som si mohla vybrať. 🙂

jankavladkova
20. júl 2011

@hadassah tak čiiisto teoreticky by mi najviac vyhovovalo otehotnieť až v auguste - septembri, teda asi až v septembri po segrinej svadbe nech sa tam ešte môžem dobre vyblázniť 😀 😀 😀 😀

misinn
20. júl 2011

@hadassah ale my sa zatial nesnazime, my ideme na plno az v oktobri 🙂

hadassah
20. júl 2011

@misinn aha, jasné. Tak nech sa zadarí čo najskôr 😉

misinn
20. júl 2011

@hadassah dakujem, planujeme ist na plno od dovolenky a na tu ideme az v oktobri, nechceme skor, lebo ideme letecky a nechcem uz nic riskovat...

misinn
20. júl 2011

z tejto temy sa uz asi neda urobit sukromna ze?

jankavladkova
20. júl 2011

@misinn nie treba založiť novú súkromnú a pozvať tam členov 😉

misinn
20. júl 2011

dobre tak nazov je teda Levičanky 2011 ?

jankavladkova
20. júl 2011

@misinn mooože byť, teda podla mňa? ideš na to?

misinn
20. júl 2011

mozem,..tak urobim to? 😀

jankavladkova
20. júl 2011

@misinn jasneeeeee 😉

misinn
20. júl 2011

@jankavladkova tak Levičanky 2011? alebo Levičanky snažilky 2011? alebo buduce tehuľky Levičanky 2011?

jankavladkova
20. júl 2011

@misinn 😀 fuuuuuu tak teraz neviem 😀 podla mňa stačí levičanky nech to nie je zbytočne dlllhočizneeee 😀 ale pekné sú všetky takže kludne niečo vyber 😉

jankavladkova
20. júl 2011

@misinn miši tak ako? hotovo???

misinn
20. júl 2011

no maturujem nad tym ako sa pridavaju ludia do skupiny 😀 😀 😀 😀

jankavladkova
20. júl 2011

@misinn 😀 😀 😀 😀 😀 tak snaaď na to priideš 😉

misinn
20. júl 2011

už som na to prišla 😀 😝

misinn
20. júl 2011

no tak mame sukromnu temu Levičanky 2011 ak nahodou niekto nema pristup, ale mali by ste mat vsetky tak mi napiste 😀

jankavladkova
20. júl 2011

@misinn jeeeej idem kuk 😉

misinn
20. júl 2011

@jankavladkova no kukni a napis nieco 😀

jankavladkova
20. júl 2011

@misinn uuuž sa stalo 😀 😀 😀 😀

mishuu
autor
21. júl 2011

@jankavladkova
@misinn
@hadassah

takže baby ako to nazveme teda, vytvorím ju a túto dám zrušiť? či túto necháme len tak plávať??

@zomata vďaka, ja som si toho vedomá, že to určite číta dosť Levičaniek, takže díky aj za upozornenie a ideme sa zosúkromniť 😉

mishuu
autor
21. júl 2011

@misinn ježiš až teraz čítam, že už to Miši urobila, super...a čo s touto témou? dáme ju vymazať?

jankavladkova
21. júl 2011

@mishuu už máme vytvorenú 😉 miška ju včera vytvorila- Levičanky 2011 😉 a túto nechajme tak- ak by sem chceli nejaké levičanky písať 😉

mishuu
autor
21. júl 2011

@jankavladkova OK len ja neviem kde mám tú novú hľadať???

jankavladkova
21. júl 2011

@mishuu daj si fórum a potom vlavo pri rozdelení tém uvidíš taký žltý klúčik pri názve témy 😉

mishuu
autor
21. júl 2011

@jankavladkova už som IN 😀

mirip
27. júl 2011

no teda nová téma a man ste vynechali 😠 síce sem pomaly ale vobec nestíhal chodiť lebo baby dávajú zabrať ale po nociach aspon čítam čo nové, leb aj keby niečo napíšem už všetky spíte

Strana
z46