Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

•
7. apr 2010mishutka, gratulujeme k malickemu x-) x-) x-) x-) x-)
0
luciik: Aha, tak ty to máš složitější s tím KP. To bych přirozeně taky moc rodit nechtěla. Pokud by se ti porod rozjel normálně, tak určitě bych jela do FN, v tom stavu by tě měli vzít a taky je možné, že se ještě do porodu otočí, třeba těsně před ním.
Já bych chtěla FN, mám to nejblíž, chodila jsem tam na spešl vyšetření, byla jsem tam i na pohotovosti, chodím na předporodní kurz...půjdem s manželem i na prohlídku, tak já pokud to půjde určitě tam. Ale dřív jak 10.5. ne ne :-N
Já bych chtěla FN, mám to nejblíž, chodila jsem tam na spešl vyšetření, byla jsem tam i na pohotovosti, chodím na předporodní kurz...půjdem s manželem i na prohlídku, tak já pokud to půjde určitě tam. Ale dřív jak 10.5. ne ne :-N
(Spokojený tatínek) Byl to docela mazec, kdyby mi včera ráno řekl někdo, že budu večer tatínek, tak bych tomu nevěřil!!! Včera o půl páté ráno začala Míši odtékat plodová voda, což se potvrdilo v 10 hodin v porodnici. V 15hodin jsem jel s kufříkem na návštěvu budoucí maminky a v 16:30 jsem byl převlečený k porodu. 😃 V 19:47 se nám narodil malý Štěpánek. Je to malý šikula, babičky byly z mrňouse hotové. 😃 Zítra vemu "mamce" notebook, tak se Vám ozve. Držím Vám všem palce ať vše dopadne stejně dobře jako nám!!!! Spokojený tatínek
Micha, můj dr. mi tvrdí, že KP není indikací k císaři. S čímž já absolutně nesouhlasím. Ale nechci se s ním dohadovat, proto mám fdomluvený CS přes kamarádku 🙂
Andel, mě se malý už neotočí, protože mám menší dělohu málo plodové vody. Ale i zázraky se dějí 🙂
Jinak já taky chodila na předporodní kurz do FN. A navíc jsem zdravotní sestra, tak fakultku znám od shora dolů 😃
Andel, mě se malý už neotočí, protože mám menší dělohu málo plodové vody. Ale i zázraky se dějí 🙂
Jinak já taky chodila na předporodní kurz do FN. A navíc jsem zdravotní sestra, tak fakultku znám od shora dolů 😃
luciik: Aha, no tak uvidíme. Každopádně lepší plánovaný CS, taky bych to tak chtěla. Naštěstí se mi můj malej otočil.
Já nemocnice moc neznám, jen trochu FN, potřebuju mít informace co jak chodí, kde co je, jak to tam vypadá, takže doufám, že mi ta FN vyjde. A v dubnu se mi malej rozhodně narodit nemůže, protože předporodní kurz mi končí až 26.4., měla jsem teprve první lekci minulý týden :-N
mishu spokojený tatínku: mě ten popis úplně dojímá. 🙂Pozdravuj čerstvou maminku a buďte spokojení co nejvíc všichni tři x-)
Já nemocnice moc neznám, jen trochu FN, potřebuju mít informace co jak chodí, kde co je, jak to tam vypadá, takže doufám, že mi ta FN vyjde. A v dubnu se mi malej rozhodně narodit nemůže, protože předporodní kurz mi končí až 26.4., měla jsem teprve první lekci minulý týden :-N
mishu spokojený tatínku: mě ten popis úplně dojímá. 🙂Pozdravuj čerstvou maminku a buďte spokojení co nejvíc všichni tři x-)
Mishut - teda to je krásný popis od tatínka, až ti ho začínám závidět, tak hezky to napsat 😉 :-x Až se mi zaleskly očka...
Holky, všem dobrou noc, já jdu radši spát, na mě ty miminka nějak začínají doléhat a hormony působit, že zas pěkně se poslíčci rozjely, tak to jdu radši zas vyležet do vany :-N
Holky, všem dobrou noc, já jdu radši spát, na mě ty miminka nějak začínají doléhat a hormony působit, že zas pěkně se poslíčci rozjely, tak to jdu radši zas vyležet do vany :-N
Začni písať odpoveď...

Odošli