Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

•
14. apr 2010zdeni a jak si to můžou dovolit, já bych se asi ozvala a nenechala, jsou to sprosťáci, takhle psychicky trápit maminy, stejně jak jsi psala o tom císaři té paní, co chtěli ať porodí veliké mimčo přirozeně
0
Ahojky 😉
adelko:krásný popis porodu 🙂
Já jsem dneska byla s Lukym na odběru krve -poprvé mu nabírali normálně ze žíly z ruky a ani nezaplakal, byl fakt statečený,až mě to převapilo..i dr byla překvapená 😉dělali mu odběry kvůli testům na alergii na lepek a jiné,tak doufám,že se z toho nic neprokáže...
zdeni: držím moc palce, at už se to u tebe pojne k dobrému, k tem dr to je bez komentáře..
adelko:krásný popis porodu 🙂
Já jsem dneska byla s Lukym na odběru krve -poprvé mu nabírali normálně ze žíly z ruky a ani nezaplakal, byl fakt statečený,až mě to převapilo..i dr byla překvapená 😉dělali mu odběry kvůli testům na alergii na lepek a jiné,tak doufám,že se z toho nic neprokáže...
zdeni: držím moc palce, at už se to u tebe pojne k dobrému, k tem dr to je bez komentáře..
Mishah - šikulka, myslím, že tu chlapi začnou trojčit z doktorů až v dospělosti, M. jde po asi 15 letech příští týden k zubařce, už teď z toho má strach. 😃
Jdu zkusit se pomazlit s našima fretkama, jestli taky něco nevycítí 😃 Jo a do alba jsem hodila naši "nazdobenou" postýlku, bok je oddělaný, bude úplně přiražená (tak cca 3 měs.) u boku naší postele, ať ho mám po ruce 😉
Jdu zkusit se pomazlit s našima fretkama, jestli taky něco nevycítí 😃 Jo a do alba jsem hodila naši "nazdobenou" postýlku, bok je oddělaný, bude úplně přiražená (tak cca 3 měs.) u boku naší postele, ať ho mám po ruce 😉
anty: bud v klidu, já to při Lukym moc neřešila, spal s náma stejně nakonec v posteli(nepomohla ani vychytávka s tou přiraženou postelí) a postupně jsme se taky nějak vypracovali k dekoracím atd 😃 už máme dokonce druhou borduru, jednu dobu ji servával a a nakonec ji dorazila úplně dcerka od kamarádů 😃 😃 ...určo se k něčemu s malou doberete 😉
tak jsem šla dodržovat klidový režim a že si na chvíli budu číst a usnula jsem, teď jsem jak praštěná a nechce se mi nic dělat 8-(
a naše psice taky poznala, že je se mnou něco jinak, pořád u mě tak lítostivě sedí a nevyžaduje, abych si s ní hrála
blani, to máš moc pěknou tu postýlku, babička je šikovná 🙂
a pupík máš tedy taky pěkný už 😃
a naše psice taky poznala, že je se mnou něco jinak, pořád u mě tak lítostivě sedí a nevyžaduje, abych si s ní hrála
blani, to máš moc pěknou tu postýlku, babička je šikovná 🙂
a pupík máš tedy taky pěkný už 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli