Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

•
20. okt 2009holky, me tedy moje doktorka rikala, ze sportovat muzu jako predtim, ze to ze jsem tehotna neznama nemocna..samozrejme nic se nema prehanet a napr ty lyze jsou dejme tomu nebezpecny, ale zas vyhybat se sportu uplne se mi zda prehnane...nevim no...na bobech me taky muze nekdo sejmout, kdyz se to vezme takto 😉
0
Ahojte maminky, nestačím sa zapájať ale sem tam si aspoň prečítam, čo máte nové - riešia sa tu zimné športy - aj ja cítim, že by som sa mala viac hýbať - čakám na koniec prvého trimestra, určite to skonzultujem s Mudr-ou, nevoľnosti ma zatiaľ tak trochu obchádzali - až do včera - :-N - , nič príjemné - u nás sú všetci nachladnutí - tlačíme ovocie, varím hektolitre čaju a snažíme sa to prežiť 😃
Včera jsme byli koupit dáreček pro kamarádova syna a povím vám že to není sranda vybrat něco na zimu =-)
Mě příjde, že jarnímu-letnímu dítěti koupíte tričko,zahradníky,mikinku nebo spousty drobností :-N
Ale zkuste trefit něco na zimu nenarozenému dítěti ještě když to nemáte v oku :-N
Mě příjde, že jarnímu-letnímu dítěti koupíte tričko,zahradníky,mikinku nebo spousty drobností :-N
Ale zkuste trefit něco na zimu nenarozenému dítěti ještě když to nemáte v oku :-N
Zuzub.. ono nejde o to zřeknout se zálib.. I já bych pro miminko udělala cokoliv. Ale jde o to, že v zimně je venku nááádherně .. a prostě mě to k té zimě patří .. tak jak třeba k podzimu jít do lesa se projít a na houby a tak... Jde o to, že uklouznout a spadnout můžeš i venku na chodníku v zimě.. což teda já se klátím k zemi docela často 😃 😃 .. hlavně na to si dát pozor..
Já bych třeba nešla bruslit někam k nákupnímu centru, kde se jezdí dokolečka a je tam milion lidí, už jen kvůli tomu žduchnutí, ale jen zabarák na řeku .. kde jsou vždycky skupinky lidí ... takže ani se nepletu mezi děckama co hrají hokej.. 😃 ... ale věřím, že budu mít sebou bodyguarda, co mě nepustí ruku 😃
Já bych třeba nešla bruslit někam k nákupnímu centru, kde se jezdí dokolečka a je tam milion lidí, už jen kvůli tomu žduchnutí, ale jen zabarák na řeku .. kde jsou vždycky skupinky lidí ... takže ani se nepletu mezi děckama co hrají hokej.. 😃 ... ale věřím, že budu mít sebou bodyguarda, co mě nepustí ruku 😃
No ja už mám kilo naviac ako som zistila, že som tehuľa. Predtým som sa strážila, dokonca som držala diétu ale teraz... :-| A ešte som aj prestala fajčiť zo dňa na deň tak to kompenzujem jedením. Pri prvom som pribrala 15 kíl a to som mala problém dostať sa opäť do "normálu". Musím sa začať strážiť.
Začni písať odpoveď...

Odošli