Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

•
20. nov 2009ahoj, u nás to nechce vědět táta, a já vím, že kdybych to věděla, tak to prokecnu, a nechci mu zkazit to překvapení, jak on říká, to nejhezčí překvápko jaké může mít.... 🙂
0
u nás to je taky spíš taťka, kdo to nechce vědět, ale já jsem ráda, taky se těším 😃
bibi, každý dítě se chová v kočárku jinak, my jsme neměli v Inglesině problém, ale dá se to okamžitě předělat na sedací úpravu, tak jsme jezdili vsedě, to hezky viděl okolo.
mishutko, já nevybírám žádné věci, máme všechno. Navíc všechny naše věci teď kolují po kamarádech a přibyly tam i holčičí věci, takže pak jen vybereme, co bude relevantní. Jasně, že kluka necpu do růžové, i když máme nějaká růžová pyžama, to snad večer nikdo nevidí 😉
a našemu jirkovi moc sluší i červená 😉 s barvama si fakt moc hlavu nelámu.
terkajesterka: gratuluju 🙂
Já taky kupuju neutrální oblečení. Pak bud dokoupím růžové nebo modré, až nám řeknou pohlaví. Já bych to nevydržela až do porodu, doufám že nám to mimí brzo ukáže. Už se těším. 🙂
Já taky kupuju neutrální oblečení. Pak bud dokoupím růžové nebo modré, až nám řeknou pohlaví. Já bych to nevydržela až do porodu, doufám že nám to mimí brzo ukáže. Už se těším. 🙂
já budu nakupovat až podle potřeby....ale i tak si myslím, že toho moc potřebovat nebudu.
klárko 🙂 u tebe tipuju holčičku 😃 a držím palce, a´t se miminko příště nestydí a ukáže, co je zač 😉
terkaještěrka: příště jdu do poradny 8.prosince, to budu 16+6tt, to je ještě asi brzo. :-S proč myslíš že holčička?? moc bych si jí přála.
Holky, taky si myslím že ta prasečí chřipka je jen nafouknutý bublina, jako ta ptačí. Oni napíše do tituknu, umřel na prasečí chřipku, ale v článku pod tím se dočteme že měl leukémii. Když se organismus oslabený a nemocní, tak pak může umřít i na obyčejné nachlazení. Moc to nafukujou. A očkovat bych se určitě nenechala.
Holky, taky si myslím že ta prasečí chřipka je jen nafouknutý bublina, jako ta ptačí. Oni napíše do tituknu, umřel na prasečí chřipku, ale v článku pod tím se dočteme že měl leukémii. Když se organismus oslabený a nemocní, tak pak může umřít i na obyčejné nachlazení. Moc to nafukujou. A očkovat bych se určitě nenechala.
taky se očkovat nenechám. Chřipku jsem měla minulý týden, tak snad to nebyla ta prasečí 😃
klárko, já myslím, že v 16tt to klidně může být vidět, jde jen o to, jestli se miminko bude chtít ukázat 😉
klárko, já myslím, že v 16tt to klidně může být vidět, jde jen o to, jestli se miminko bude chtít ukázat 😉
terkajesterka: tak uvidíme, jsem zvědavá. ještě aby dopadli dobře ty triple testy, jdu 1 na odběr. tak snad bude vše ok. 🙂 už bych chtěla hrozně vědět co to bude, tak moc si přeju holčičku.
nejhorší je, jak z toho dělají humbuk, tak i otrlí typu já, jsou nalomení http://www.novinky.cz/zena/deti/184589-praseci-...
prasečí chřipka je o ničem. kdyby měli psát, kolik lidí zemře na normální chřipku tak na to nestačí noviny. očkovat se dávat nebudu proti ani jedné
a kočárek to je jak píše andelka - každý má jiný požadavek. nemůže všechny vozit mimina ve stejných kočárcích
koupila jsem si maliny a ušlehala pravou šlehačku, to je mňamka
a kočárek to je jak píše andelka - každý má jiný požadavek. nemůže všechny vozit mimina ve stejných kočárcích
koupila jsem si maliny a ušlehala pravou šlehačku, to je mňamka
😃 😃 😃 😃 radši zprávy nečtu 😃 😃 😃 😃 prasečí chřipka může být nebezpečná pro každýho, nejen pro těhotný 😃 to jsou zase vykukové, ti novináři 😃
Holky, už nosíte některá těhu kalhoty? Mě moje ryfle tlačí na bříško a když jdu s nima do krámu tak se mi dělá nevolno.
Začni písať odpoveď...

Odošli